Reacties voor: Waarom het iPhone 8-scherm Apple voor extra uitdagingen stelt

Als Apple bij de iPhone 8 kiest voor een Touch ID-sensor onder het scherm, dan staan ze voor behoorlijke uitdagingen. Zeker als Apple wil vasthouden aan de eigen oplossing van Authentec.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Touch ID in het scherm bouwen zou apple een groot voordeel betekenen tegenover de s8.

  2. @Bob van boekel: Dat klopt. Maar het zou mij niks verbazen als de scanner gewoon op de achterkant komt. En dan wordt ie net zo goed gekocht.

    Net zoals destijds men ervan overtuigd was dat de iPhone saffierglas zou krijgen. PATS deed de zeepbel… Maar de verkoop was ook toen gigantisch.

  3. Ik hoop eerlijk gezegd niet dat ze de vingerafdrukscanner aan de achterkant zullen plaatsen. Tuurlijk, misschien wordt ‘t wel mooi maar op dit moment vind ik het niets voor Apple. Het zou ze zoveel voordelen en winst opleveren als ze de vingerafdrukscanner in het scherm verwerken: hoe futuristisch is dat?
    Ik hoop daar toch wel het meest op. Maar goed, als het niet mogelijk is, dan is het niet anders.

  4. Optie 4: Apple bouwt de Touch ID gewoon in het scherm in en de verkoop begint gewoon zoals altijd in september en de analisten hebben er weer de ballen verstand van…

  5. Optie 5: ze hebben gewoon wat anders bedacht wat wij zelf nog niet hebben bedacht

  6. Op de zijkant geen optie dan? Er was toch een toestel dat het in een knop-toets had geplaatst. Lijkt mij niet onoverkomelijk op die plaats.

  7. In de zijkant is een super plek, maar dan zou ie eigenlijk aan beide kanten moeten ivm links- en rechtshandig gebruik. Maar met die manie van Apple dat de telefoon steeds dunner moet zullen de knoppen wel te dun worden voor een scanner.

  8. ‘De stoomboot is stuk en zal de Sint wel komen?’. Sint is elk jaar op tijd gekomen. De 8 komt ook op tijd.

  9. Als het niet mogelijk is in het scherm dan het liefts aan de zij kant. Net als bij Sony. Handige plek ook. Achter kant zou echt een drama plek zijn.

  10. Geloof er niks van. Is al zo vaak geroepen dat een telefoon uitgesteld zou worden maar uiteindelijk klopt er nooit iets van. Apple heeft nog nooit een telefoon volledig uitgesteld, op één uitzondering na en dat was het witte model van de iPhone 4 (maar dan nog was niet het complete model wat uitgesteld werd). De analisten denken veel te simpel. Een iPhone wordt minimaal anderhalf jaar en waarschijnlijk zelfs meer dan twee jaar vooruit ontworpen. Natuurlijk wordt er met het design gespeeld en de meest interessante innovaties nog getracht toe te voegen. Maar er zijn waarschijnlijk meerdere telefoons in de productie testfase momenteel. En er liggen ook meer behoudende modellen klaar die zeker productierijp zijn. Apple zal nooit een model gaan uitstellen tenzij er sprake is van direct gevaar voor de consument. Als Apple uitstelt dan gaan er weken, zo niet maanden voorbij met een ingestorte verkoop als gevolg. Dat is een doodzonde in de ogen van mannen als Cook. Die iPhone gaat er gewoon op tijd komen. Dit is niet de AirPod waar we het over hebben. Dit is de levensader van Apple.

  11. Touch ID op de achterkant verwerkt in het Apple logo….????

  12. Achterkant, dat zou heel erg dom zijn. Zie je het voor je; je device in een houder, in de auto en dan je nieuwe Iphone unlocken ( ja ja, niet tijdens het rijden ).

  13. Ze moeten juist de bestuuringssysteemmeer uitbreiden net zoals android want begint wel saai te worden de iphone systeem ik ben overgestapt naar android sinds de galaxy s8 is uitgekomen.

  14. @Anoniem: Hoezo dat? Je kan allerlei apps downloaden, browsen, bellen, SMS’en en duizenden dingen meer.
    Het OS werkt goed en vlot in tegenstelling tot andere. Dat het zo basic is en niet bloated is juist een voordeel en kenmerk van iOS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.