My Vodafone vertelt hoeveel je nog kunt Whatsappen

My Vodafone laat bij je databundel zien hoeveel je WhatsApp, YouTube, Instagram, Safari, Chrome, Google Maps en Apple Maps kunt gebruiken.

My Vodafone 3.0 iPhone belstatusVodafone wil het met een update voor de My Vodafone-app duidelijker maken hoeveel data je deze maand nog exact te besteden hebt. Door op het databolletje in de app te tappen, krijg je in een overzicht te zien hoeveel je bijvoorbeeld nog kunt WhatsAppen of hoeveel minuten je nog video op YouTube kunt bekijken. Daarnaast vertelt de app hoeveel je nog gebruik kunt maken van Google Maps, Spotify, Instagram of je webbrowser.

My Vodafone dataverbruikDe resterende mogelijkheden met je databundel zijn schattingen: de app zal je bijvoorbeeld vertellen hoeveel websites je nog kunt bezoeken, maar in de praktijk zal dit cijfer vermoedelijk enigszins afwijken. De ene website zal immers meer data verbruiken dan de ander. De cijfers zijn daarom ook geen harde statistiek om continu in de gaten te houden, maar een middel om meer context te bieden. Dat is handig voor smartphonebezitters die geen idee hebben van hoeveel er exact mogelijk is met een databundel. Hoewel iOS laat zien hoeveel data apps hebben verbruikt, kom je hier meestal pas achteraf achter.

De My Vodafone-app werd begin dit jaar compleet vernieuwd, maar de nieuwe interface werd door veel gebruikers slecht ontvangen. Een maand later kreeg de app daarom weer een update, waarin de meest hevige kritiekpunten onder handen werden genomen. Met de vandaag verschenen update voegt Vodafone voor het eerst een nieuwe functie toe aan deze vernieuwde app. De app biedt voortaan ook ondersteuning voor flexibele data-abonnementen.

Downloaden: My Vodafone (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2014, 10:51
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.