iphone-6s-rijtje

iCulture vergelijkt: iPhone 6s en iPhone 6s Plus ten opzichte van vorige modellen

Moeite met kiezen? Met onze uitgebreide vergelijkingstabel zie je op welke punten de iPhone 6s en iPhone 6s Plus afwijken van hun voorgangers, de iPhone 6 en de iPhone 5s.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

vergelijking-iphone-6s-voorgangers

Het is lastig kiezen als je momenteel een nieuwe iPhone zoekt. Apple heeft net de iPhone 6s aangekondigd, maar die eerdere modellen zien er door de prijsverlaging toch ook wel héél aantrekkelijk uit. Geen nood: iCulture zet traditiegetrouw de specificaties van de huidige modellen naast elkaar. Had je bijvoorbeeld al gezien dat de iPhone 6s veel zwaarder is dan z’n voorganger? Terwijl er toch een kleinere accu in zit. Hoe zit het met aansluitingen, 4G-netwerken, camera’s, gebruiksduur? Dat alles vind je in onze uitgebreide tabel terug.


Opvallend is dat de 128GB iPhone 6-modellen niet meer bestaan, zoals je ook in onderstaande tabel kunt zien. Ook is de kleurkeuze goud niet langer beschikbaar voor eerdere modellen:

Je keuze al gemaakt en is het de iPhone 6s geworden? Dan kun je nu al dit nieuwe toestel reserveren:

Vergelijking iPhone 6s met voorgangers

Apple heeft zelf ook een vergelijking van de modellen gemaakt, waarin je meer informatie vindt over de modellen die ze voor de verschillende Amerikaanse providers uitbrengen. Handig als je van plan bent om je iPhone daar te gaan halen.

Design door @basvanderploeg

Update 16:45u: de tabel is bijgewerkt met correcte informatie over de Focus Pixels. Die feature is ook beschikbaar op iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Update 11-9, 11:00u: Optische beeldstabilisatie toegevoegd voor iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2015, 11:04
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, vergelijking
Device iPhone 6s Plus

Actuele iPhone 6s Plus deals

28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.