iTunes 11.1 nu beschikbaar

Apple heeft vandaag iTunes 11.1 beschikbaar gesteld. De update biedt ondersteuning voor iTunes Radio en iOS 7.

itunes logoApple heeft vandaag iTunes 11.1 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe iTunes-versie biedt ondermeer ondersteuning voor iTunes Radio en het voor vanavond geplande iOS 7. De update is verder klein: van grootschalige wijzigingen, zoals het geval was bij iTunes 11, is ditmaal geen sprake. iTunes 11.1 was al enige tijd als betasoftware beschikbaar terwijl iOS 7 werd getest.

iTunes 11.1 bevat naast iTunes Radio en iOS 7-ondersteuning ook Genius Shuffle. Je muziekbibliotheek probeert in shuffle-modus nummers achter elkaar af te spelen die goed bij elkaar passen. De nieuwe Podcast Stations-optie laat je kanalen met specifieke podcasts samenstellen. Deze kun je weer synchroniseren met de Podcasts-app. iTunes Radio, hoewel toegevoegd aan iTunes 11.1, werkt nog niet met Nederlandse Apple ID’s.

iTunes 11.1 is zoals gebruikelijk te downloaden op de website van Apple, of aan de hand van een software-update in iTunes 10.7. Het kan echter even duren totdat de update in het update-scherm verschijnt. De update is net op tijd verschenen: de verwachting is dat iOS 7 rond 19:00 uur verschijnt. Voor het synchroniseren met deze nieuwe iOS-versie is iTunes 11.1 vereist.

Meer informatie: Apple.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 18:41
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.