iPhone OS 3.0 beta 4 en iTunes 8.2 als pre-release uitgebracht

Apple heeft iPhone OS 3.0 beta 4 uitgebracht, samen met een pre-releaseversie van iTunes 8.2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

firmware itunesApple heeft zojuist iPhone OS 3.0 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Voorwaarde om de nieuwe firmware te installeren is iTunes 8.2, waarvan ook een pre-releaseversie beschikbaar is. Het inmiddels twee weken nadat de laatste beta beschikbaar kwam. In de nieuwe beta zijn de instellingen voor Store verder gevuld: op het scherm kun je in- en uitloggen met je iTunes-account. Via een knop Account Info kun je naar een webpagina gaan waar je je creditcardinfo en dergelijke kunt zien.

store

Betalende iPhone-ontwikkelaars zien bij het inloggen op het iPhone Dev Center het volgende:

iphone os 3 beta 4

iTunes 8.2 waarschuwt dat er een controle is of je iPhone is geactiveerd voor gebruik met de betaversie. In de gebruikelijke informatie over Gracenote is iets nieuws opgenomen: er wordt gesproken over DVD- en Blu-ray-gegevens die van Gracenote kunnen worden gehaald. Dat wekt de suggestie dat iTunes voortaan ook Blu-ray-schijven kan herkennen en lezen.

notities synchroniseren

Met iTunes 8.2 wordt het ook mogelijk om notities van je iPhone/iPod touch te synchroniseren met de desktop. Je hebt daar de nog niet uitgebrachte Mac OS 10.5.7 voor nodig. In iTunes is bij de synchronisatie-instellingen van apparaten een nieuwe infotab toegevoegd.

itunes 8.2

Tipgevers: Truckdiver en Laurens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2009, 14:52
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 3, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.