Reacties voor: Kuo: ‘iPhone SE 2 krijgt verbeterd bereik dankzij nieuwe antennes’

De iPhone SE 2 die Apple in het voorjaar van 2020 uit gaat brengen, krijgt mogelijk een verbeterd bereik. Dankzij nieuwe antennes heb je een betere verbinding. De onderdelen worden begin volgend jaar geleverd, op tijd voor de productie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Verbeterd bereik de huidige de heeft ook prima bereik ?, we zitten niet meer met iPhone 4 tijdperk.

  2. Verbeterd bereik ten opzichte van wat precies? De huidige IPhone SE? Of de IPhone8, waar de “SE 2” op gebaseerd zou worden?

  3. @Dennis: Dus men gaat uit van het iPhone 8 model dat een prima antenne heeft, maar omdat het allemaal nog geruchten zijn en iedereen stiekem nog op een SE hoopt (die afgeleid is van een iPhone 4 die ooit een mindere antenne had) kunnen we nu spreken van betere antenne.
    Ik krijg er zin in !

  4. Wifi 6 en 5G….

  5. @Bert: jij haalt twee toestel toekomst beelden door elkaar. Die op de 4 gebaseerde komt pas in september en is alleen qua uiterlijk er op gelijkend niet qua maat, velen denken dat dat ook de maat wordt, helaas het wordt weer een joekel.

    Deze in maart lijkt op de 8 en wordt de nieuwe en mogelijk laatste budget mogelijkheid. Want ik zie geen mogelijkheid weer voor ze , ze zitten met allemaal grote dure toestellen met Face ID en meerdere camera’s, die lenen zich niet voor budget.

    En een 2e keer op basis vd 8 zie ik om meerdere redenen ook niet gebeuren. Want dan wordt de overige hardware ook oud en t model raakt dan inmiddels gigantisch achterhaald. WiFi 6 en 5g kun je vergeten dat is geen budget……
    Daarom denk ik ook dat ze de nieuwe a13 erin zetten, ik denk dat dit toestel zomaar 3 jaar te koop gaat zijn bij Apple misschien wel langer….

  6. Van mij mag die er komen als opvolger van mijn huidige SE.
    Alhoewel de 11 is ook mooi.
    Dilemma….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.