Reacties voor: iTunes krijgt nieuwe weergave voor iPhone-applicaties

Apple heeft de App Store een make-over gegeven. Er staan voortaan grotere iconen en meer screenshots in beeld. De beschrijving van de app is vrijwel uit beeld verdwenen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Kwam er net al achter idd.. Vooruitgang. 🙂

  2. bij mij is hij nog hetzelfde

  3. AL met al hetzelfde als de rest van de ITunes storen? De muziek-winkel werkt ook al zo toch?

  4. Ik dacht hierjust al da er iets anders was 🙂

  5. Niet slecht hoor!
    @gonnie:Wat vindt jij erzelf van?

  6. Ziet er niet uit… had dan het vorige ontwerp wat ‘frisser’ gemaakt, maar qua functionaliteit is dit geen vooruitgang. Op mijn Macbook pro moet ik eerst naar beneden scrollen om vervolgens door de plaatjes te kunnen scrollen… pfff echt achterlijk. Stond net op het punt om Layers aan te schaffen… niet gedaan, omdat ik het zo onoverzichtelijk vind. Eigenlijk is het enige wat ze moeten doen de screenshots verkleinen en weer zo maken als eerst, dan ben ik weer blij. Klinkt misschien verwend, maar als ik twee keer moet scrollen om iets te kunnen zien op een 15″ scherm 1440*900 dan haak ik af.

  7. @patricia: Ik vind het handiger dat je nu alle screenshots op een rijtje ziet. In die oude weergave moest je steeds klikken en dat duurde nogal lang. Wel vind ik het jammer dat je de omschrijving nauwelijks meer ziet. Je kunt dat ook niet meer inklappen.

  8. Ik vond het vorige veel overzichtelijker, alleen die screenshots is een pluspunt, maar had liever de vorige.

  9. Ik vind het wel een verbetering 😀 je kijkt toch altijd eerst hoe het eruit ziet en dan pas ga je lezen hoe het precies zit…. goede verbetering!

  10. Als ze er bij Apple nu eens voor zorgden dat ze het overzicht van aangeschafte apps in iTunes eens overzichtelijker maakten: lijstweergave zonder iconen bijvoorbeeld. Ik zie nu door de iconen het bos niet meer…Of zie ik ergens een optie over t hoofd?

  11. Ik vind het zeker een voorruit gang, maar dat ‘..Meer’ mocht wel wat aantrekkelijker worden gemaakt.

  12. Het is effe wennen, maar na wat geblader door de nieuwe store went het vanzelf.
    Je moet zo nu en dan eens wat veranderen om het aantrekkelijk te houden. Dat doen ze in de supermarkt ook.

  13. Belachelijk dit, en duidelijk gericht op de massa die liever plaatjes kijkt ipv leest.
    Zeker geen vooruitgang.

  14. Origineel geplaatst door Peer
    Als ze er bij Apple nu eens voor zorgden dat ze het overzicht van aangeschafte apps in iTunes eens overzichtelijker maakten: lijstweergave zonder iconen bijvoorbeeld. Ik zie nu door de iconen het bos niet meer…Of zie ik ergens een optie over t hoofd?

    Helemaal eens. Wat ik nu doe is alles verwijderen wat ook niet op mijn iPhone staat. Zo houd ik het zelf wel overzichtelijk!

  15. Niet helemaal een vooruitgang. Wel beter dat je alle screenshots direct ziet. Maar qua overzicht is het allemaal wel wennen…

  16. Je kan nu ook 1 pagina terug met de backspace toets, zoals in Safari

  17. Volgens mij raken ze de weg kwijt in Cupertino. Er is op geen engel vlak eenduidigheid tussen de verschillende programma’s/onderdelen. Jammer.

    Het doet me denken aan de tijd dat Steve GEEN ceo was…

  18. Wat rommelig toch.. Hoop maar dat het sneller is want iTunes op Windows laat geen verchil merken of je nu Windows 95 hebt of Windows XP.. Vreselijk traag.

  19. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door PeerAls ze er bij Apple nu eens voor zorgden dat ze het overzicht van aangeschafte apps in iTunes eens overzichtelijker maakten: lijstweergave zonder iconen bijvoorbeeld. Ik zie nu door de iconen het bos niet meer…Of zie ik ergens een optie over t hoofd?Helemaal eens. Wat ik nu doe is alles verwijderen wat ook niet op mijn iPhone staat. Zo houd ik het zelf wel overzichtelijk!

    dit kan toch al in iTunes 9, lijstweergave voor programma’s

  20. Ik vind het wel slecht hoor. Ze houden niet echt rekening met de verschillende type mensen meer. Ze gaan echt puur uit van de visueel ingestelde mensen de tekstueel ingestelde mensen zullen dit systeem echt “haten”.

  21. nou ik vond het eerst toch een stuk beter, een screenshot zegt me niet zo veel ik wil weten wat ik er mee kan.

    Ook de nieuwe presentatie van screenshots bevalt me niet ik heb ingesteld dat zijwaarts scrollen in itunes en mn bureaublad, de volumeregelaar is 🙁

  22. @Peer: Er zit een lijst weergave in de itunes apps lijst. Rechtsbovenaan

  23. ik vind het er minder handig uit zien

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.