itunes logo

iTunes 11.1.3-update verbetert equalizer en prestaties

iTunes 11.1.3 bevat verbeteringen in de equalizer en prestaties bij het gebruik van grote iTunes-bibliotheken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes logoApple heeft iTunes 11.1.3 uitgebracht, een kleine update waarin kleine verbeteringen zijn aangebracht. De equalizer werkt voortaan zoals het hoort. Ook zijn de prestaties verbeterd bij het wisselen van weergave in grote iTunes-bibliotheken. Je installeert de nieuwe versie via de updatefunctie van iTunes of via apple.com/itunes. Nog maar twee weken geleden kwam iTunes 11.1.2 uit, gelijktijdig met OS X Mavericks. In die versie waren aanpassingen voor Mavericks gedaan en waren meer talen toegevoegd, namelijk Hebreeuws en Arabisch.

Helemaal succesvol was iTunes 11.1.2 niet; gebruikers klaagden over een synchronisatiebug. Die zorgde ervoor dat iTunes bij de laatste stap van het synchronisatieproces blijft hangen. Een waarschuwing bovenin iTunes geeft aan dat je iPhone of ander iOS-apparaat nog steeds wordt gesynchroniseerd, terwijl er op het aangesloten apparaat geen teken van leven valt te bespeuren. Pas na het loskoppelen stopte de synchronisatie. Ons artikel leverde 40 reacties op, veelal van mensen die ook last hadden van het probleem.

Update 7 november: iCulture-lezer Mark stuurde deze aanvullende tip.

Sinds de update van iTunes van twee dagen geleden, kun je door te scrollen op je Magic Mouse een nummer vooruit spoelen of terugspoelen (als je je cursor op het ‘afspeelbalkje’ houdt). Volgens mij was dit eerder niet zo, maar ik kan het mis hebben. Het is in ieder geval erg handig!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2013, 15:59
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.