Bit Bead: maak je eigen iPhone-case met strijkkralen

De Bit Bead op Kickstarter is een iPhone-case waar je een eigen achterkant op kunt maken met behulp van strijkkralen.

Bit Bead achterkantEen iPhone-case met een uniek printje is zo gekocht, maar het is dan vaak een kwestie van tijd tot je op het betreffende patroon bent uitgekeken. Je kunt er voor kiezen om daarom eens in de zoveel tijd een nieuwe hoes aan te schaffen, maar de Bit Bead laat je gewoon zelf eens in de zoveel tijd een nieuwe prent maken. Deze iPhone-case bestaat namelijk uit flink wat pinnetjes waar je met strijkkralen je eigen plaatje op kunt maken.


Bit Bead voorkantBen je niet blij met je gemaakte plaatje, dan kun je de strijkkralen van de achterkant halen en iets nieuws maken. Dit geeft je de vrijheid om op ieder gewenst moment van iPhone-achterkant te wisselen – en daarbij ook nog eens creatief bezig te zijn. De makers hebben een webapp gemaakt waarin je een illustratie kunt maken voordat je hem in strijkkralen uitwerkt. Je moet voor je knutselwerk wel enigszins inleveren wat betreft compactheid: je iPhone wordt door de case en kralen namelijk een stuk dikker.

Je kunt de Bit Bead bestellen door op Kickstarter minstens 25 pond (circa. 30 euro) plus 7 pond (circa 9 euro) verzendkosten te doneren. Vroege vogels zijn al klaar voor 20 pond (25 euro). Zoals bij andere Kickstarter-campagnes geldt: het geld wordt pas afgeschreven als het project succesvol wordt afgesloten.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.