Gerucht: iDeals China claimt eerste foto’s van iPhone Mini

iDeals China claimt de eerste foto's van een nieuwe, kleinere iPhone te hebben onderschept. Fabrikanten zouden druk bezig zijn om hun accessoire-aanbod voor te bereiden op de nieuwe iPhone(s).

iphone miniDe Chinese handelaarssite iDeals China staat erom bekend dat ze connecties met accessoirefabrikanten hebben en daardoor al vroegtijdig mallen en mockups van nieuwe iPhones te zien krijgen. Op dit moment zijn de ontwerpers van Belkin in China om te zorgen dat de nieuwe hoesjes in juni in de winkel liggen.

Er blijkt via bedrijven in Chinese Guang Xi (een gebied in het zuiden van China) informatie te zijn uitgelekt. Een week geleden tikte iDeals nog de hiernaast afgebeelde foto’s op de kop. De Chinezen zeggen dat het model rechts waarschijnlijk nep is (die ziet er inderdaad erg fake uit), maar het model links zou wel eens echt kunnen zijn, ook al heeft Apple meermaals gezegd dat er geen klein model iPhone komt. Eén oplossing zou kunnen zijn, dat het kleinere model bedoeld is voor opkomende markten in Azië en Zuid-Amerika.

iphone mini

Links echt, rechts nep?

iDeals China is van plan de komende dagen nog meer foto’s te publiceren; hopelijk zijn die wat overtuigender dan deze twee. Het heeft in ieder geval zin om de komende tijd de weblog weer in de gaten te houden. De website heeft ook voorspellende gaven: op 11 augustus 2009 gaat de Wall Street Journal een artikel publiceren over een 10 inch netbook van Apple.

Meer info: iDeals China
Via: iPhoneNieuwsBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2009, 10:12
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.