Reacties voor: iTunes Radio verschijnt op Nederlandse iDevices, nog niet beschikbaar (update)

Een steeds groter wordende groep iCulture-lezers zegt de iTunes Radio-optie te zien in de Muziek-app van iOS 7.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:
19 reacties
 1. Ik heb dit al sinds ios7 en het komt bij mij tevoorschijn als ik ingelogd ben geweest in mn Amerikaans account, daarna weer inlog in mn nederlandse en dan naar Muziek ga. 1 keer erop klikken en je krijgt de melding dat het nog niet beschikbaar is, daarna is de tab itunes radio ook weer weg.

 2. Precies hetzelfde verhaal als Maarten, in en uitloggen met een Amerikaans account en de NLse iTunes Radio staat er. Na het opnieuw openen is de knop ook weer weg.

 3. Bij mij werkt ’t wel – op mijn Apple TV!
  Na het installeren van de laatste upgrade vannacht.

 4. Ik heb dit alleen op mijn iPhone 5s met 7.0.3 en verder op geen enkele iDevice. Ik heb geen Amerikaans account en ben niet gewisseld van store. Na de update naar 7.0.3 kreeg ik hem er opeens bij, en inderdaad het werkt nog niet. Soms verdwijnt de optie, maar na een reboot is iTunes radio weer aanwezig.

  Maar alles is al wel vertaald naar NL. dus dat is wel een goed teken!

 5. Zowel op iPad mini als iPhone 4 niet te zien.

 6. Ik heb eenkeer ingelogd met mijn Amerikaanse iTunes account en nu staat het ook bij mij in de muziek app. Het werkt alleen nog niet als ik weer terug inlog op mijn Nederlandse account

 7. @Hein Wessels: bedoel je niet de standaard radio op de Apple TV ?

 8. Origineel geplaatst door Hein Wessels
  Bij mij werkt ‘t wel – op mijn Apple TV! Na het installeren van de laatste upgrade vannacht.

  Hier niet

 9. @Hein heb je een NL-account of VS-account??

 10. Zag ‘m idd ook al staan met m’n Nederlands account. Vond ’t al zo gek…
  Op m’n amerikaans account werkt het al sinds de beta’s, ook in het Nederlands.

 11. Had hem ook al eens gezien, werkend, later was het weer weg. Maar zoals hierboven stast: als je op iTunes inlogt op een amerikaans account staat het er gewoon, en werkt ook!

 12. Zie het ook staan werkt helaas niet, nooit ingelogd geweest op een Amerikaans account

 13. Afgaande op de reacties is het wel duidelijk dat iedereen die het heeft met een Amerikaans account ingelogd is geweest tijdens of na de bèta’s.

 14. Ik zie dit ook sinds iOS 7.0.3 en heb nooit met een Amerikaans account ingelogd. Belgisch account, iPhone 5s iOS 7.0.3.

  Wel heb ik men iPhone zopas hersteld omdat hij bleef vast hangen tijdens synchronisatie en daardoor 5Gb aan overige gegevens had… 🙂

 15. Ik heb iTunes Radio ook al even beschikbaar gehad. Maar toen ik de Muziek app volledig afsloot en terug opstartte was het weg.

 16. Ik heb hem ook gehad. Op de plek van Albums zat opeens iTunes radio. Erg vervelend omdat je de optie lijst met de albums niet meer kan oproepen, enkel door je iphone te draaien om zo te kunnen bladeren door de covers. Iets wat ik nooit gebruik.

  Itunes radio is nu ook weg, en dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb overigens geen US account of iets dergelijks. Wel heb ik de Beta van IOS 7 gebruikt. Miss heeft dat er mee te maken. Ik krijg het direct van updaten naar de officiële iOS 7.

 17. Ik heb em ook , ios 7.0.3 , iphone 5s. Helaas doet ie nog niks….behalve een melding geven dat het nog niet werkt

 18. Ik het sinds vandaag voor op mijn iPhone 5s, heel vreemd want soms staat het icoontje er en soms niet.. Heeft iets te maken met of er internetverbinding is of niet geloof ik

 19. Als je de store veranderdt naar Amerikaans is het gewoon mogelijk om naar iTunes Radio te luisteren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.