Reacties voor: iPhone verdrijft BlackBerry bij advocatenfirma

De iPhone gaat de BlackBerry steeds meer vervangen, als toestel voor advocaten en in andere juridische beroepen. Dat voorspelt een IT-manager van een groot advocatenkantoor.
Lees het complete artikel → iPhone verdrijft BlackBerry bij advocatenfirma
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. deze advocaat werkt al met een iPhone …

  2. En hier een compleet advocaten kantoor met een paar vestigingen wat al over is op de iphone. De blackberry server bestaat inmiddels niet meer… 😉

  3. Is toch logisch?:-):P ‘verder geen verklaring voor nodig’

    Het is al cool als je ermee werkt, cooler dan de Blackberry.

  4. Hoop dan maar dat ze goede back ups maken wat mijn iPhone heeft het weer voor elkaar om mijn agenda in Outlook volkomen te verkl*ten. Afspraken staan nog wel in Outlook maar zijn niet meer te zien. MobileMe leek veelbelovend maar is écht een ramp. Mijn complete adressenbestand weg, niet meer op de iPhone niet meer op de laptop! Dankzij regelmatige back-ups het meeste kunnen redden maar ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.

    Bij mij heeft Apple echt afgedaan. Zulke fouten zijn echt onvergeeflijk. Een adresboek is zo’n beetje het belangrijkste wat er is, zakelijk gezien. Laat Apple zich weer lekker bezig houden waar ze goed in zijn. Beetje muziek verkopen en videobewerking. Zakelijk is de iPhone een ramp!

    Ben nu kostbare tijd aan het verspillen om te zien of de synchronisatie überhaupt wel klopt. Apple heeft nog een hoop te leren.

  5. Zegt meer over je advocatenfirma dan over de iPhone
    (die in zijn huidige vorm nu eenmaal onveiliger is en een veel primitievere e-mail handling heeft dan de BlackBerry)

  6. iphone is nice… Maar een bb is kampioen in emailen…

  7. Hopelijk let Apple wel goed op wat ze doen, een boze advocatenfirma is wel het laatste wat je achter je aan wil.

  8. wel weer mooie marketing truuk van Apple, als advocaten al overstappen en geen aanklacht indienen wegens disfunctioneren “dan moet het wel goed zijn” benieuwd hoeveel lobbiesten er bezig geweest zijn 😉

    Ps ik ben een blije zakelijke iPhone gebruiker. Nooit problemen gehad 🙂

  9. Blackberry mag dan wel wat veiliger zijn… maar pushmail voor exchange volstaat tegenwoordig redelijk goed. zeker in combinatie met cliet certificates. en ik wil nog wel eens een blackberry zien waar op je lekker een filmpje kunt kijken 😉

    @Walter, in combinatie met exchange is het mij nog nooit gelukt om een adressenbestand kwijt te maken. Ik gebruik dan ook geen mobile me….

    Gelukkig bestaar er in outlook zoiets als verwijderde items herstellen. (tenminste als
    je netwerkbeheerder dat op de exchange server heeft aangezet)

  10. Misschien goed voor Apple als het advocatenkantoor dat AT&T en haarzelf aanklaagt de afspraken en zittingsdata met iPhone bijhoudt…

  11. Wat ik niet kan begrijpen is dat je geen uitnodigingen kan sturen voor een vergadering. Ik bedoel je maakt een agendapunt op en wil dit naar enkele medewerkers doorsturen zodat ook zij het in de agenda krijgen. Ik kan mis zijn maar dit werkt niet met de iphone.

  12. Ik heb vele jaren ervaring met gebruikers die weten te vertellen “dat kkk systeem heeft al mijn data verziekt”. Bij onderzoek blijkt dan in 99% van de gevallen dat het de gebruiker zelf is geweest die of zelf (illegale = niet toegestane) wijzigingen in zijn soft/hardware aangebracht of dat hij gewoon weer eens iets te snel op ‘Ok’ geklikt had.

    Ik zeg dus niet dat het nooit gebeurt dat data verdwijnt door systeemfouten, ik zeg dat dit slechts zelden gebeurt.

  13. @Peter, dat je geen uitnodigen kan versturen bij agenda punten vind ik ook vreemd. Je kan ze wel ontvangen, accepteren etc. Wellicht wordt dit mee gepakt in een nieuwe fw update. Laten we het hopen weer een stukje dichterbij de zakelijke perfectie 🙂

  14. ik heb ze allmaal zo beetje op de plank. Een iPhone een bladkberry en windows mobile maar voor push mail mogelijkheden is de bb toch echt altijd de beste vind ik. Veel veiliger en dergelijke. Er gaat gewoon niets boven 3des encryptie en verkeer over aparte apns. Niet via internet dus. Kweenie hoor maar certificaten zijn leuk om de verbinding te aurhenticeren maar de pakketjes blijven onbeveiligd over her grote boze internet gaan. Plus het feit dat er voor wm zoveel tools en apps gemaakt zijn om de policy die de beheerder heeft ongesteld te omzeilen en die op de iPhone nog niet helemaal perfect werkt zou ik voor een bb kiezen. Foto’s ok, maar heb je echt de mogelijkheden om filmpjes te kijken op je mobiel nodig? Mp3 ringtones? Lijkt me niet is dan puur en alleen voor de leuk en meer niet. Filmpjes zijn trouwen ook prima op een bb te kijken hoor het heeft alleen niet zo prachtig scherm als ren iPhone..

    Conclusie: tis maar net wat je ermee doet en in hoeverre je beveiliging op wilt geven om de klant tevreden te stellen.

  15. Ik ben sinds een paar weken overgeschakeld van mijn oude vertrouwde iPhone 1e Gen naar een Blackberry Bold. Het touchscreen mis ik voor geen meter om mails/sms te schrijven. Het scherm van de Bold mag dan iets kleiner zijn, maar is minstens even kwalitatief. En het mailen, nou ja, lees de bovenstaande reacties maar. Is gewoon aangenamer met een BIS/BES. Minder gedoe.
    Wat media betreft heeft deze Blackberry ook alle benodigdheden in huis, behalve natuurlijk landscape films kijken. En dat is het enige wat ik wel eens echt mis.
    Hell, ik kan zelfs syncen met iTunes met mijn Bold! No sh*t! 😀
    Oh ja, en ik heb op reis een vervangbatterij bij me, indien de batterij (die zowieso al langer meegaat dan die van de iPhone) het toch zou begeven op een onaangenaam moment. Eventjes vervangen en klaar is de BB, euh, Kees… 😉

    Maar voordat ik hier alle iPhone fans tegen het hoofd stoot: ik heb nog nooit een apparaat in mijn handen gehad dat ZO gebruiksvriendelijk was, en met een dergelijk knap uiterlijk dan dat van de iPhone. En ik zal hem af en toe wel eens missen…

  16. Ach, waarschijnlijk hebben de advocaten dan niet veel afspraken die ze via de telefoon willen invoeren. Wat dat is toch echt een groot drama vergeleken met de Palm… Alsof je elke keer weer de naam van je client wilt invoeren. Terwijl die al mooi in het adresboek staat! Waarom dan elke keer weer over moeten tikken???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.