iTunes bevat aanwijzingen voor Nike+ op de iPhone

Een lezer van iSpazio ontdekte een verborgen scherm in iTunes, waarop ondersteuning voor Nike+ voor de iPhone wordt geregeld.

nike plusEen lezer van iSpazio heeft een bijzonder iTunes-scherm ontdekt nadat hij een update naar de laatste beta van iPhone 3.0 had uitgevoerd. Tijdens de upgrade bleef iTunes hangen waarbij er een onbekend scherm met verborgen instellingen verscheen.

Daaruit bleek dat de iPhone in iTunes 8.2 ondersteuning voor Nike+ krijgt, de sensor waarmee je tijdens het hardlopen allerlei gegevens kunt vastleggen er verscheen een menu met de naam Sensor, je kunt nieuwe Nike+ accounts aanmaken en je historie van eerdere hardloopsessies bekijken. Op dit moment werkt de Nike+ alleen samen met de iPod touch 2G.

Verder lijkt het erop, dat je ook andere externe sensors kunt aansluiten. Via het menu kun je wisselen. Er wordt gedacht dat de functies nu al geactiveerd kunnen worden via een plist-instelling, maar welke dat is moet nog worden ontdekt. Afgelopen maart, toen Apple de nieuwe firmware iPhone 3.0 voorstelde, werd gesproken over 100 nieuwe functies. Er kunnen nog meer verrassingen aankomen, want lang niet alle 100 functies zijn inmiddels ter sprake geweest.

nike iphone itunes 8.2

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2009, 9:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen nike, sensor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.