iPhone X in het wild gespot met nieuwe dynamische wallpaper [video]

Er duiken steeds meer foto's op van de iPhone X in het wild. Apple-medewerkers en anderen laten hun testexemplaren zien op foto's en in video's.

Over ongeveer drie weken begint de iPhone X pre-order en een week later krijgen de eerste klanten hun toestel in handen. Dit weekend bleek dat er al mensen zijn die met testexemplaren van de iPhone X rondlopen, zo blijkt uit een korte video en meerdere foto’s. Daaruit blijkt ook iets nieuws: op het ontgrendelscherm van de X is een nieuwe dynamische wallpaper met rode bollen te zien.

Eerste iPhone X-exemplaren in het wild

De tijd vliegt en over minder dan een maand is het 3 november, de dag waarop de iPhone X officieel in de verkoop gaat. Toch blijken er al enkele geluksvogels rond te lopen met het toestel. Het zou kunnen gaan om Apple-medewerkers of ontwikkelaars die alvast het toestel moeten/mogen testen.

Onderstaand filmpje verscheen op Reddit en toont een nieuwe dynamische wallpaper op het ontgrendelscherm.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De persoon die de iPhone demonstreert in het filmpje is waarschijnlijk niet de eigenaar, want gezichtsherkenning is actief maar ontgrendelt niet het apparaat. Het filmpje is gemaakt in de buurt van de Californische stad San Jose, vlakbij het hoofdkwartier van Apple.

Ook andere bezoekers van Reddit hebben gemeld dat je de afgelopen tijd meer testtoestellen ziet, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Rondom Cupertino maar ook op sommige plekken in Azië is de iPhone X nu regelmatig in het wild te zien.

De iPhone X gaat op 27 oktober in pre-order en is vanaf 3 november in de winkel verkrijgbaar – als je er eentje in handen kunt krijgen, want volgens geruchten blijven de voorraden tot het voorjaar van 2018 beperkt.

https://www.iculture.nl/iphone/iphone-x/kopen/

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.