Reacties voor: iTunes viert 10-jarig jubileum, iPhone 4 jaar geleden aangekondigd

iTunes werd 10 jaar geleden aangekondigd en de iPhone werd 4 jaar geleden onthuld, beide tijdens MacWorld Expo. Beide hebben een revolutie in respectievelijk de muziek- en smartphonemarkt veroorzaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Ik kan me nog heeel goed herrinneren dat ik die intro zat te kijken en echt niet kon wachten tot ik hem vast kon houden! 😀

  2. @Applemaster: Je was zeker niet de enige!!

  3. ik kan me die aankondiging van itunes herinneren! en OOK die van de ipod! ik was de eerste op de middelbare school met een ipod. de 3rd gen, met 40 gig! WOW, wat veel! nou ja, toen 😛 tegenwoordig is dat peanuts, haha.

  4. Niet te geloven dat dat niet zo lang geleden is “-.- raar eigenlijk

  5. Origineel geplaatst door Orpheo
    ik kan me die aankondiging van itunes herinneren! en OOK die van de ipod! ik was de eerste op de middelbare school met een ipod. de 3rd gen, met 40 gig! WOW, wat veel! nou ja, toen tegenwoordig is dat peanuts, haha.

    Voor een MP3 speler is dat nog steeds veel! Alleen de Classic heeft echt veel meer dan de 40GB. Dus nog steeds heb je een grote speler als je 40GB hebt. (tenzij je de 64GB versie hebt van de Touch/iphone).

    Itunes … zucht haat liefde verhouding ermee. Het moet omdat je anders je Ipod en Iphone moeilijk kan vullen maar nog steeds vind ik het een bagger product en VEEL te traag.

  6. Zouden er nu geen App’s gratis worden weggegeven om het te vieren?

  7. haha, ik denk al huh? de iPhone 4 alweer een jaar geleden aangekondigd?
    maar ik las het verkeerd, beetje ongelukkig neergezet:P!

  8. 10 jaar geleden was i-tunes als een praktisch zakmes, tegenwoordig als een log zwitsers zakmes met teveel functies.

  9. @Rick: ZEKERS veel te traag iTunes!!! Daar moeten ze echt wat aan doen. Kan me eigen er mateloos aan irriteren!

  10. Volgensmij is iTunes alleen op een Windows bak traag. Ik hèb hier op me mac nergens last van en hoor andere mensen met een mac ook zelden klagen.

  11. Ambigue titel :p

    iPhone, 4 jaar geleden aangekondigd

    iPhone 4, jaar geleden aangekondigd

  12. Jeuzes, die eerste video, was Steve wel een stukkie vorser haha

  13. Hmm, Steve is in de tussentijd behoorlijk wat afgevallen!

  14. itunes is ook op een mac traag , op een mac itunes kopies alles van je iphone , als je heeft een ipad ook als ik is je harddisk bijna vol

  15. Niet om het een of ander maar het was 9 januari 2001 dat iTunes geïntroduceerd werd niet de 10e… de verjaardag was dus gisteren 🙂

  16. Origineel geplaatst door nibsitunes is ook op een mac traag , op een mac itunes kopies alles van je iphone , als je heeft een ipad ook als ik is je harddisk bijna vol

    je moet een OS nooit laten draaien op een harddisk die bijna vol is. Waarschijnlijk is je iTunes daarom traag.

  17. Origineel geplaatst door Donstil
    Volgensmij is iTunes alleen op een Windows bak traag. Ik hèb hier op me mac nergens last van en hoor andere mensen met een mac ook zelden klagen.

    Ik blaas met mijn pc de mac van mijn zoon aan flarden, ook iTunes. Ok, met een i7 950 erin, maar wel half zo kostelijk als zijne i3 imac…

  18. Gefeliciteerd c: (^)

  19. je kunt je iphone/ipod ook vullen via mediamonky werkt als een draak maar ach tis een alternatief en anders via ubuntu linux dan kun je wel drag en drop mp3/mp4 bestanden er inslepen zorg wel dat je ubuntu zo heb geinstaleerd dat hij die bestanden kan afspelen dat kan ubuntu standaart niet maar ach ubuntu restriced reposatorys instaleren via het software instalatie menu en presto hij speelt t af ships vergeten te melden dat dat via het programmatje amarok gaat meestal springt hij open als je je iphone/ipod aansluit op je pc dan drag en drop je de files er in meer info op de ubuntu fora s

  20. Origineel geplaatst door CriskeOrigineel geplaatst door DonstilVolgensmij is iTunes alleen op een Windows bak traag. Ik hèb hier op me mac nergens last van en hoor andere mensen met een mac ook zelden klagen.Ik blaas met mijn pc de mac van mijn zoon aan flarden, ook iTunes. Ok, met een i7 950 erin, maar wel half zo kostelijk als zijne i3 imac…

    pplaus voor PC-guy !
    Voordat hij ten ondergaat aan de virussen.

  21. Origineel geplaatst door Tim Roeleveld: haha, ik denk al huh? de iPhone 4 alweer een jaar geleden aangekondigd?
    maar ik las het verkeerd, beetje ongelukkig neergezet:P!

    Hahaha, had ik ook :-))!

  22. Persoonlijk vind ik dat hele iTunes maar een verschrikkelijk programma. Het enigste wat ik eigenlijk wil is synchroniseren. Maar dat is niet de sterkste kant van iTunes in mijn ogen.

    Daarom synchroniseer ik mijn agenda en contacten met google. Foto’s gemaakt met de iPhone kunnen niet gesynchroniseerd worden middels iTunes, wat ik een flink gebrek vind.
    SMS berichten… heb er nog niet echt naar gezocht, maar zijn die überhaupt te synchroniseren?

    Kortom, ik probeer het zo min mogelijk te gebruiken! Maar fijn als er toch nog mensen blij mee zijn.

  23. Wat me wel opvalt is dat in al die jaren iTunes bitterweinig is veranderd! 😮
    En van trage iTunes had ik alleen maar last op Windows, Mac was een verademing! 😀

  24. @Criske:

    Dan moet je over een jaartje nog eens kijken als jou PC helemaal dichtgeslibd is van allerlei leftovers door het normaal gebruik en die iMac nog steeds met zijn gebruikelijke snelheid voortkabbelt.
    Om over virussen en hun alles afremmende antivirusprogramma’s maar te zwijgen.

  25. @david: Oh ja?
    Is jou dat superhippe nieuwe logo ontgaan dan? Enkele maanden terug. 😉

  26. waarom haat iedereen itunes zo erg?? ik vind het geweldig. ik heb een hele hoop muziek en kan zo alles geweldig beheren, ff snel een nummertje of uitgebreid luisteren. het maken van afspeel lijsten gaat super makkelijk en genius gebruik ik ook super vaak de laatste tijd, wat geweldig is dat zeg.

  27. Wel grappig dat hij een nummer van The Beatles laat horen…

  28. Geweldig leuke opname, veel respect voor de uitvinders van Apple, hun conceptuele denken, doorzettingsvermogen, samenwerking, visie; daar kan Nederland alleen van dromen, er ontbreekt iets teveel in ons land om mooie gave produkten te ontwerpen!!

  29. Grappig om te zien dat die introductie van iTunes ook nog op OS9 is. OS X was toen nog maar net aangekondigd en volgens mij nog niet final:) Moet eerlijk bekennen dat ik altijd op de hoogte was van wat Apple deed, maar pas overstapte op het platform toen OS X geïntroduceerd werd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.