Reacties voor: ‘Dit is de meest realistische foto van de iPhone 7 tot nu toe’

Deze foto's zouden voor het eerst de 'echte' iPhone 7 laten zien. De foto toont in ieder geval een van de meest realistische uitvoeringen van de toekomstige iPhone, in vergelijking met eerdere gelekte foto's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Camera wauw.. lijkt op een blobvis. Heb er geen andere woorden voor.

  2. Ik snap niet waarom ze de iPhone niet gewoon wat dikker maken zodat ik geen bobbel van de camera voel en ik wel 3 dagen met mijn batterij kan doen.
    Kunnen ze daar niet eens een wereldwijde poll voor starten?

  3. Dit is niet de iphone 7, want er zouden geen antennestrepen meer op zitten.

  4. Wel toevallig dat je inderdaad de pixels rondom de camera op de linkerfoto gewoon kunt tellen.. Zoals jullie vermelden is er hoogst waarschijnlijk met de foto geknoeid ja..

  5. Dat “gezeur” altijd om de uitstekende camera en batterijduur… Dat ding gaat ‘s nachts aan de lader, dan slaap ik. En wanneer heb je nou last van een uitstekende lens? No offence tho.

    Bij de 6 vond ik de antennestrepen in het begin (ook) lelijk maar nu ze er (op deze foto) niet meer zijn lijkt het best wel “kaal”.

  6. Ik ga voor het idee dat we dit jaar een iPhone 6se krijgen en volgend jaar pas een iPhone 7 zien…
    Die 2-jarige cycle is natuurlijk niet heilig, en al helemaal niet voor Apple. Ze hebben wel vreemdere dingen gedaan (iPad 4 half jaar na iPad 3, een budget-iPhone (iPhone 5c, iPhone 5se), etc.).

  7. uitstekende camera vind ik nog steeds niks. (Apple blunder)

    Als iPhone 7 zo eruit ziet dan behoud ik m’n 6.

  8. Dus de nieuwe iPhone zou geen flitser meer hebben? Right.

  9. Ik zou wel eens willen in een poll willen zien, hoeveel mensen er in de praktijk nu echt problemen mee hebben dat de camera-lens een klein beetje uitsteekt.

    Dit aangezien 90% van de mensen er een hoesje omheen doet.

  10. @Henri Koppen: Los van het feit of deze foto echt is of niet: hoezo geen flitser?
    Het rechtergaatje is naar mijn mening bedoelt voor de flitser. Het is op deze foto/trucage wel zwart ipv wit.

  11. Origineel geplaatst door Kotter
    Dat “gezeur” altijd om de uitstekende camera… wanneer heb je nou last van een uitstekende lens? No offence tho.

    Nou.. Als je iPhone op de grond valt bijvoorbeeld. Er zat direct een kras in de lens. De iPhone wist de foto’s vervolgens softwarematig toch nog redelijk goed te laten lijken, maar de kwaliteit van de foto’s ging wel achteruit.

    Maar buiten dat.. Ziet het er ook gewoon lelijk uit. Ik ben niet iemand die de uitpuilende camera als heel storend ervaart (behalve de grotere kans op schade) maar als je het ergens niet eens bent moet je je laten horen. Anders veranderd er nooit wat 😉

  12. Lijkt mij dat dit de “normale” iPhone 7 is dus ik wacht lekker op de iPhone 7 pro icm 256gb opslag en dubbele camera.

  13. Fish eye lens 🐟

  14. Ik stoor me beetje aan ‘alweer’ dat matte omhulsel. Doe er toch wat glans erop, is toch ‘premium’ merk / product, tenminste daar betaalt men voor! Dus glans svp, of t metal is of glas, graag weer dat strakke ‘wow’ uiterlijk! Als cameralens echt zo nodig moet uitsteken, doe het dan in het midden in plaats van helemaal linksboven. Dan is het beetje centerende en meer in balans.

  15. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik stoor me beetje aan ‘alweer’ dat matte omhulsel. Doe er toch wat glans erop, is toch ‘premium’ merk / product, tenminste daar betaalt men voor! Dus glans svp, of t metal is of glas, graag weer dat strakke ‘wow’ uiterlijk! Als cameralens echt zo nodig moet uitsteken, doe het dan in het midden in plaats van helemaal linksboven. Dan is het beetje centerende en meer in balans.

    Dat is erg subjectief en dus persoonlijk… Wat mij betreft straalt het matte van een iPhone juist meer uit. Dat glans wordt met name gebruikt door veel andere phonebouwers (zoals Samsung). It looks cheap!

  16. @Kotter: Gezeur over de batterij? Ik heb nog nooit een iPhone gehad die langer dan 4 uur werkte. En ik heb zowel de 3G, 4S en 6S gehad. Telkens moet ik vaststellen dat de werkelijke tijd dat je het toestel kan gebruiken veel lager is dan wat geafficheerd wordt. Of het nu slechte apps, slechte ontvangst of nog iets anders is, maakt mij niet uit. Ik wil niet om 16u zonder batterij vallen omdat Apple een obsessie heeft met dunne ontwerpen.

    En dat die camera uitsteekt? Dat is en blijft spuuglelijk design. Niemand wil dunner.

  17. Heb steeds meer de neiging om mijn iPhone 6 nog een jaartje in bedrijf te houden. Achterkant is meer een kleine update van hetgeen er al is. Dan wacht ik liever nog een jaar en ga dan voor de echte update die er volgens de geruchtenmolen komt.

  18. Origineel geplaatst door Kotter
    Dat “gezeur” altijd om de uitstekende camera en batterijduur… Dat ding gaat ‘s nachts aan de lader, dan slaap ik. En wanneer heb je nou last van een uitstekende lens? No offence tho.
    Bij de 6 vond ik de antennestrepen in het begin (ook) lelijk maar nu ze er (op deze foto) niet meer zijn lijkt het best wel “kaal”.

    Amen! Altijd maar klagen en uiteindelijk kopen ze het toestel toch. Ben het volledig met je eens.

  19. @Tom: de camera van de nieuwe ipad pro steekt ook een beetje uit de behuizing. kan me eigenlijk niet schelen.

  20. de camera van de nieuwe ipad pro steekt ook een beetje uit de behuizing. Ik vind dat niet zo erg. Bij de iphone zal ik dat ook niet erg vinden. En als je dat toch erg vind koop dan een hoesje. opgelost.

  21. Origineel geplaatst door Kotter
    Dat “gezeur” altijd om de uitstekende camera en batterijduur… Dat ding gaat ’s nachts aan de lader, dan slaap ik. En wanneer heb je nou last van een uitstekende lens? No offence tho.

    Bij de 6 vond ik de antennestrepen in het begin (ook) lelijk maar nu ze er (op deze foto) niet meer zijn lijkt het best wel “kaal”.

    Tsja, doordeweeks kan hij natuurlijk dagelijks aan de lader. Maar het is toch wel (meer dan) een beetje knullig dat je niet eens een (lang) weekendje weg kunt zonder een lader mee te nemen (of twee als je ook nog een  watch hebt 😕) Alleen als 24/7 huisman, huisvrouw of andere huismus heb je daar dus géén last van…

    En dat steevaste vergoelijkende smoesje over ‘geen last van de lens’ wordt minstens zo vervelend als het zogenaamde ‘gezeur’ over die uitpuilende lens. Zelfs bij een iPod Touch is die al hinderlijk, als je ‘m vasthoudt komt die irritante pukkel vaak net waar je je (wijs)vinger zou willen houden – een ergonomische blunder. Een permanent hoesje is voor veel mensen ook geen optie, omdat ze voor die prijs natuurlijk wèl het design willen kunnen (laten) zien. 😁

    Juist mensen die wèl permanent een hoesje gebruiken maken trouwens duidelijk hoe onzinnig die dunheids-manie tot elke prijs intussen is geworden: die paar tiende mm van een hoesje maken idd (ook voor hen) ècht niet het verschil tussen handzaam en lomp, dus kunnen net zo goed aan het toestel zèlf toegevoegd worden tbv fatsoenlijk(e) ìngebouwde accu, lenzen etc. … 🤔

  22. Mijn iPhone 6 is nu anderhalf jaar oud, en nog steeds maar 1x per 2 dagen opladen, en dat is bij al mijn telefoons zo. En ik doe er toch ook alles op. Het enige verschil is dat ik niet altijd alles op mijn device wil hebben en hem regelmatig leeg maak, en weinig apps heb. De meeste apps zijn toch onzin en vreten energie. En de cameralens?? Die zie ik nooit, want die zit aan de achterkant…

  23. Origineel geplaatst door Patrik
    Mijn iPhone 6 is nu anderhalf jaar oud, en nog steeds maar 1x per 2 dagen opladen, en dat is bij al mijn telefoons zo. En ik doe er toch ook alles op.

    Hee, psssttt… Je weet dat je met je iPhone meer kan dan bellen? Dat je er ook het internet mee op kan?

  24. Vind m kei lelijk

  25. Origineel geplaatst door Patrick
    Dit is niet de iphone 7, want er zouden geen antennestrepen meer op zitten.

    Jawel hoor, de antennestrepen blijven, alleen verhuizen ze naar de zijkant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.