Redsn0w 0.9.7b5 lost Bluetooth-probleem op (jailbreak)

Redsn0w heeft een update gekregen, met een vijfde beta. Daarin zijn problemen met Bluetooth en de sandbox opgelost. De nieuwste beta is alleen bedoeld voor betatesters.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jailbreakHet iPhone Dev Team heeft een nieuwe versie van redsn0w uitgebracht, Deze lost problemen met Bluetooth op en andere problemen die met de sandbox te maken hebben. Redsn0w beta 5 is alleen bedoeld voor betatesters en vereist dus wel dat je al behoorlijk ervaren bent met jailbreaken. Mensen die lid zijn van het iPhone Developer Program hebben toegang tot het iOS 4.2b3 IPSW-bestand dat je voor deze jailbreak nodig hebt. Er is ondertussen ook een Windows-versie van beta5, die echter veel trager is dan de Mac-versie. Het iPhone Dev Team gaat het waarschijnlijk niet uitbrengen voor testdoeleinden, tenzij er iets aan de snelheid kan worden gedaan.

beta testingMocht je niet zoveel ervaring hebben met jailbreaken, dan raden we aan om deze nieuwe betaversie links te laten liggen en te kiezen voor redsn0w 0.9.6RC8, een tethered oplossing om te jailbreaken. Dit houdt in dat je je iPhone steeds via redsn0w moet booten om de jailbreak te behouden, maar je loopt er minder risico mee. Een andere optie is te wachten tot er een final release uitkomt van de tool, die waarschijnlijk niet lang meer op zich laat wachten.

Voor meer informatie kun je terecht bij het iPhone Dev Team en mocht je tegen vragen aanlopen, dan kun je daarvoor terecht op ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2011, 22:29
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.