Reacties voor: ‘Moederbord van iPhone 7 toont plaats van A10-chip en SIM-kaartslot’

Op twee nieuwe foto's is mogelijk het moederbord van de iPhone 7 te zien. Hierop is af te leiden dat de interne onderdelen veelal op dezelfde plek zitten als bij de iPhone 6s.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Plek voor de 2e chip niet bestemd voor de Motion-coProcessor? Enige tweede chip die ik kon bedenken..

  2. Origineel geplaatst door Rinne
    Plek voor de 2e chip niet bestemd voor de Motion-coProcessor? Enige tweede chip die ik kon bedenken..

    Sinds de A9 (iPhone 6S) zit de coprocessor ingebouwd in de hoofd processor. De M9 zit dus verwerkt in de A9 chip. Dit zal met de A10 en M10 dus niet anders zijn.

  3. Miss heeft dit wel te maken met de apple simkaart die ze in wouden bouwen en er dus geen simkaart meer komt? Dit is trouwens ook echt handig tegen diefstal aangezien je de gps dan misschien niet uit kan zetten.

  4. Helaas weer geen dual sim voor de iPhone… Ondanks dat ik sinds de 3GS tevreden ben geweest over de iPhones ga ik nu maar eens wat anders proberen, nl. Xiaomi Mi5.

  5. Ik dacht dat die Secure Enclave ingebakken zat in de processor. Daarom was ie zo secure toch?

  6. @Rinne: Misschien een soort speciale videobeeldverwerkingschip? Voor de dubbele camera’s. Of misschien gewoon micro-sd kaart opening?

  7. Waarom zou Apple aan een niche functie als dual sim beginnen? Een sim is voor de meeste gebruikers voldoende.

  8. Wie weet is die onbekend chip plek wel voor een simkaart, als je hem inbouwt hoeft hij op geen enkele wijze daadwerkelijk de vorm van een simkaart te hebben zolang hij maar de zelfde functionaliteit biedt :)Op die manier kan Apple ook voorkomen dat hij vervangen wordt OF dat hij eruit wordt gehaald en in een ander toestel wordt gestopt.

    Volgens mij zijn simkaarten ook deels read-only wat natuurlijk niet op kan gaan als er een Apple SIm in zit die naar mijn weten (via de geruchten molen) programmeerbaar zou zijn via b.v. Itunes (snel een abbo kopen in het buitenland omdat je daar een maandje zit)

  9. @Joost: mooi toestel, jammer van dat android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.