Reacties voor: iPhone 8 krijgt scherm tot aan de rand en geïntegreerde Touch ID

De iPhone van 2017 krijgt een scherm van rand tot rand, waarbij Touch ID en andere sensoren zijn geïntegreerd in het scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Dat vermoeden had ik al! Daarom ben ik net voor de 6s plus gegaan. Die kun je nu vinden voor een goede deal. Aangezien tegenwoordig 6 maanden al oud is voor een telefoon. Ik zeg prima.., scheelt mij bakken met geld.

  3. Ik heb net ook de iPhone 6s plus gekocht en sla de nieuwe iPhone. Kan nu overstappen naar sim only abonnement en zo gaan sparen voor de nieuwe iPhone in 2017.

  4. Ik hoop dat deze geruchten waar zijn? Dan sla ik een keer over. Normaal sla ik de S versies over, dus wordt het ws een jaartje sim only

  5. Een scherm van rand tot rand mag dan cosmetisch erg mooi zijn, maar in gebruik onpraktisch. Reden is dat gebruik met één hand de muis van je hand de rand van de telefoon bedekt. Gevolg is dat elke actie met de duim of andere vinger resulteert in een pinch/zoom. Dit kan dan weer gecompenseerd worden de randen niet aanraakgevoelig te maken, maar dan gaat men daar weer over klagen. Dus een telefoon met alleen maar scherm zonder randen zal nog lang op zich laten wachten.

  6. Dit gerucht komt elk jaar wel een keer voorbij… Eerst zien, dan geloven!

  7. Bizar, iPhone 7 is nog niet eens aangekondigd en de geruchten voor de iPhone 8 komen al opgang..

    Twijfel nu zeer of ik voor de iPhone 7 moet gaan of de iPhone 8 (2017 versie), heb nu een iPhone 5s..

  8. Komt de iPhone 7S niet eerst in uit in 2017 en de 8 en dan in 2018 of slaan ze gelijk een model over? Heb ik iets gemist?

  9. @s17574: Inderdaad meer geblaat dan werkelijkheid.
    Eerst de iPhone 7, dan de 7s en dán pas de 8… Sure.
    Gaan we ook over de 8s en 9 speculeren?

  10. Als er nu al gesproken word over de 8 dan verwacht ik eerlijk gezegd niet superveel van de 7…buiten dat is het design hetzelfde als de 6. Heb nu een 6s plus en geniet daar voorlopig lekker van, zonde van et geld elk jaar en totaal niet nodig als je de 6s bezit. De 8 klinkt als een interessant model, rustig sparen maar 😉

    Dit jaar ga ik voor de Watch, expres gewacht op de watch 2.

  11. Euhhhh volgens mij klopt hier niets van. Hoewel Gruber absoluut een betrouwbare bron is klopt het verhaal niet:

    Originele iPhone: 1
    iPhone 3G: 2
    iPhone 3GS: 3
    iPhone 4: 4
    iPhone 4S: 5
    iPhone 5: 6
    iPhone 5S: 7
    iPhone 6: 8
    iPhone 6S: 9
    iPhone 7: 10

    Dus de komende iPhone 7 is de 10e versie en dus de jubileum editie, niet de iPhone 8! Ik kan me daarom ook niet voorstellen dat Apple de iPhone dit jaar van een kleine update voorziet. Het zou heel vreemd zijn. Dit jaar zou Apple toch moeten knallen met een flinke update van zowel de iPhone als iOS die ook aan versie 10 toe is. Tenzij de Apple de focus ligt op het aantal jaar dat de iPhone bestaat. Dan zou inderdaad volgend jaar de iPhone 10 jaar bestaan. Maar dat zou toch wat vreemd over komen. Dan zouden we feest moeten vieren bij de 11e generatie iPhone en iOS. Zou het een slechte ontwikkeling vinden en zeker een reden om een jaar extra te wachten. En ik denk velen met mij. Naar mijn mening de domste fout die Apple kan maken en die keihard tegen ze zal werken in de heilige verkoopcijfers. En beurswaarde.

  12. Laten ze nou eerst de 7 uitbrengen , en dan kijken we verder!!!

  13. @Wilbie: Lijkt me Nice 🙂

  14. dus de iphone 8 is eigenlijk wat de iphone 7 zou moeten worden.

    De 7 zal voor mij de eerste iphone zijn die ik ga skippen, als het weer een minor update is ben ik er klaar mee, ga het geld er niet meer aan uitgeven. De 6s kan nog lang mee.

  15. Origineel geplaatst door Michel
    Komt de iPhone 7S niet eerst in uit in 2017 en de 8 en dan in 2018 of slaan ze gelijk een model over? Heb ik iets gemist?

    Of het is straks geen iPhone 7 maar een 6GS of 6SE.
    een iPhone krijgt normaliter pas een nieuw getal als het ook een nieuw ontwerp is.
    En aangezien de geruchten zijn dat het aankomende toestel nagenoeg hetzelfde uiterlijk heeft als de 6 en de 6s zou het me niet eens verbazen dat ze in de 6 range blijven.
    iPhone 3g – 3gs
    iPhone 4 – 4s
    iPhone 5 – 5s
    iPhone 6 – 6s – 6gs/se
    iPhone 7 (2017)

  16. Wacht nog op al die functies die op de 5, 5S, 6 en 6S zouden komen. Gelukkig weten we nu al wat er over 3 jaar komt.

  17. Het gerucht gaat dat de iPhone 9 een chip is die zo in je brein geïmplanteerd wordt……..

    Ik begin een beetje geruchten moe te worden bij de Apple fan sites. Feiten wil ik lezen. Anders ga ik de Privé, Story en de Weekend wel lezen.

  18. Origineel geplaatst door Dappere Dirk
    Een scherm van rand tot rand mag dan cosmetisch erg mooi zijn, maar in gebruik onpraktisch. Reden is dat gebruik met één hand de muis van je hand de rand van de telefoon bedekt. Gevolg is dat elke actie met de duim of andere vinger resulteert in een pinch/zoom. Dit kan dan weer gecompenseerd worden de randen niet aanraakgevoelig te maken, maar dan gaat men daar weer over klagen. Dus een telefoon met alleen maar scherm zonder randen zal nog lang op zich laten wachten.

    Dit is in iOS al zo goed als opgelost. Leg maar eens een vinger op je scherm en scrol met een andere. Als je dan de eerst stilliggende vinger beweegt dan reageert iOS niet eens meer op die vinger.

  19. @Marc: altijd de sjes nemen, je kunt nu zeker 2 jaar vooruit

    @Maurice Hollink: ook voor jou, altijd de sjes nemen, je kunt nu zeker 2 jaar op vooruit, heb ook de 6splus 64gb, heerlijk toestel.

    @s17574: altijd voor een sjes gaan, dus de 7s ipv de 7, in een heel nummeriek worden de nieuwe dingen aangekondigd waarin ze nog in babyvoetjes zijn. De opvolger ervan zal altijd geoptimaliseerd zijn.

    @Rick: altijd bij apple nooit voor de 1e editie gaan, altijd de editie erna, ook bij de toestellen bij de sjes reeks

  20. Als dit waar is krijgen we dit jaar een iPhone 6se en volgend jaar pas de iPhone 7, lijkt me.

  21. @Mark: iPhone 7 komt dit jaar (2016) uit en volgens het artikel slaan ze de 7s volgend jaar over en komt de iPhone 8 in plaats daarvan uit.

  22. @s17574: altijd voor een sjes gaan, dus de 7s ipv de 7, in een heel nummeriek worden de nieuwe dingen aangekondigd waarin ze nog in babyvoetjes zijn. De opvolger ervan zal altijd geoptimaliseerd zijn.
    @Rick: altijd bij apple nooit voor de 1e editie gaan, altijd de editie erna, ook bij de toestellen bij de sjes reeks

    Ik ging tot nu toe altijd voor de 4/5/6, maar wil graag naar de S variant, maar eigenlijk niet na een jaar al een nieuw toestel kopen. Dus voor mij zou het overslaan van de 7S ideaal zijn. Dan kan ik op mijn twee jaarlijkse vervanging blijven en kom is straks op de 8S uit.

  23. @WvB22: er zit ook nog de iPhone 5c tussen dus de 6s is de 10e versie en de se de 11e

  24. @Daantje: helemaal correct maar als je in generaties denkt dan is de iPhone 7 wel degelijk de 10e generatie. De 5C en SE zijn eigenlijk oude wijn in nieuwe zakken. Maar als je strikt kijkt naar het aantal modellen dan heb je wel gelijk natuurlijk.

  25. @WvB22: De clou zit ‘m erin of je naar generaties of naar jaren kijkt. De 1e generatie verscheen immers 0 (nul) jaren na de introductie van de iPhone in 2007. Dus de 10e generatie verschijnt al na 9 jaar, en pas met de 11e generatie valt daarom het 10-jarig jubileum te vieren…

  26. @WvB22: PS beetje ongelukkig gekozen spreekwoord trouwens, de SE is eigenlijk juist nieuwe wijn in oude zakken 😁
    (nieuw van binnen, oud van buiten)

  27. Ik geloof er niks van.
    Eerst de iPhone 7S!
    Zoals het bekende formule van Apple: niks aan de buitenkant wel aan de binnenkant.

  28. Naar alle waarschijnlijkheid volgt de iPhone 8 eind 2017 direct de iPhone 7 op.
    De 8 moet wel de jubileumuitgave worden (iPhone 2007-2017) en die moet dus niet uiterlijk lijken op de voorgaande iPhones. Om die reden krijgt die speciale uitgave in 2017-2018 niet de naam iPhone 7S, maar iPhone 8 vanwege het nieuwste ontwerp met allerlei nieuwe aanpassingen en handige snufjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.