iRobot Roomba S9+ en Braava jet m6 dweilrobot.

Reacties voor: iRobot-robotstofzuigers en -dweilen ook te bedienen met Siri

Een nieuwe update voegt ondersteuning voor Siri toe aan de iRobot Roomba-robotstofuizers en -dweilen. Je kan daardoor via Siri opdracht geven om te beginnen met stofzuigen en meer. Er zijn ook nog andere nieuwe functies toegevoegd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Voor welke iRobot stofzuigers werkt dit? Ik heb een 600 serie (met app), maar zie niet in de app zelf terug komen.

  2. Ik geloof eind Juni pas beschikbaar.

  3. “Je kan bijvoorbeeld een aangemaakte opdracht automatiseren, zodat de robotstofzuiger aan gaat zodra je van huis vertrekt”.

    Iemand tips om de stofzuiger te laten draaien nadat zowel ik als mijn vriendin van huis vertrekken (nadat de laatste van huis vertrekt)? Dit is via Opdrachten onmogelijk en lijkt daarnaast (nadat Life360 verdween) ook via IFTTT niet meer eenvoudig te regelen.

  4. Roborock ondersteund al sinds eind 2020 (tenminste zolang ik die heb) al Siri opdrachten.

    Vertel vaak genoeg tegen mijn iPhone, Apple Watch of HomePod mini. Hé Siri, stofzuig de keuken/eetkamer/woonkamer. Etc etc.

    Is heel handig en werkt prima.

    Wel apart dat Roomba hier pas in de zomer mee gaat komen..

    @Jean-Paul, graag hoor/lees ik meer over het koppelen van Siri opdrachten in HomeKit via de converteer naar opdracht methode. Daarmee is het automatiseren van stofzuigrobots me tot op heden niet mee gelukt. Enkel via de standaard app van de fabrikant. Maar die kijkt niet of iemand thuis aanwezig is…

  5. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: No worries. Nu ik erover nadenk zou een slimme stekker, met niets erop aangesloten ook als dummy switch gebruikt kunnen worden. Bedankt voor die tip.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.