Reacties voor: iTunes heeft duidelijker update-overzicht voor apps gekregen

In iTunes 11.0.3 op de desktop kun je bij het updaten van apps nu een omschrijving van de nieuwe functies zien. Ook verschijnt er een aparte update-knop.

Reacties: 9 reacties

  1. iTunes is er in versie 11.0.3 wel op één punt op achteruit gegaan: gebruikers klagen nogal eens dat de software vaker crasht dan voorheen.

    (Dat kan ik wel be)amen.

  2. @Bubbly: zeker weten. Soms moet ik itunes 3 x opstarten voordat t niet meer crasht. Ook inloggen op account geeft problemen (2 accounts op 1 pc)

  3. Jammer dat je nu niet meer kan zien hoe groot een update is. Dat kon voorheen wel en was handig. “Ff snel nog die update, maar niet ‘Asphalt 7’ op de Wifi van de camping.”

  4. Ik heb nog geen crash gehad sinds update naar 11.0.3? Werkt gewoon naar behoren. Heb zelfs geen problemen mee gehad met incorrecte schermgrootte (gedeelte dat bij veel gebruikers na opstarten buiten scherm steekt). 😛

  5. Hoe kan ik zien welke versie ik heb?

  6. Het updaten met een NL en US account is er niet beter op geworden. Voorheen kon je eerst de NL apps updaten, opnieuw inloggen, en dan alle US apps updaten. Nu laat ie ze door elkaar zien bij updates, en moet je handmatig een voor een updaten… Pfff..

  7. Geen crashes hier op twee MacBook Pro, twee iMac en één Mac Pro met OS X 10.8.3 en 10.8.4 Beta. Het zal wel weer aan ons liggen 😉

  8. Mijn iTunes 11.0.3 crasht om de paar uur, terwijl ik het programma alleen maar open heb staan.

  9. Het lukt me nu niet meer om zelfgemaakte ringtones van de bibliotheek op de iphone te krijgen. Ze belandem bij muziek en krijgen als beltoon een soort verbodsbord.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.