Reacties voor: iTunes bevat aanwijzingen voor Nike+ op de iPhone

Een lezer van iSpazio ontdekte een verborgen scherm in iTunes, waarop ondersteuning voor Nike+ voor de iPhone wordt geregeld.

Reacties: 21 reacties

  1. Dat menu waarbij je verschillende sensors kan kiezen is er nu ook al. Dat is als je meerdere Nike+ sensoren hebt. Ik had dat toen mijn eerste een lege batterij had, mijn 2e stond toen daarbij in het rijtje.

    Leuk dat het nu ook naar de iPhone komt! 😀

  2. Dit is wel leuk/sportief.

    Als ze Nike+ ook met GPS functie uitbrengen heb je een leuk pakket 🙂

  3. Dat zou wel een keer tijd worden zeg.. hoe moeilijk kan het zijn om een ipod programma te porten naar de iphone.

  4. Is Nike+ nou eigenlijk nog wel de moeite waard met applicaties als RunKeeper die volgens mij minstens even goed zijn (zo niet beter)?

  5. Origineel geplaatst door xAndyx
    Dat zou wel een keer tijd worden zeg.. hoe moeilijk kan het zijn om een ipod programma te porten naar de iphone.

    Als het hardwarematig niet ondersteunt wordt, kan het verdomd lastig blijken om een app werkend en al te porten. Sterker nog: onmogelijk.

    De eerste iPhone zou het misschien zelfs gewoon hardwarematig niet ondersteunen, omdat die niet de vereiste bluetooth chip heeft.

  6. mooi, maar inderdaad wat voegt dit toe? gebruik nu runkeeper dat ook zeer uitgebreid is! Maar ik ben benieuwd.

  7. @wally21:
    omdat Nike + een sociaal aspect heeft. je kunt chatten teams maken je tijden laten zien en er zit een wereldwijde organisatie achter die evenementen organiseert. daarom dus!

  8. @binaries4me:
    Dat zal niet voor iedereen meerwaarde hebben…

  9. Nike+ werkt niet alleen op een touch maar ook op bv de Nano. Is kleiner dan de iPhone, lijkt me dat ik die maar blijf gebruiken.

  10. @Lezz:
    nee niet voor iedereen maar aangezien de meeste mensen wel sociaal aangelegd zijn zal nike plus wel de overhand hebben plus ze voeren ook echt reclame en hebben dit samen ontwikkeld met apple zelf.

  11. Ik zou graag met Nike+ willen hardlopen, Runkeeper etc. ook wel leuk, maar inderdaad, Nike+ lijkt me net ff wat leuker allemaal..mooi om te weten dat ze er toch nog mee bezig zijn.

  12. Als nike nu ook nog even wat doet aan de schoenen ben ik blij.. Zijn nog niet voor iedere voet goed passend zoals bij mij.

  13. Ik stop die Nike+ sensor altijd in de lip van mijn Saucony’s, werkt ook prima, maar de Iphone gaat echt niet mee met hardlopen. Te zwaar, te groot en te lomp. De Shuffle is de enige ipod die hierin voldoet. Maak deze dan geschikt voor Nike+.

  14. er moet een speciale nike iphone schoen kemen 😉 met vakje erin voor iphone en draadloze oordopjes helemaal iphone stijl 😉

  15. @stephan
    een nike schoen met vakje voor je iphone??? 😛

    ik loop ook soucony’s maar wist niet dat er losse sensoren te koop zijn… maar eens even naar opzoek dan.

  16. @ xAndyx: Ja, kei simpel natuurlijk! Je dacht toch niet dat het moeilijk was he? Doe lekker zelluf.

  17. Ik hardloop met mijn nikes (air max 360!)

    Hopen dat ze het doorvoeren, ik miste deze functie. Voor het hardlopen kan je zo’n armband aanschaffen

  18. Origineel geplaatst door Nielss
    Als nike nu ook nog even wat doet aan de schoenen ben ik blij.. Zijn nog niet voor iedere voet goed passend zoals bij mij.

    Nee, geen Shuffle, nano!

  19. Jaja, tijdens het upgraden bleef zijn scherm hangen. [NIKE]. En zag hij dit. [NIKE] Wie gelooft deze onzin? Dit is gewoon een marketing truc [NIKE]. Zogenaamd lekt er iets uit, hier zitten gewoon een paar paarse broekjes achter. [NIKE].

    En die gadget lijkt me helemaal niks.

  20. Origineel geplaatst door Applefiel
    Dat menu waarbij je verschillende sensors kan kiezen is er nu ook al. Dat is als je meerdere Nike+ sensoren hebt. Ik had dat toen mijn eerste een lege batterij had, mijn 2e stond toen daarbij in het rijtje.Leuk dat het nu ook naar de iPhone komt!

    Inderdaad, precies hetzelfde scherm heb ik ook met mijn Nike+ met iPod nano, en zonder iPhone 3.0. (maar dan niet in het italiaans…) Dus niets nieuws, en geen reden dit als bewijs te zien voor een nieuwe functie op de nieuwe iPhone. (Maar het zou wel kunnen natuurlijk.)

  21. Lijkt me wel logisch als dit eindelijk eens in de iphone komt. Ga er maar van uit dat het er in de 3.0 inzit 🙂 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.