Amac ivizi overname.

Amac neemt ivizi-winkels in Limburg over

Groot nieuws uit de wereld van Apple Premium Resellers: Amac neemt de Limburgse winkels van ivizi over. De drie filialen in Heerlen, Venlo en Maastricht zullen worden omgebouwd naar Amac. Het toeval wil, dat ivizi op dit moment net het 25-jarige jubileum viert.

Met de overname groeit Amac naar meer dan vijftig winkels in Nederland en is daarmee nog steeds de grootste APR in Nederland. Vanaf 1 januari zullen de drie ivizi-winkels in Limburg aan de lijst worden toegevoegd en worden voorzien van het Amac-logo. Ook de webshop en andere diensten gaan over naar Amac en dat geldt ook voor de garantie op eerder gekochte producten. De 26 medewerkers zullen ook in dienst komen van Amac.

Amac: overname van ivizi in Limburg

“We hadden in Limburg alleen winkels in Sittard en Roermond”, vertelt Amac-CEO Ed Bindels. “Door de overname van ivizi hebben we nu ook in deze provincie een goede dekking.” In 1995 werd ivizi opgericht door Robert de Vree, vanuit de kelder van zijn huis in Borgharen. In 2002 opende hij zijn eerste winkel in Maastricht en in 2009 volgde een winkel in Heerlen. Daarna kwam er in 2010 nog een winkel in Venlo bij. Omdat er geen opvolger is verkoopt De Vree zijn winkels nu per 1 januari aan Amac.

Tot die tijd zijn er vanwege het 25-jarige jubileum allerlei deals te vinden in de winkels.

Amac ivizi overname.
Deze handshake-foto is toepasselijk #ShotoniPhone – links Robert de Vree van ivizi, rechts Ed Bindels van Amac.

Wat betekent het voor jou?
Heb je onlangs iets gekocht bij ivizi? Dan kun je voor garantie vanaf nu terecht bij Amac. Is er dus iets defect aan je iPhone die je onlangs bij ivizi kocht, dan kan je deze inleveren bij Amac. Lopende bestellingen worden vanaf nu ook afgehandeld door Amac. Cadeaubonnen van ivizi zijn ook gewoon in te leveren bij Amac. Voor klanten van Amac verandert er niet zoveel, behalve dat je met je aankopen van de Amac nu ook terecht kan bij de drie voormalige ivizi-winkels in Limburg.

ivizi winkel

De enige andere Apple Premium Reseller in Nederland die nu nog over is, is Xando in het oosten van Nederland. Xando heeft vestigingen in Enschede, Nijmegen en Zwolle en een zakelijk verkoopkantoor in Leiden.

Bekijk ook

Apple Premium Reseller: wat is een APR en wat is het verschil met Apple Store?

Alles over Apple Premium Resellers: wat is een APR en wat is het verschil met Apple Autorized Resellers, Apple Stores en de Apple Shops die je bij grote elektronicawinkels vindt? We leggen uit welke APR's er zijn in Nederland en België en aan welke richtlijnen ze moeten voldoen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.