iPhone 7 met dubbele camera

‘Vermoedelijke specs tonen iPhone 7 Plus met 256GB opslag, Lightning Earpods en koptelefoonadapter’

Er is een nieuwe afbeelding uitgelekt waarop de mogelijke specificaties van de iPhone 7 Plus te zien zijn. Los van de 256GB aan opslag, wordt het toestel volgens de afbeelding ook geleverd met een koptelefoonadapter en EarPods met Lightning-aansluiting.

Het duurt nu niet lang meer voordat we eindelijk weten wat de iPhone 7 allemaal in huis heeft, want volgende week woensdag organiseert Apple een nieuwe iPhone-event. Maar voor het zover is, is er een nieuwe afbeelding van de mogelijke specificaties uitgelekt via het Chinese Weibo. Op deze afbeelding is te zien wat er geleverd zal worden bij een iPhone 7 Plus van 256GB, waaronder een set EarPods met Lightning-aansluiting.

EarPods met Lightning-aansluiting en koptelefoonadapter

Het is lastig om te bepalen in hoeverre deze afbeelding juist is, omdat dit soort foto’s eenvoudig te manipuleren zijn. Mocht de foto toch kloppen, dan kunnen we rekenen op meerdere accessoires die bij de iPhone 7 geleverd gaan worden. Het Plus-model met 256 GB zou geleverd worden met een set EarPods met Lightning-aansluiting én een Lightning-naar-koptelefoon-adapter. Laatstgenoemde maakt het mogelijk om alle oudere koptelefoons met standaard 3,5 millimeteraansluiting te gebruiken op de iPhone 7. De afbeelding zou bedoeld zijn voor de iPhone 7 Plus die in Hong Kong verkocht gaat worden, maar in andere landen zal dit niet verschillen.

Mogelijke iPhone 7 spec sheet.

De optie voor 256GB is ook nieuw, maar de afgelopen weken verschenen er al meerdere hints dat Apple een grotere opslagcapaciteit voor de iPhone gaat introduceren. Ook de verhoging van maximale iCloud-opslag naar 2TB zou erop kunnen wijzen dat Apple voor de iPhone inderdaad meer opslag aanbiedt. Of dit ook voor de kleinere iPhone 7 geldt, is uit deze foto nog niet af te leiden. Hetzelfde geldt voor de geleverde accessoires, maar het is de verwachting dat zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus dezelfde extra’s krijgen.

Bekijk ook

'iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen beide 256GB opslag'

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volgens nieuwe berichten allebei te verkrijgen met 256GB. Bovendien krijgt de iPhone 7 Plus meer werkgeheugen, waarschijnlijk om de dubbele cameralens te kunnen besturen.

De nieuwe iPhone 7 wordt volgende week woensdag 7 september onthuld tijdens een nieuwe iPhone-evenement. Uiteraard volgen wij alles live op de voet en houden we je op de hoogte van het nieuws zodra dit bekendgemaakt wordt. Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten, lees dan nog eens ons verwachtingenartikel voor het aankomende evenement.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen voor vanavond: iPhone 7, Apple Watch 2 en meer

Het nieuwe iPhone-evenement van september staat alweer bijna voor de deur. Wat kun je allemaal van Apple verwachten tijdens het september-event? iPhone 7, Apple Watch 2 en iOS 10: er is genoeg om naar uit te kijken. Hier lees je al onze verwachtingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over de specs en functies van dit toestel, dat inmiddels is opgevolgd door de iPhone 8 Plus.

iPhone 7 Plus
27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.