iPod Touch wordt populairste kerstkado, denkt Toys R Us

Speelgoedwinkel Toys R Us denkt dat de iPod Touch dit jaar de bestseller zal zijn onder de kerstboom. Het zal nog beter verkopen dan de vorige favoriet, de iPod nano.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Wij vinden Toys R Us niet de meest voor de hand liggende winkel om een iPod te kopen, maar de Britten denken daar blijkbaar anders over. Toys R Us heeft een lijst met voorspellingen uitgebracht met bestsellers voor de komende feestdagen. Twee producten staan met stip bovenaan het lijstje: de iPod Touch en Transformers-speelgoed.

Voor kinderen onder de 5 jaar zullen speelkarakters van ‘In the Night Garden’ (een CBees-show, van de bedenkers van de Teletubbies) een populair kado zijn. Goedkoop zijn de poppen niet: een pluche exemplaar van Iggle Piggle kost bijvoorbeeld £34,99. Volgens Mike Coogan, marketingdirecteur van Toys R Us zijn vooral tv- en film-speelgoed extreem populair. Ook speelgoed van Doctor Who zal het goed doen, maar de iPod Touch zal alle records verslaan. Het zal nog beter verkopen dan de iPod nano, die vorig jaar bovenaan de lijst stond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 17:39
Categorie Providers
Onderwerpen ipod touch, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.