iPhone OS 3.0 beta 4 en iTunes 8.2 als pre-release uitgebracht

Apple heeft iPhone OS 3.0 beta 4 uitgebracht, samen met een pre-releaseversie van iTunes 8.2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

firmware itunesApple heeft zojuist iPhone OS 3.0 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Voorwaarde om de nieuwe firmware te installeren is iTunes 8.2, waarvan ook een pre-releaseversie beschikbaar is. Het inmiddels twee weken nadat de laatste beta beschikbaar kwam. In de nieuwe beta zijn de instellingen voor Store verder gevuld: op het scherm kun je in- en uitloggen met je iTunes-account. Via een knop Account Info kun je naar een webpagina gaan waar je je creditcardinfo en dergelijke kunt zien.

store

Betalende iPhone-ontwikkelaars zien bij het inloggen op het iPhone Dev Center het volgende:

iphone os 3 beta 4

iTunes 8.2 waarschuwt dat er een controle is of je iPhone is geactiveerd voor gebruik met de betaversie. In de gebruikelijke informatie over Gracenote is iets nieuws opgenomen: er wordt gesproken over DVD- en Blu-ray-gegevens die van Gracenote kunnen worden gehaald. Dat wekt de suggestie dat iTunes voortaan ook Blu-ray-schijven kan herkennen en lezen.

notities synchroniseren

Met iTunes 8.2 wordt het ook mogelijk om notities van je iPhone/iPod touch te synchroniseren met de desktop. Je hebt daar de nog niet uitgebrachte Mac OS 10.5.7 voor nodig. In iTunes is bij de synchronisatie-instellingen van apparaten een nieuwe infotab toegevoegd.

itunes 8.2

Tipgevers: Truckdiver en Laurens

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2009, 14:52
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 3, itunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.