Reacties voor: Apple wil je gezondheid aflezen met de frontcamera en sensoren van je iPhone

Voor het aflezen van je gezondheid heb je nu nog allerlei aparte accessoires nodig, maar Apple wil dit ook doen via de frontcamera en sensoren van je iPhone. In een patent wordt dit uitgebreid omschreven.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Woaw mensen. Ik kan niet wachten op dit apparaat❤️

  2. Wat is nou de bedoeling van Apple om al die gezondheids apps en andere gezondhedsmogelijkheden aan de consument te slijten? In 1e instantie denk ik om al die persoonlijke gezondheids gegevens te slijten aan belanghebbende zodat die gericht reclame kunnen versturen. Er moet toch een verdienmodel in zitten. Persoonlijk interesseert het me totaal niet. Wie wil er nou continu zijn gezondheid meten. Volgens mij zijn er heel veel personen die zich dan bang laten maken. Zo kan je toch niet gewoon lekker leven? Maar nogmaals wie vertelt mij wat nou echt hiervan de bedoeling is.

  3. Origineel geplaatst door Daan
    Woaw mensen. Ik kan niet wachten op dit apparaat❤️

    iPhone 13. Dit gaan ze nu nog niet uitrollen, want er is geen concurrentie op dat gebied, dus eerst de mainstream features uitmelken.

  4. @Le0: Geen cocurrentie? Doe je ogen een beetje open zal ik zeggen. En een tipje kijk eens in de richting van Zuid-Korea ipv Amerika

  5. Dat duurt nog zeker 10 jaar!

  6. Origineel geplaatst door Cihan
    @Le0: Geen cocurrentie? Doe je ogen een beetje open zal ik zeggen. En een tipje kijk eens in de richting van Zuid-Korea ipv Amerika

    Show me. Laat me een mainstream smartphone zien die dat kan/doet. Smartphone hè. Want ja er zijn tig andere apparaten die eea kunnen. Maar niet in een smartphone en niet op de manier zoals beschreven in het patent van Apple.

  7. @Paulpetrowiets: Er zijn veel mensen met aandoeningen waarbij dit soort gegevens van belang zijn. Straks kun je via FaceTime in contact staan met je arts die dan op afstand je waardes realtime kan zien. Scheelt een hoop zorgkosten

  8. Apple is goed bezig!

    Dit kan een hoop mensen helpen. Denk aan diabetes en mensen met hoge bloeddruk en of hartritme stornis.

    Indien je het niet leuk vindt hoef je het niet te gebruiken maar met de vergrijzing die nu gaande is zijn er tig mensen die wel blij hiermee zullen zijn.

    En om niet te praten over onderzoeken die dit soort data allemaal mogelijk maakt.

    I say go for it!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.