Reacties voor: iStick: door Apple gecertificeerde usb-stick voor iPhone

De iStick is een usb-stick met een extra Lightning-aansluiting voor de iPhone. Het apparaatje is door Apple MFi-gecertificeerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Laat maar weer.

  2. Klonk interessant, tot ik de prijs zag.
    Dan maar gewoon via dropbox 🙂

  3. Waarom denken ze iedere keer dat Apple users wel ff 10x zoveel voor een USB sticky willen betalen?
    Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt.
    Sterker nog, de prijzen van de iPhone zelf vind ik ook eigenlijk te gek worden voor mijn portemonnee.

  4. Tof dingetje. Bedankt voor de tip. 😉 Blijkbaar worden heel wat videoformaten ondersteund. Dat opent dus mogelijkheden.

  5. Dit is helemaal niks nieuws: vorig jaar al een i-FlashDrive gekocht van 128G die precies hetzelfde doet… Voor €99,- In de lucht met KLM.

    (Red.) Klopt, maar die gebruikt een 30-pins-aansluiting. Heb hem in het artikel bijgevoegd!

  6. @Timosha: Jij hoeft zeker niet diep in het portemonneetje te graaiden om zoveel voor zo weinig opslag te betalen….?

  7. Prijs is ronduit belachelijk. Dat ze gewoon SD ondersteunen, zoals ongeveer iedereen. Snap echt niet dat dat niet mogelijk is.

  8. Hopelijk weet iemand hier een alternatief om je iphone foto’s en video’s zonder internet en itunes naar een externe HD of SD kaart te kopiëren? Prijs van dit dingetje is idd ronduit belachelijk.
    Overigens, ze hebben hun target inmiddels volledig gehaald. Veel betaalbare alternatieven zijn er dan blijkbaar niet?

  9. @Artey: Dat is zeker mogelijk, een jailbreak met iFile en een SD-kaart of USB stick in de camerakit. Werkt perfect.

  10. En dat terwijl Apple lightning vanaf 2015 vaarwel moet zeggen van de Europese Unie.

    Je bent wel gek als je hier nog geld aan uitgeeft.

  11. De vraag is: hoeft Apple zich wel te houden aan de regel van de EU? Het zou ook gewoon kunnen dat ze het nog gewoon mogen blijven gebruiken omdat ze uit Amerika komen (net als RTL lang geleden een bepaald progamma mocht uitzenden omdat ze uit Luxemburg kwamen bijvoorbeeld)

  12. Wat een onzin project !
    Vanuit het argument van “zelfbescherming” waren iDevices altijd gesloten voor ons gebruikers die in hun (argeloze) onbeholpenheid beschermd moesten worden tegen virussen en ander ongerief.
    Geen mogelijkheid dus om onze dure interne geheugentjes uit te breiden met USB en memory sticks.
    Maar nu filesharing onder invloed van de cloud wild en ongerept is, kan het opeens allemaal wel. Alleen moeten we nog even getild worden met de lightning-interface die niets toevoegt aan veiligheid (maar wel aan de kasstroom bij Apple)

  13. @lalexx: Op te lossen met een 30 naar lightning adapter

  14. Dit zijn dus die dingen waarom ik van Apple wil afstappen. Heb veel Apple spul en qua prijs kan ik het hebben. Maar als je dan ziet dat voor wat simpel geheugen weer zon vermogen moet neertellen…
    Zelfde geldt voor de specs van een iphone, die zijn gewoon echt niet meer te vergelijken met androidtoestellen. Mits Apple een toptoestel aankondigd straks, wordt het toch een android voor mij denk ik

  15. @Arme Sloeber: ik heb via Amazon Duitsland sinds kort een http://tinyurl.com/ld5tsx2. Dan heb je 64 Gb op een usb stick, met een verwisselbare microsd hdsc card van 64Gb. Je kunt vanaf 8 afzonderlijke Android- en iOS apparaten tegelijk bestanden versturen naar het ding. Of met zijn achten tegelijk naar een (ander) filmpje kijken, via zijn ingebouwde wifi. Voor het geval de link niet werkt: Het gaat hier om de bij Amazon.de (vanwege de Euro prijs en de geringe verzendkosten) te bestellen: Wireless Flash Drive mit WLAN Funktion (64 GB) (SDWS2-064G-E57) € 88,00, met verzendkosten € 100,66. Deze kent exFAT, de twee kleinere goedkopere versies niet.

  16. Sorry hoor maar dit zijn echt schandalige prijzen….. Ik denk….ook al doen mijn gedachtes er niks toe, dat Apple langzaam aan z’n eigen graf aan het graven is.

  17. Origineel geplaatst door Mark
    En dat terwijl Apple lightning vanaf 2015 vaarwel moet zeggen van de Europese Unie.Je bent wel gek als je hier nog geld aan uitgeeft.

    Het meeleveren van verloop stekkers is ook voldoende om aan de wet te voldoen in 2015 hoor. Apple gaat echt niet de lightning adapter vaarwel zeggen.

  18. Waarom is een ‘Apple’ GB altijd zo duur?
    Ik koop voor 12 euro een 32gb stick….
    Met deze prijzen, laat maar weer.

  19. Ik lach me kapot als de iPhone 6 met een andere connector uitkomt.

  20. Wij gebruiken de Kingston Mobilelite Wireless, perfecte oplossing, voor 40 euro te koop, usb stickie erin of SD, klaar, werkt echt super.

  21. @Arme Sloeber: Ik gebruik iExplorer, no need for iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.