iTunes 10.5.3 beschikbaar voor Windows en Mac OS X

Apple heeft iTunes 10.5.3 vrijgegeven. Deze is bedoeld om beter samen te werken met de nieuwe versie van iBooks 2.0 en het programma iBooks Author.

iTunes 10.5.3 changelogApple heeft vlak na de aankondiging van iBooks 2 en iBooks Author ook een nieuwe versie van het desktop-programma iTunes uitgebracht. Met iTunes 10.5.3 is het mogelijk om interactieve iBooks-lesboeken met de iPad te synchroniseren. Deze e-books kun je aanschaffen via de iTunes Store of de iBookstore op de iPad. Ook zelfgemaakte boeken zijn met deze nieuwe versie van iTunes te synchroniseren. Verder lijkt er niks veranderd te zijn in iTunes 10.5.3.


Om iTunes 10.5.3 te installeren moeten Mac-gebruikers minstens Mac OSX 10.5 of later installeren. Voor Windows is Windows XP Service Pack 2 of een latere Windows-versie vereist. iTunes 10.5.3 was ten tijde van publicatie van dit artikel nog niet beschikbaar via Software-update.

Downloaden: iTunes 10.5.3

Tipgevers: @jhogervorst, @BenjaminRK, @Wieckieinfo en @VorteXLP

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.