Reacties voor: Heb je een iPhone of iPad? Dan is dat een goed teken voor rijkdom

Als je je afvraagt of iemand een hoog inkomen heeft, hoef je volgens een onderzoek alleen maar naar zijn of haar smartphone of tablet te kijken. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat de iPhone en iPad de beste indicatie voor rijkdom zijn.

Reacties: 21 reacties

  1. Als je een beetje nadenkt had je dit wel kunnen weten

  2. Kep money G.

  3. Heb alleen een iphone om IOS. Er is voor mij geen beter alternatief.

  4. Inmiddels met de verscherpte regels geldt dit wellicht, maar tot voor kort kon iedereen in Nederland op de pof de nieuwste iPhone nemen. Tot mensen met een bijstandsuitkering aan toe.

  5. Het is deels waar: mijn moeder heeft een uitkering en ik (15) heb nog geen werk, toch hebben wij een iPhone en iPad. Dit komt hoe wij met ons geld omgaan, wij sparen alles wat wij overhouden. Dus je kan niet altijd zien of iemand rijk is, maar wel of iemand goed met zijn geld omgaat.

  6. Aan de andere kant wordt er geen rekening mee gehouden dat sommige mensen lang sparen tot ze zich zo’n iPhone of iPad kunnen veroorloven. Bij mij is dat bijvoorbeeld zeker zo. Als blinde persoon heb je niet zoveel keuze aan toegankelijke toestellen waar de voice over functie al mee geïnstalleerd is, alsook verschillende andere toegankelijkheidstoepassingen.Er zijn er wel, maar die kostte bijna evenveel en hebben een stuk minder mogelijkheden zoals de keuze om apps en dergelijke te kunnen downloaden.
    Dus deze regel gaat mijns inziens niet helemaal op.

  7. iPhone houdt ook z’n waarde dus uiteindelijk is het veel goedkoper dan zo’n Android dingetje. Die zijn na een jaar geen euro meer waard

  8. Geld? Nee heb ik niet maar ik heb me een spullen joh 😉

  9. Ieder persoon die 30 euro in de maand uit kan geven aan een telefoon hahaha. Je ziet ze zelfs bij de voedselbank.
    Wat een compleet bizar onderzoek. Uit mijn eigen ervaring blijkt, dat als je een vrouw bent met te veel make-up op je gezicht, en je een iphone hebt, dat de kans erg hoog is dat je een oppervlakkig social media verslaafd tutje bent, die te veel bezig is met wat anderen van hen vinden. Can I have money to research please.

  10. T valt mij juist op dat bij die televisie programma’s waar mensen in de schuld zitten juist vaak de meest opzichtige iPhones op tafel liggen… Ik denk dat de iPhone voor iedere laag van de bevolking is m.b.v. de gesubsidieerde telefoonabonnementen. Dit is dan ook een onderzoek uit Amerika, dus eigenlijk niet te vergelijken met Nederland.

  11. @Ronald: Complete onzin naar mijn mening. Ik heb begin 2016 een 32gb nexus 6p gekocht voor 550 euro. Ik had ook kunnen kiezen voor een iphone 6s plus, maar ookal koste die telefoon 800 euro, je kreeg belachelijk genoeg maar 16gb opslag. Ik had 910 euro moeten betalen voor een 64gb opslag model. De 6s en 6p zijn voor de rest erg aan elkaar gewaagd. De camera, het scherm, en de speakers van de 6p zijn beter, maar de iphone is sneller, heeft een betere accuduur, en meer opslag. Na 2 jaar heb ik de nexus 6p verkocht voor 180 euro. Dit zou betekenen, dat de iphone 6s plus 64 gb na 2 jaar gebruik zonder garantie maar liefst 540 euro op zou moeten leveren, om exact zo kosten efficiënt te zijn als een gelijkwaardige telefoon. Op tweakers kosten 6s+ 64gb iphones tweedehands rond de 300 euro nu. De nexus is goedkoper geweest voor mij om te gebruiken.

    De afschrijving van de iPhone is hoger geweest.

  12. ik heb geen geld over elke maand en heb een iphone x 256gb dus deze klopt niet

  13. Onlangs mijn (oude) Renault Twingo kunnen verkopen die nog prima in orde was.
    Met het geld een iPhone 8 gekocht.
    Nu wel op de fiets, maar met een iPhone 8 in de hand!

  14. Een vriend van mij is het allerrijkst. Hij heeft nog een Nokia 3110 en kan alleen bellen en een sms sturen. Hij heeft heel veel vrije tijd en rust aan zijn hoofd vertelde hij laatst toen ik hem sprak.

  15. Ik heb behoorlijk wat Apple producten, maar geld heb ik absoluut niet.
    Ik heb er jaren geleden voor gekozen geen kinderen te nemen. En dat scheelt een hoop geld wat ik nu aan Apple kan besteden 😂😂

  16. Heb ook een iPhone.
    Nou de rijkdom nog…. :-))

  17. Veel van Apple heb ik, iMac, mijn 3e iPad, mijn 3e iPhone.

  18. @Ronald: Android dingetje haha

  19. Raar onderzoek, ik leef beneden de bijstand en heb een iPhone en twee iPads.
    Goed ik heb een gebruikte se en een gebruikte mini 2 maar mijn grote iPad is het 2018 model.
    De instap iPads worden elk jaar voordeliger, en het kleinste geheugen is afgeschaft, trouwens alleen mijn iPhone 5c met 8gb moest ik er echt om denken, vanaf 16 gb heb ik voldoende ruimte tot nog toe.
    Met die 5c zette ik gewoon bepaalde apps op de iPhone en andere op de iPad , zo spaarde ik ruimte uit.
    Ook een x zou ik kunnen kopen, maar btje onzinnig duur ,telefoons van dergelijk bedrag, als die valt of wordt gestolen heb je direct een forse strop met een gebruikte se is het te doen, nog vaak zo duur als nieuw Android maar goed.
    Android heeft tot nog toe een slecht beleid qua updates, maar dit gaat vermoedelijk beter worden.
    Al zou jaren terug al alle opladers gelijk worden vanwege het milieu, nou het aantal is wek verkleind maar we zitten nog wel met micro USB en lightning.
    De nieuwe iPhone 2018 budget noemen gaat wel veel te ver, de se was al te prijzig voor budget, dit als de voorspellingen kloppen natuurlijk ,is geen budget meer.
    Hopelijk laat Apple de se net zolang meegaan als de 5s en de 4s, beetje de twee uitstekers qua jaren dat ze updates kregen.
    Het onderzoek zegt ook 56% kans dat Android gebruikers een hoog inkomen hebben, btje kan vriezen kan dooien dus.
    Sommige dingen kun je ook zelf zien he, zoals mensen die olijven lusten zijn meestal jonger dan 50.
    Let er maar eens op , ik vraag voor de lol vaak mensen of ze olijven lusten, het klopt heel vaak!
    Japanse rauwe vis ook, maar die leeftijdsgrens ligt bij circa 40.
    ( uiteraard schuift dit elk jaar een jaar op, op een dag zijn de mensen die niet lusten uitgestorven, uiteraard klopt het niet 100% ,er zijn altijd mensen die iets niet lusten)
    Insecten eten zal als men dat graag wil ook bij de jeugd moeten opstarten , ouderen zullen voor groot deel er nimmer aan beginnen.
    Zelfde met het uitfaseren van vlees/ sigaretten etc.

  20. Wat deze test dus eigenlijk zegt: wanneer je met een android gaat lopen zwaaien, zit je diep in de armoede en ellende.

    En met die bewering kan ik niet anders dan het volledig eens zijn.

  21. Puur gewoon omdat de iPhone veel makkelijker voor zakelijke mensen te gebruiken is..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.