Reacties voor: ‘Functionerende iPhone 7 met Apple’s testsoftware te zien in video’

De eerste video van een mogelijk functionerende iPhone 7 is vandaag verschenen. Op de beelden is een iPhone te zien die draait met SwitchBoard, Apple's interne testsoftware. Ook foto's tonen de voorkant van het toestel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Moeilijk te zien of de homeknop nou daadwerkelijk in de behuizing zit, maar op de middelste foto lijkt het me eerder wel dan niet..

  2. Bleh. Als dit hem word ga ik van mijn 5s naar een 6s zodra die in prijs zakken na de release van deze iPhone. Dan volgend jaar hopelijk wel iets bijzonders van Apple.

  3. Sla deze telefoon over. Verwacht in 2017 de grote klapper van Apple ivm 10 jaar iPhone, wellicht dat ik dan ga upgraden, dan is de tijd rijp dat mijn 5S wordt vervangen.

  4. Altijd een beetje vaag zulke video’s en foto’s. Een niet indrukbare homeknop zou een ” grote” verandering zijn …. Maar er is niemand die ff de moeite neemt om op de homeknop te drukken om het te laten zien.

    Wel al 100 foto’s gezien van de ontbrekende headphone jack …. Dat weten we nu wel.

  5. ….wordt geen revolutionair iPhone jaar, zo te zien !

  6. Origineel geplaatst door Ron Mulder
    ….wordt geen revolutionair iPhone jaar, zo te zien !

    Dat zal ook nooit meer gebeuren.

  7. Er staat geen SE op de achterkant dus dan wordt het dus gewoon een iPhone 7!

  8. Nooit gedacht dit te zeggen, heb iphone 4 & 5 gehad, nu al bijna 2 jaar een 6 maar begin apple echt saai te vinden met hun ‘vernieuwing’. Die Samsung Note 7 is echt een mooi toestel, moest hier IOS op draaien was ik verkocht. Waarom kan apple niet eens innovatie doorvoeren in hun schermen?

  9. Origineel geplaatst door Ron Mulder
    ….wordt geen revolutionair iPhone jaar, zo te zien !

    Apple kennende wel een revolutionaire prijsverhoging 😁

  10. Wordt geen revolutionair Galaxy jaar.
    Wordt geen revolutionair htc one jaar.
    Wordt geen revolutionair one plus jaar.
    En zo kunnen we nog wel ff door gaan.
    De smartphone is volwassen geworden veranderingen zijn minimaal of cosmetisch. Een afgerond scherm bv. ziet er mooi uit, maar meerwaarde 0, eerder lastig als je de randen vast pakt. Dus momenteel is het verschil de software, maak je de keuze tussen een bedrijf wat je privacy niet zo nauw neemt en alles wat ze over je weten verkoopt of een wat duurdere investering maar wat een heel stuk beter met je privacy om gaat.

  11. Ik loop nog met een inmiddels traag geworden 6 rond. En hoopte op een flinke update.

    Ik overweeg oprecht naar de galaxy 6 s edge te gaan. Ondanks al mijn werkplekken en randapparatuur van Apple is.

    De software snelheid, stabiliteit (Inc mac os) en de innovaties zijn de laatste jaren ver te zoeken.

  12. Spijtig om te zien dat dit ’em daadwerkelijk zal worden … Had toch net iets meer van Apple verwacht dan een iPhone 6(S) zonder antenne strepen en koptelefoon aansluiting … Hoop dan toch dat ze net iets meer zullen doen met de software dan maar.

  13. De iPhone die dit jaar uitkomt, ongeacht hoe die zal gaan heten, is een ‘moetje’. Omdat Apple nou eenmaal ieder jaar een nieuwe iPhone uitbrengt. De iPhone van volgend jaar is degene om naar uit te kijken, als de geruchten mogen kloppen: amoled-scherm (éíndelijk!). Wellicht kan de kwaliteit van de iPhone dan weer tippen aan het imago ervan.

  14. @Nick: Ik zou zeggen doe is een keer een schone installatie (herstellen via iTunes en geen Back-up terug zetten), die van mij is namelijk nog net zo snel als toen ik hem kocht.

  15. Baal ervan. Wil graag nieuw design.
    Zeker nog een jaartje met de 6s door en goedkoop prepaid abo.
    Hopelijk wordt de volgende iphone dan echt de klapper waar iedereen op wacht. De specs moeten dan wel extreem goed zijn tov de 6s want waarom zou je zoveel geld uitgeven anders.

  16. Als de prijzen dit jaar weer omhoog gaan haak ik voor de eerste keer in vele jaren af. 3 jaar hetzelfde design vind ik op zich niet erg, maar het design van de 6 met die grote bezels is zo gedateerd. Als alle geruchten (virtual homeknop, black mode, waterdicht, veel betere camera, 3gb ram, donkerzwart aluminium, 256gb,..) waar zijn, dan overweeg ik weer de jaarlijkse upgrade. Maar dan wel tegen dezelfde prijs als vorig jaar. Als ze weer hun prijzen opslagen met 50 euro laat ik hem mooi liggen.

  17. Ik heb toch maar besloten om toch voor de Samsung Galaxy 7 Note te gaan want ik ben echt onder de indruk van die telefoon en de design is echt heel mooi.

    Altijd Iphone gehad maar het voelt elke jaar gewoon weer het zelfde en de Iphone 7 of de 6SE veranderd daar niks aan.

    Misschien als er echt een nieuwe Iphone komt dat ik dan terugkeer.

  18. @Julian: Ik heb exact hetzelfde maar dan richting iphone 7. Heb nu al jaren Samsung. Galaxy s2 s4 note3 en note4. Edge is echt spuuglelijk.
    Edge?? Ga maar eens internetten je hebt het gevoel dat de tekst van het scherm loopt door die ronde hoeken.
    En touchwiz is ook lelijk. Touchwiz schil wordt praktisch niet geupdated. Na een jaar heel minimaal. Terwijl de s7 wel aangepast wordt. Apple update tenminste de telefoons nog dat doet Samsung niet. Software updaten? Heb sinds vorige maand android 6 pas en android n komt binnenkort al weer uit. Nee Samsung loopt jaren achter. En dan die glazen behuizing: het is niet te hopen dat Apple ooit zoiets gaat implementeren. Iedere vingerafdruk is zichtbaar.
    En laat je niet verleiden door het pennetje want die heb ik 0.00000001% gebruikt.

  19. @Mart: Inderdaad Samsung voegt zoveel dingen toe niet normaal, geen wonder dat die telefoon 4gb ram nu krijgen.
    Ook idd in updates je krijgt hoogstens 2 grote updates, maar dan moet je wel high end model hebben anders mag je geluk spreken van 1 grote update.

    En je mag inderdaad zo een half jaar wachten, beter iPhone die worden gewoon bij gewerkt.
    En de nijging van mensen steeds een nieuwe telefoon willen, doe eens een jaartje langer ermee hij doet het toch.

    Mijn iPhone 6 gaat gewoon nog 1 jaar langer minimaal mee, hij is even snel als 1,5 terug.
    Met ios10 gewoon weer eens even iOS er schoon op via iTunes, dus herstellen geen Back-up terug en kan die wel weer een tijd mee.

  20. @Nick: dus je gaat van een trage 6 naar een nog tragere s6 edge…mooi zo…

  21. Heb nu een tijdje een SE en ben er super tevreden mee.

  22. @Thomas: Een 7 edge dan. Ik ben niet bekend met die Android apparaten.

  23. Origineel geplaatst door Nick
    Ik loop nog met een inmiddels traag geworden 6 rond. En hoopte op een flinke update.
    Ik overweeg oprecht naar de galaxy 6 s edge te gaan. Ondanks al mijn werkplekken en randapparatuur van Apple is.
    De software snelheid, stabiliteit (Inc mac os) en de innovaties zijn de laatste jaren ver te zoeken.

    Ik heb mijn iphone 6 een paar maanden geleden geruild voor een galaxy s7. Die heb ik dan net een week geleden terug geruild voor een iPhone SE. Ik vond het formaat toch wel wat te groot maar ios werkt zooooo veel fijner dan android. Top toestellen die galaxy’s maar de software wilt niet mee..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.