iTunes 10.6 met aanpassingen voor iCloud, Apple TV en iPad nu te downloaden

Apple heeft iTunes 10.6 uitgebracht, een nieuwe versie van iTunes met aanpassingen voor de nieuwe iPad en Apple TV en de mogelijkheid om voortaan films via iCloud te bekijken.

itunes 10-6Apple heeft een nieuwe iTunes-versie beschikbaar gesteld. iTunes 10.6 heeft ondersteuning voor nieuwe iTunes in the Cloud-functies, waarbij je films online kunt opslaan. Je hebt dan vanuit iCloud altijd toegang tot de films vanaf je Apple TV of iOS-apparaat. Eerder gekochte films zijn in 1080p-resolutie beschikbaar. Ook bevat iTunes 10.6 aanpassingen voor de vandaag aangekondigde, nieuwe iPad.


Je kunt iTunes 10.6 updaten via de updatefunctie van Mac/PC of ga naar apple.com/itunes om handmatig te downloaden. Mocht de download niet meteen lukken dan is dat logisch: de servers van Apple draaien momenteel overuren. We raden in dat geval aan om gewoon een paar uur te wachten en het morgenochtend op je gemak nog eens te proberen.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.