iPhone 11 kleuren op tafel.

Reacties voor: Scherm iPhone SE 4: Apple twijfelt nog (en dit zijn de opties)

Apple is er nog niet over uit welk scherm in de iPhone SE 4 gebruikt gaat worden. Apple zou nog niet definitief besloten hebben of het een 6,1- of 5,7-inch display krijgt en of er OLED of LCD gebruikt gaat worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Apple houd nu blijkbaar al rekening met een overschot aan displaytjes van de veel te dure iPhone 14.

  2. SE4 moet een mini worden zoals de 12/13 en dan met Touch ID. 👌

  3. Origineel geplaatst door Harry
    Apple houd nu blijkbaar al rekening met een overschot aan displaytjes van de veel te dure iPhone 14.

    Ik vermoed eerder dat er een surplus van XR of 11 schermen is, verwacht niet dat de SE4 een OLED scherm krijgt

  4. Ik hoopte eigenlijk stiekem dat de volgende SE gebaseerd zou zijn op de iPhone 13 Mini, compleet met Touch ID. Na enkele jaren de Pro modellen gehad te hebben (11, 12 en 13) heb ik een iPhone 13 Mini gekocht. Als je je afvraagt waarom ik de 13 Pro weg heb gedaan voor de 13 Mini, ik had de 13 Pro van mijn werkgever en ben veranderd van job. Daarom moest ik zelf een iPhone kopen. De iPhone 14 en 14 Pro vond ik te duur en de 13 Mini kon ik met korting kopen aan 759 euro. Na een dag of 2 was ik volledig gewoon aan het kleinere scherm. Ik vind het een toptoestelletje, om eerlijk te zijn. En aangezien Apple de Mini modellen geschrapt heeft, hoopte ik dat dit formaat misschien toch terugkomt als SE model 🙂 Fingers crossed!

  5. @Pascal Engels: Hier kan ik mij inderdaad helemaal in vinden. Helaas zit er ook een ander element aan. De SE wordt veelal gekocht door mensen op leeftijd. Zij hebben juist weer zoveel mogelijk baat bij een groter scherm.
    Als Apple de mini’s omdoopt tot SE’s met een touchID in de powerknop (a la de iPad air en Mini) dan sta ik als eerste in de rij. 🙂 Al vind ik FaceID ook prima, alleen er zijn ook mensen die daar bezwaar tegen hebben.

  6. @Pascal Engels: mogelijk ooit dat hoop ik ook, maar het is nog veel te vroeg daarvoor. Zal wel eerst de xr worden. En een mini se hoeft ook nog niet want de 13 mini is nog te koop, tijdens de iPhone 8 was er ook geen se dat was gewoon de iPhone 8. Ik heb ook mini 13 ik betaalde 640 maar ik heb een ex demo, ook praktisch nieuwe met 100 procent accu nog. Mijn mini 12 kon ik inruilen die zat op 87 procent accu. Die heeft me maar een tientje gekost in die 9 maand, gebruikt gekocht.

  7. En de xr had nog lcd dat is goedkoper voor Apple dan Oled , en wij vinden dat een se ook kleiner moet zijn maar dat hebben we zelf bedacht met zijn allen, voor Apple is het gewoon een voordeliger model, niet specifiek een kleiner toestel. Riepen ze destijds wel wat bij de eerste se ook nog dat die ook voor liefhebber klein was, maar dat kon toch wel, die eerste was hetzelfde als de 6s maar dan kleinere 5 buitenkant nog. Maar vanaf de se 2020 is t gewoon alleen een voordeligere keuze, en dan is de xr voor Apple logischer dan de mini, dat model is goedkoper en al wat belegener dan de mini’s.

  8. Wie zit nu te wachten op die lompe schermen? Zeker blinden en slechtzienden niet, die voiceover gebruiken. zij hebben liever een zo compact mogelijk model dat met 1 hand te bedienen is. de SE is tot nu toe een uitstekend betaalbaar model met handige home-toets….

  9. @Bert: ook dat is niet specifiek de insteek van Apple bij de se

  10. Origineel geplaatst door Bert
    Wie zit nu te wachten op die lompe schermen? Zeker blinden en slechtzienden niet, die voiceover gebruiken. zij hebben liever een zo compact mogelijk model dat met 1 hand te bedienen is. de SE is tot nu toe een uitstekend betaalbaar model met handige home-toets….

    Er blijven nog voldoende mensen over die graag op een ‘lomp scherm’ zitten te wachten.

  11. Ook zijn er héél veel mensen die toch graag een 14 mini, of zelfs een 14 mini Pro hadden gezien. Heeft niet altijd iets met de prijs te maken, er zijn genoeg mensen die gewoon dit telefoonformaat ideaal vinden. Nu is er, als je het nieuwste wilt hebben, enkel nog keuze uit groot en heel groot. Jammer.

  12. @Pops: haha ja een beetje alsof in de snackbar alleen nog milkshake medium een groot er is. Milkshake klein is er niet

  13. @Pops: het zou mooi zijn als Apple in en om ging doen, het ene jaar een mini het andere jaar een plus. De meesten willen toch niet jaarlijks een nieuwe en zo zou iedereen zijn favoriete maat kunnen hebben. Maar zal wel niet gebeuren, al moet de plus zich wel ook nog bewijzen, en met de oplopende prijzen zou dat tegen m kunnen werken. Een mini is wat voordeliger dan de gewone maat en plus juist duurder. Met daarbij op de sowieso hogere prijzen tja…..

  14. @Chris: dat zal niet gauw gebeuren, dat is een volledig andere toestel. Apple gebruikt steeds een ouder model hiervoor met alleen een andere chip. Dit is een volledige aanpassing van een toestel

  15. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuwe tweet van display-analist Ross Young over het scherm van de iPhone SE 4.

  16. SE4 moet gewoon de iPhone 8 plus body krijgen met een snellere chip, 4GB RAM, Dual-SIM en 5G.

    En dan zie ik wel of het een lightning of USB-C aansluiting krijgt (beide vind ik prima)

    Dan is het een instant-buy voor mij.

  17. @Bas: dat zie ik niet gebeuren. Dat is inmiddels zo oud, net zo oud als de gewone 8 dus wanneer ze die willen stoppen gaan ze niet over op de grotere versie. Waarom wil je dat gedrag trouwens? Zijn genoeg grote telefoons te koop. Is t de home knop?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.