Reacties voor: iPhone is de meestgebruikte zakelijke smartphone in Nederland

De iPhone is de populairste zakelijke smartphone in Nederland en verslaat daarmee Android. Dat blijkt uit een groot aantal interviews met Nederlandse bedrijven.
Michel Lusthof -

Reacties: 7 reacties

  1. Daarentegen is Android overall het grootste besturingssysteem geworden (en dan niet alleen op mobile vlak).

  2. @Rem: Je eigen linkje zeker niet gevolgd?? Daar staat toch echt iets héél anders…

  3. Origineel geplaatst door Rem
    Daarentegen is Android overall het grootste besturingssysteem geworden (en dan niet alleen op mobile vlak).

    iOS. Apple heeft het stokje weer overgenomen.

  4. @Ferryman:

    Quote uit het artikel: “Voor het eerst sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw is Windows niet meer het meest gebruikte besturingssysteem. Dat is nu Android, het systeem dat op verreweg de meeste mobieltjes wordt gebruikt. Dit blijkt althans uit metingen van Statcounter, dat alle apparaten (mobieltjes, tablets, computers) waar mensen mee internetten, op één hoop gooit.”

  5. @Rem: Exact, ‘op de meeste mobieltjes’, terwijl jij suggereert dat het niet alleen om mobiel gebruik zou gaan… Dat de onderzoekers alles op één grote hoop gooien verandert daar helemaal niets aan.

    Bovendien beperkt het onderzoek zich tot gebruik voor internetten, dát kun je ook nog wel met een phone-OSje en doet (bijna) niemand meer op desktop of laptop. Maar dat is natuurlijk geen (of hooguit héél beperkt deel van) professioneel gebruik – en dáár gaat dit artikel op iCulture over.

    .

    Maar je hebt ’t dus kennelijk wel gelezen, alleen niet door laten dringen 😉

  6. @Ferryman: Duidelijk dat jij mijn post niet goed hebt gelezen. Tov van het professionele gebruik wordt OVERALL Android meer gebruikt. Altijd grappig hoe de feiten worden verdraaid als blijkt dat Apple een keer niet de grootste is.

    Ik denk dat deze site alleen maar beter wordt als ze het complete verhaal vertellen. Ik wacht dan ook met smart op een artikel over het feit dat de iPad op het gebied van “tablet satisfaction” is voorbij gestreefd door de Microsoft Surface volgens de J.D Power survey (een bron waar Apple zelf altijd graag naar verwijst als ze als beste naar voren komen).

  7. Zucht, gevalletje pot verwijt ketel, lees zélf eerst ‘s waar je op reageert.

    Het ‘onderzoek’ waar je naar verwijst is uitermate eenzijdig, omvat uitsluitend webbrowsen, waarbij ook nog volkomen onduidelijk is op welke websites dat zou zijn gemeten, en zegt alleen al daarom dus helemaal niets over ‘overall’ gebruik – wat je daarmee ook bedoelt – van álle functies van devices waarmee je (ook) kunt webbrowsen.
    En dus al helemaal niets over professioneel gebruik waar dit artikel over gaat. Weet niet wat jij voor werk doet dat je alleen een beetje websurfen als ‘overall’ professioneel gebruik ziet, maar ik zit daarvoor echt niet elke dag fulltime te surfen en mag toch hopen dat dat niet alleen voor mij geldt 🤔

    Grappig hoe altijd de ‘apple fanboi’ of juist ‘dan gá je toch lekker naar android’ kaart wordt gespeeld als mensen inhoudelijk niets te melden hebben.
    Kennelijk ben ik een te kritische fanboi 😝, want heb nu allebei de soorten verwijten al meermalen naar mijn hoofd gekregen hier…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.