Reacties voor: iPhone nu ook leverbaar via GSM.nl (Update)

De webwinkel GSM.nl verkoopt de iPhone voor 139 euro in combinatie met een Vodafone-abonnement. Los kopen kan ook.
Lees het complete artikel → iPhone nu ook leverbaar via GSM.nl (Update)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. 780euro voor een los toestel schandalig hoe durven ze.

  2. De aanbieding is wel oke. Maar de reviews van deze winkel op Tweakers, daarvan krijg ik echt kippenvel:

    http://tweakers.net/shopreview/4156

  3. Idd like where in Hollywood :/

  4. Abonnement is wel INCLUSIEF zorgeloos internet.
    Dus tel bij de maandelijkse kosten nog wel 9,50 op!

  5. haha ze hebben de prijs alweer verhoogd naar 199 euro

  6. Uh, heb even gekeken op gsm.nl, maar daar staat Euro 199,00 voor het toestel (in combinatie met Vodafone).

  7. En nu is hij weer 229,- is volgens mij geen zuivere koek. Ook de levertijd is 3 weken, bij gsmtrack is dat de volgende dag

  8. Wat een prutsers daar.. koop daar aub never niet meer een telefoon.

  9. Krijg je bij Vodafone een flinke bonus uitkering ofzo? De winkels waar je een iPhone kan krijgen plus abonnement gebruiken allemaal Vodafone. Nu hebben die alleen zo’n slecht ontvangst hier in Noord-Oost Brabant 🙁 Verder is 780euro voor een iPhone (zonder 3G) een hoop geld dan vind ik de prijs van een N95 een stuk redelijker…

  10. Ik zag dat je hem nu ook kunt bestellen bij bestelmaar.nl. Weet iemand nog een webadres waar je hem kunt bestellen?

  11. Blij dat ik hem vanuit Amerika heb laten meenemen. Hoe zegt de jeugd dat tegenwoordig? “Vet cool!” heheheh

  12. Prijzen, uitgewerkt:

    Abo 1, met ‘zorgeloos mobiel internet’: 139 + 8 * 22,45 + 16 * 39 = 942,60
    Abo 2, zonder ‘zorgeloos mobiel internet’: 229 + 8 * 12,95 + 16 * 27,50 = 772,60

    Ik wacht wel tot februari / maart.

  13. @Rembert… waarom wachten tot feb/maart?

    – wie zegt dat dan de iphone in nederland uit komt?
    – er vanuit gaande dat de iphone abonnementen hetzelfde worden als in Duitsland, moet je ook even je rekensommetje maken, voor de goede vergelijking…

    399 + 24*49,00 = 1575 (en dan heb je maar 100 belminuten en 40 smsjes in je bundel!!!)

  14. Tja, officieel is hij gewoon heel erg duur. Maar wat Rembert bedoeld is dat als je hem koopt voor 400,- euro en zelf een simonly koopt ben je goedkoper uit.

    Zelf heb ik hem nu bij bestelmaar.nl gekocht (is hetzelfde bedrijf als gsm.nl) en ik moet zeggen voor 152,- en de eerste 8 maanden voor 13,- is niet duur, en ik kon mijn vodafone gewoon verlengen. Heb er nu wel internet blox bij gepakt. En over 2 jaar heeft apple wel weer een nieuwe telefoontje en dan zie ik wel weer wat ik doe.

  15. Heren en dames kijk uit. GSM.nl vermeld al een levertijd van 3 weken. Tegen die tijd is de simlockvrije iphone er al in frankrijk en zullen er meer aanbiedingen in nederland volgen.

    Note: GSM.nl heeft een aparte manier van leveren, je besteld er iets. Hoort vervolgens enkele weken niks ondanks beloftes. Na twee maanden heb je uiteindelijk je nwe telefoon en blijkt hij bij de concurent tientallen euro’s goedkoper te zijn. Persoonlijke ervaring met dit bedrijf maar toch. een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  16. Ik wil toch even reageren op de negatieve berichten van GSM.nl. Zelf heb ik onlangs een nieuw abonnement afgesloten via gsm.nl. Dit ging om een aanbieding van T-mobile, een 2-jarig abonnement waarin ik het eerste jaar 12,25 betaal voor 200 minuten en in het tweede jaar 24,50. Daar werd een acer laptop en een nokia 1600 bijgeleverd. De bestelling op vrijdag werd direct bevestigd en ik werd na op dinsdag gebeld of het mij uitkwam dat de bestelling de a.s maandag werd geleverd door de koerier. Op de vrijdag werd ik nogmaals gebeld door de koerier om het te bevestigen en een tijdstip door te geven. Op maandag werd ik door gsm.nl gebeld of ik mijn bestelling had ontvangen, de koerier was nog net niet langs geweest maar onderweg. Een half uur later ontving ik mijn simkaart en pakket (laptop en gsm). Het is wel nodig om goed op te letten bij gsm.nl qua aanbiedingen. Zo werken ze met verschillende bestelcodes in de aanbiedingen. Met de ene code ben je voordeliger uit dan met de andere. Meestal wordt dit gebruikt in paidmail aanbiedingen.
    Ik heb hierdoor 99,00 euro bijbetaald voor de laptop in plaats van 129,00 en kreeg 512mb extra geheugen geleverd in plaats van de standaard 512 mb. Omdat ik het niet ga redden met 200 belminuten in de maand ben ik nog op zoek naar een andere aanbieding, of sim only of een ander voordelige aanbieding met cadeau.

  17. Wie van jullie heeft er zijn/haar iPhone bij GSM.nl gekocht?
    Was hij meteen belklaar, werkte youtube, etc etc?

    Kortom, kom maar op met die verhalen over GSM.nl!

  18. UPDATE: GSM.nl heeft de prijs van de Iphone verhoogd naar E179,- (ipv E139,-)

    Vraagje betreffende de firmwareversie 1.1.2 icm met bootlader 4.X.X
    –> kun je hiermee bellen?!?

    Bij voorbaat dank!!

  19. Onem, je schrijft: ” Ik zag dat je hem nu ook kunt bestellen bij bestelmaar.nl. Weet iemand nog een webadres waar je hem kunt bestellen?”

    ik zie aan het KvK nummer dat het om dezelfde persoon/firma gaat als gsm.nl

    Heeft iemand een iPhone via het internet gekocht en goede ervaring met de betreffende winkel?
    Waar kunnen we het beste de iphone vandaan halen?

  20. Ik heb de iphone ook bij gsm.nl bestelt. ik zou hem op 19 dec. krijgen. Maar ze belde een dag voor de levering dat het niet zou lukken dat het 7 jan. wordt. Omdat de leverancier nog niet kon leveren. en ze ze wouden 1.1.2 en NL er op zetten. Ik ben benieuwd als ik vrijdag 4 jan. word gebeld voor levering tijd voor maandag 7 jan.

    Ik laat nog van mij horen vrijdag

  21. zo te zien verkopen ze iphone niet meer bij gsm.nl. ik hoop dat ze wel gaan leveren

  22. ik heb de Iphone bij GSM.nl net voor de kerst besteld en werd na de kerst keuirg gebeld of het uitkwam dat de iphone op 21 januari door de koerier wordt gebracht. Ik ben benieuwd….

  23. ik heb de iphone besteld bij gsm.nl 23 dec 07 en werd de volgende dag gebeld en er is mij beloofd dat ik donderdag 10 jan zou worden gebeld door een bezorger en deze dan de 11e in huis zou hebben… afwachten dus. Mijn vragen die ik via de email stuur worden wel vriendelijk beantwoord.

  24. De topics in het forum onder koopadvies vertellen je meer over GSM.nl 😉

  25. Ik heb de iPhone eind november besteld en zou hem een week later geleverd krijgen. Een week later werd ik gebeld dat dit pas op 24 december zou gebeuren ivm leveringsproblemen. Op de 21e werd ik gebeld dat het de 27e zou worden. Op de 24e werd ik door het koeriersbedrijf gebeld dat ze zouden leveren op de 27e en ja hoor de 27e had ik hem dan in mijn bezit. Firmware 1.1.2 alles er op en er aan maar er zat geen simkaart bij en de iPhone gaf aan dat er geen sim in zat (no sim). Na een telefoontje met gsm.nl bleek dat ik het toestel weer terug moest sturen (nog geen uur later nadat ik het toestel had ontvangen) omdat het blijkbaar aan de stealth sim zou liggen. Het toestel is dus dezelfde dag per post terug gegaan en in vrijdag de 28e weer afgeleverd bij gsm.nl. Het is nu 12 januari en ik hoor weinig van gsm.nl terwijl het abonnement doorloopt, ik 150,- heb betaald voor de iPhone + berzorgkosten en heel wat minuten heb moeten bellen met gsm.nl (0900 € 0,30 per minuut). Laatste bericht is dat er meer mensen zijn met deze problemen en dat ze bezig zijn met een oplossing. Kortom: koop hier aub geen iPhone….

  26. Ik ben nu al twee keer door GSM.nl gebeld dat er een storing was bij Telfort waardoor ze het contract nog niet konden aanmaken en daardoor de toestellen nog niet hebben verstuurd. Terwijl Telfort de bevestiging al had gemaild. Het is dus een smoesje van GSM.nl: ze hebben die iPhones helemaal niet. Ik heb ze gezegd dat als ze niet direct leveren, het contract ontbonden wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.