Reacties voor: Deze iPhone 8 dummy heeft een Touch ID-sensor achter glas

Deze dummy van de iPhone 8 laat zien hoe een compleet glazen iPhone eruit kan zien, als Apple kiest voor Touch ID-sensor aan de voorkant.

Reacties: 28 reacties

  1. Kort en krachtig! Touch ID onder het scherm!

  2. Wie weet verwerken ze de Touch ID in het Apple logo 😀

  3. Ik vind dit wel een schitterend model, als dit het gaat worden. Beetje terugkijkend naar het eerste model.

    We zullen zien ik juni.

  4. Ook een langere powerbutton. Las gerucht dat daar ook iets van ID in kan zitten.

  5. Probeer nu gewoon eens voor de grap je vingertop op de plek van die “vingerafdrukscanner ” te leggen…..

    Lekker handig gaat dat he…. not.
    Ik snap niet echt hoe iemand dit serieus kan nemen, een vingerafdrukscanner op die plek kan je enkel met je wijsvinger bij en dan nog met moeite.

    Maar blijven lekkere klick artikelen.

  6. Ik hoop dat ze de camera puist weg gaan werken en richting het chrome model gaan.

  7. Als je naar logica gaat kijken denk ik dat de touche id aan de achterkant komt. Ik heb mijn iPhone altijd met de schermkant richting mijn bovenbeen in mijn broekzak zitten. Als je de iPhone eruit haalt heb je op een natuurlijke wijze al je vinger op de achterkant van het toestel. Dus lijkt logisch aan de achterkant.

    Daarentegen Touche id op de voorkant heeft weer zijn voordelen voor Apple pay.

    Plaatsing zal echt een issue zij bij Apple, als ze de touche id aan de achterkant doen zit hij dan in het midden, bovenkant of onderkant? Dan weer bij deze plaatsingen, midden, links of rechts. Enz.

    Ik ben benieuwd, ik zit voorlopig nog wel even goed met mij iPhone 7.

  8. Als iemand het voor elkaar moet krijgen om TouchID achter glas te kunnen plaatsen dan is Apple het wel.

  9. Geruchten blijven geruchten: wie weet plaatsen ze Touch ID wel in de ontgrendelbutton aan de zijkant…? De speculaties daarover zijn wat dat betreft eindeloos.

  10. Vraagje, wanneer wordt hij eigenlijk aangekondigd?

  11. Afschuwelijk!

  12. @Michel: Dat weet eigenlijk niemand, persoonlijk denk ik op het jaarlijkse event in september zelf. Sommige denken rond juli/augustus maar mijn gedachten zeggen gewoon september zoals altijd.

  13. Eerste model logischer. Liever helemaal geen randen en speaker in de rand verwerken. Dat moet kunnen. Touch ID achter is in veel gevallen lastig. Ik merk wel dat ik bij mijn iPhone 7 Plus mijn wijsvinger vanzelf ongeveer op het Apple logo heb zitten. Niet op dat rondje eronder. Dat is ook foeilelijk. Gaat Apple niet doen!

  14. Ik ben voorstander van een touch ID op de achterkant. Design esthetisch in de Apple logo verwerken. Heeft de logo ook een functie.

  15. Vingerafdrukscannner aan de achterkant zou echt belachelijk zijn. Die hoort m.i. gewoon in het glas te zitten. Of de camera nu uitsteekt of niet, lekker belangrijk. Die heb ik in de afgelopen 2,5 jaar nog geen 10x gezien denk ik. Het scherm, daar draait het om, niet de achterkant, want daar zit bij de meeste mensen een hoes om ter bescherming van!!

  16. Touch ID aan de achterkant? Meh… Ik denk dat de achterkant weinig wijzigt. De voorkant is interessanter: ik heb empirisch vastgesteld dat ik daar per dag meer op kijk. 😆
    Aan de voorkant verwacht ik een volledig vullend 3D Touch scherm, met enkel bovenaan een smalle band voor de camera, speaker en lichtsensor. Van de front camera verwacht ik dat die ook als een irisscanner zal fungeren, als vervanger voor de vingerafdrukscanner. In dat geval is er na lift to wake alleen het scannen van de iris nodig en dan ontgrendelt hij direct. Het deel onderaan, waar nu de meganische of 3D Touch knop zit bij de 6s en 7, zal dan ook benutbaar scherm zijn, zodat het formaat niet per se groter hoeft te worden.
    Bij geen irisscanner lijkt het mij gaaf om een lift to wake feature met een layer te hebben waarbij er dan op de plek waar nu de mechanische knop zit, een cirkel in het scherm oplicht waar je moet 3D Touchen met je vingerafdruk om van het toegangsscherm naar het beginscherm te gaan. De opgelichte cirkel verdwijnt na 3D Touchen, zodat je erna een volledig gevuld scherm kan hebben.
    Ik denk dat er geen glas gebruikt zal worden aangezien dit voor het huidige formaat negatieve impact zal hebben op het gewicht. De iPhone 4 was immers ook relatief zwaar.
    Ik ben zeer benieuwd of de opvolger van de iPhone 7 voorzien wordt van OLED. De levensduur wordt namelijk aanzienlijk korter geschat dan LCD. Maar misschien is dat niet erg als je een product roadmap hebt waarop nieuwe modellen zich steeds sneller zullen opvolgen. Of het dan POLED of SMOLED wordt… misschien benut Apple meerdere producenten (net als voor andere onderdelen) waardoor er een mix op de markt komt.

  17. Alle vingers gaan gewoon werken aan de achterkant. ” Apple „ ongeacht welke positie. Hoe gaan ze dat doen aan de voorkant als er geen indicatie is waar je je vingers miet plaatsen. ???? Zal allemaal welngoed komen denk ik!

  18. Lijkt mij ook belachelijk. En dan allemaal hoesjes met een gat in het midden achter?

  19. Druk en lelijke achterkant met die verticale camera lenzen, Apple logo en Touch ID. Niet iets voor Apple, bij Apple wint design meestal van functie.

  20. Dat chrome is echt spuuglelijk. Afgrijselijk. Heb ook nooit begrepen waarom ze het bij de 3GS gebruikt hadden, het ziet er goedkoop uit (kijk naar hoeveel chrome gewoon plastic met een laagje is) en al Apple’s producten zijn van mooi aluminum, dus gebruik gewoon dat! Net als bij de iPhone 4 etc..

    Zelfs met mijn favoriete mogelijk toevoeging van touchID in het scherm zou ik echt wachten op een niet chrome versie. En ja, ik doe niet tof tot ze dit lelijke ding aankondigen. Ik gebruik geen hoesjes en zou hier de hele tijd naar moeten kijken, bah. Daarom heb ik ook gewacht op de iPhone 7 zodat die lelijke antenna strepen beter weggewerkt waren.

    uhh..

  21. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  22. Waarom niet gewoon een andere optie? Touch id behouden op de plek waar die nu zit en alleen het scherm vergroten aan de boven en zijkanten?? Of zeg ik nu iets wat er echt lelijk gaat uitzien tov s8 samsung????

  23. Nog wat aanvullingen van Benjamin Geskin:

    – dat staal/aluminium wordt gepolijst zwart (zoals Apple Watch). Wat je nu op de foto’s ziet is een prototype dat niet afgewerkt is.

    – de telefoon wordt even groot en dun als de 7 met lightning connector

    – het gelekte volledig aluminium design was blijkbaar een vroeg prototype wat niet in productie gaat.

    – Apple gaat de sim verwijderen per 2018-2019 en vervangen door een eigen sim

    Om zijn leak van de foto’s kracht bij te zetten, zegt hij erbij dat het dummy model van de 6 destijds gelekt was op 29 april (zelfde periode als nu), en dat bleek achteraf ook het echte ontwerp te zijn. Hij verwacht dat in mei definitieve foto’s lekken.

  24. Touch ID in de achterkant zouden ze vast niet zo snel doen. Je kan dan namelijk geen volledig gesloten hoesjes dragen.

  25. Heel leuk om de touch id op de achter kant te tonen. Alleen gek dat dit dan een metalen uitvoering is die achterzijde terwijl er al heel lang verwezen wordt naar een glazen achterzijde. Dus id op de achterzijde mooi geprobeerd maar daar trap ik niet in

  26. Ik zag laatst een idee waarin iemand zei dat dat ringetje op de achterkant misschien voor het draadloos opladen is en niet voor Touch-ID. Vind ik wel een interessante theorie.

  27. * leest met verwondering alle paniekberichten en ontgrendelt ondertussen blindelings zijn ZTE Axon 7 met vingerafdrukscanner aan de achterzijde, die ook nog eens voorzien is van een lederen hoesje…

  28. Een dummy is een niet werkend toestel. Dus zeker geen Touch ID aanwezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.