iPhoneDevCamp, op 13 oktober in Parijs

Op 13 oktober 2007 vindt in Parijs de eerste iPhoneDevCamp plaats. Het wordt gecombineerd met Mobile WebCamp en is een evenement voor en door developers.

iPhoneDevCampHet iPhoneDevCamp verplaatst zich naar het Europese continent. Op zaterdag 13 oktober ben je welkom in het vernieuwde Circque d’Hiver Bouglione. Omdat de organisatie blijkbaar nog niet zoveel toeloop verwacht als het iPhoneDevCamp in San Francisco (meer dan honderd ontwikkelaars), wordt het gecombineerd met Mobile WebCamp, gericht op het ontwikkelen van mobiele applicaties in het algemeen.

De dag begint om 11:00 uur en eindigt om 23:00 uur met een feest. Omdat het een BarCamp-bijeenkomst is, is het geen centraal georganiseerd evenement. Je kunt als deelnemer zelf onderwerpen voorstellen, jezelf als spreker opgeven en sessies voorstellen. Bij de sessies over de iPhone zijn nog geen sprekers bekend, maar onderwerpen waar men over wil horen zijn onder andere de beperkingen van de niet-officiële SDK, Scalable Vector Graphics en de WebKit. Wil je iets organiseren, dan kun je dat bij Philippe Jeudy en Louis van Proosdij (Nederlander?) melden.

Er is één reden waarom je als Nederlandse iPhone-ontwikkelaar niet naar dit evenement zou willen: de voertaal is Frans. Voor de Belgen is dat geen enkel probleem, maar als het technisch wordt zal niet iedereen het met z’n vakantie-Frans kunnen bijbenen. Meer informatie lees je op de pagina Mobile WebCamp Paris.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2007, 15:06
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.