Reacties voor: Zo kan Apple de iPhone 7 dunner maken dan ooit

Apple kan de iPhone 7 dunner maken, door fan-out technologie te gebruiken. Daardoor wordt de mobiele chip nog compacter.
Lees het complete artikel → Zo kan Apple de iPhone 7 dunner maken dan ooit
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Hhmm, nog dunner? Ik was een van de weinigen die er blij mee was dat de iPhone 5 en iPhone 6 dunner werden, want dat maakte de telefoons een stuk chiquer dan die dikke oude telefoons. Toch ben ik inmiddels wel op een punt aanbeland dat ik zeg gooi er maar een grotere accu in en houd deze dikte aan. Vooral de 4,7 inch iPhone lijkt het nodig te hebben. Normaal gesproken kom je de dag wel door vanwege de sterke stand-by tijd, maar bij intensief gebruik is het eigenlijk wel het lachertje van de dag. Anno 2016 hoor je gewoon hoe dan ook het einde van de dag te moeten halen, hoe intensief je een telefoon ook gebruikt vind ik. Batterijzorgen waren van 2010/2011/2012, maar tegenwoordig mag dat echt niet meer voorkomen in mijn ogen.

  2. Volgens mij zijn de toestellen dun genoeg. Geef mij maar een fractie dikker toestel met een grotere batterij. Heb het idee dat de meeste gebruikers daar eerder op zitten te wachten! Waterdicht zou ook wel fijn zijn. Geeft toch een geruster gevoel als hij op tafel ligt en er staan volle glazen in de buurt.

  3. @Peter: waterdicht is een troef in een reclame van een ander merk

  4. Waarom altijd maar dunner? Alle gebruikers zouden liever een iets dikker toestel met grotere batterij willen en ze blijven het omgekeerde doen. Concurrentie heeft bv geluisterd naar de klanten en hun toestel iets dikker gemaakt met een grotere batterij. Jammer dat Apple eens geen poll doet met de vraag wat de mensen nu echt willen.

  5. Ik heb liever dikkere, met sterkere accu en platte cameralens. Gewoon zoals 5s/SE maar dan met hedendaags ontwerp met iets meer glans ipv dat matte. Stereo speakers zou ook leuk zijn.

  6. Zijn er überhaupt mensen die een nog dunnere iPhone willen? Ik heb nog nooit iemand ‘ik koop de nieuwe iPhone omdat hij zo dun is’ horen zeggen.. Wij willen een grotere batterij!

  7. Van mij mag iPhone 7 dun zijn, maar inderdaad: ik denk dat iedere gebruiker gebaat is met een grotere batterij.

  8. De verhouding dikte/grootte is zoek bij Apple. Een dunnere iPhone is mooi en handig bij een klein schermpje, bijvoorbeeld de grootte van twee creditcards aan elkaar vast die je dan bijvoorbeeld kan dubbelklappen en in je portemonnee zou kunnen stoppen. Een 5″ of groter scherm nog dunner maken is waanzin en maakt hem te kwetsbaar (‘bendgate’). Ook zou een betere (dikkere) accu wenselijk zijn. Benieuwd waar Apple uiteindelijk weer mee gaat komen.

  9. Origineel geplaatst door Peter
    Volgens mij zijn de toestellen dun genoeg. Geef mij maar een fractie dikker toestel met een grotere batterij. Heb het idee dat de meeste gebruikers daar eerder op zitten te wachten! Waterdicht zou ook wel fijn zijn. Geeft toch een geruster gevoel als hij op tafel ligt en er staan volle glazen in de buurt.

    Denk inderdaad dat weinig mensen dit nog interesseert. Meeste mensen zullen liever een batterij hebben die een stuk langer meegaat dan dat de tel weer 1 mm dunner is. Daarbij wordt de telefoon er ook niet steviger van zoals hierboven ook al opgemerkt.

  10. Liever sterke batterij die dag lang mee gaat!!

  11. @Jan: Nee hoor, ik niet. Ik ben van mening dat een ideaal apparaat de dikte van een a4tje heeft, en tot dat zover is kunnen we in ieder geval in de goed richting blijven bewegen.
    Daarnaast maakt Apple de iPhone altijd dunner, maar gaat de batterij toch steeds iets langer mee. Ik denk dat dat meer de truc is. In plaats van er gewoon maar een extra grote batterij in stoppen.

    Ik zie liever een focus op betere batterijtechnologieen en het zuiniger maken van hard- en software, zodat de batterij langer meegaat, maar niet ten koste van de dikte van het toestel.

  12. En dan steekt de camera er zeker nog verder uit, jakkes.

  13. Dunner betekend ook lichter.

  14. Dat iCulture dunner schrijft betekend niet dat Apple het apparaat ook daadwerkelijk dunner maakt. Kleinere onderdelen kan betekenen dat er meer ruimte is voor batterij of om het apparaat smaller te maken.

  15. @Peter: juist! En als ze hem dan dikker maken voor de batterij zijn we gelijk van die lelijke camera knop af, wat een verschrikking is dat toch.. Snap nog steeds niet hoe dat door de design keuring is gekomen…

  16. Een SmartPhone dat dunner is ziet er beter uit. Dit batterij van Apple is al Super goed. Dunner dus!!!!

  17. Vandaag het bericht dat Samsung met klapscherm komt.
    Kijk DAT is nu eens wat nieuws.
    Hopelijk raakt de Apple-wereld een keer uitgekauwd op de dunner, dunner discussie (ongeveer hetzelfde gehalte als “minder, minder”), wel of geen headphone jack en klikbare URLs…
    Welkom in 2016 !

  18. De 6 vind ik te dun, pf het komt door de afgeronde hoeken of niet, de iphone 5 vind ik beter in de hand liggen.

    Oftewel de 5 is dun genoeg en gebruik de extra ruimte maar voor accu. Al heb ik die zelf niet nodig, maar veel andere blijkbaar wel 😉 .

  19. @Guido Goedgezelschap: de note4 is ook niet heel dik maar heeft wel een 3200mah batterij….. dat zou ook haalbaar moeten zijn voor een iphone plus

  20. Een grotere batterij ook in de IPod en IPad.

  21. Iphone 7:

    Betere ACCU
    WATERPROOFING
    Minder updates …….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.