Reacties voor: ‘iPhone X krijgt 6-core processor en 3GB RAM’

De iPhone X krijgt 3GB RAM en is voorzien van een A11-processor met zes kernen. Twee daarvan zijn gericht op performance, vier andere zijn energiezuinig. Ook zit er 3GB RAM in en twee 12 megapixel camera's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Volgens mij kan ik morgenavond iets voor mezelf gaan doen i.p.v. naar de lancering van de IPhone X kijken. Alles is onderhand wel gelekt.

  2. Origineel geplaatst door Wouter
    Volgens mij kan ik morgenavond iets voor mezelf gaan doen i.p.v. naar de lancering van de IPhone X kijken. Alles is onderhand wel gelekt.

    😅

    One More Thing… you never know.

  3. Ga me maar focussen op de hoedjes van de gasten (oh nee, dat is een ander event deze maand waarvan de inhoud voortijdig uitlekt).

  4. @Collin Briel: Altijd leuk om naar deze “shows” te kijken

  5. Dit is echt niet meer leuk zo. Voor zowel mij niet als Apple niet… Altijd wel leuk dat er iets wordt uitgelekt maar dan toch nog veel verassingen hebt tijdens de Keynote, maar hier staat al alles alsof de Keynote alreeds gegeven is geweest…
    In mijn gans leven heb ik zoiets, zo’n harde lek nog nooit meegemaakt en vreemd dat ze nu juist alles nog meer willen geheim houden, er zoveel werk in steken dat alles geheim blijft dan nu juist nog méér dan ooit uitlekt!

  6. Ik ben benieuwd wat de nieuwe camera met de slomotion stand gaat doen. Dat is nu 240fps, maar dat wordt nu dus een standaard opname functie.

    Apple, surprise me!

  7. Origineel geplaatst door John a
    Dit is echt niet meer leuk zo. Voor zowel mij niet als Apple niet… Altijd wel leuk dat er iets wordt uitgelekt maar dan toch nog veel verassingen hebt tijdens de Keynote, maar hier staat al alles alsof de Keynote alreeds gegeven is geweest…
    In mijn gans leven heb ik zoiets, zo’n harde lek nog nooit meegemaakt en vreemd dat ze nu juist alles nog meer willen geheim houden, er zoveel werk in steken dat alles geheim blijft dan nu juist nog méér dan ooit uitlekt!

    En het mooie is dat je deze ‘gelekte’ informatie helemaal niet hoeft te lezen. Maar ja, je bent nieuwsgierig nietwaar?

  8. Origineel geplaatst door Toon
    @Collin Briel: Altijd leuk om naar deze “shows” te kijken

    Helemaal eens. Uiteraard word er nu meer uitgelekt dan vroeger maar het blijft altijd een verrassing wat Apple in petto heeft.

    ‘Desnoods om te kijken of alle uitgelekte informatie daadwerkelijk klopt’ 😉

  9. Apple heeft echt nog wel een groot konijn in hun hoge hoed zitten.
    En wij allemaal zeggen WTF 😉 mark my words 😉

  10. Ik ben benieuwd wat ze verder nog met FaceID gaan kunnen. Het lijkt nu nog een hoop extra technologie om de Home knop te vervangen omdat dat nog niet door het scherm heen kon.

  11. Origineel geplaatst door Evander
    Ik ben benieuwd wat de nieuwe camera met de slomotion stand gaat doen. Dat is nu 240fps, maar dat wordt nu dus een standaard opname functie.

    Waar haal je dat vandaan?
    De camera KAN zo filmen, maar dat moet je vast zelf instellen. Net als dat nu HDR mogelijk is, maar niet de standaard…

  12. @Nick: Dat konijn is al jaren geleden geslacht, dus die ga je echt niet zien morgenavond.

  13. Al dat gezeur over we weten alles al. GA dan ook wat anders doen!! Pffff….

  14. Wat kan mij dat schelen of ik nu al veel weet haha, ik wil gewoon die iPhone x, punt.
    Just bring it ;).
    Ik wacht al zeker 2 jaar op een randloos design en een beter scherm etc…
    Of ze na al wat uitgelekt is nog een one more thing gaan hebben dat denk ik niet, ik denk dat alles al uitgelekt zal zijn dus dat zal dan geen verrassing meer zijn maar hoeft ook niet.
    Het is zeker ook 2 jaar geleden al dat ik nog eens echt naar het evenement uitkijk.

    Ik hoop dat er 1 ding niet gaat gebeuren? Dat ze afkomen van de iPhone x is maar bv half november ofzo verkrijgbaar, dat ze niet met dat afkomen of ik wordt echt gek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.