Reacties voor: ‘iPhone 6c verschijnt in tweede kwartaal 2016’

De iPhone 6c verschijnt in het tweede kwartaal van 2016, aldus nieuwe bronnen. Een nieuwe chip moet deze iPhone krachtiger en zuiniger maken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik snap niet waarom er perse een 6c van plastic moet worden gemaakt. Waarom kan er geen 4 inch variant worden gemaakt met de zelfde behuizing als de huidige iPhone 6? Dat lijkt mij een vele malen beter idee.

  2. @Angelo: Dan blijft er wel minuscuul weinig ruimte over voor een accu. Neemt niet weg dat een 4 inch telefoon geen slecht idee zou zijn vermoed ik. Zei het dat die wel iets dikker moet zijn dan de 6

  3. Nog liever zou ik een 4″ in plastic zien komen.
    4″ is groot genoeg en mijn GSM’s zitten toch altijd in een cover, dus het materiaal maakt niet uit.

  4. Ik vond het plastic van de 5C wel erg mooi hoor… Het was ten slotte unapologetically plastic…

  5. Ik geloof Digitimes voor geen meter. Die gasten zitten er te vaak naast. iPhones worden altijd tegelijkertijd gepresenteerd en ik zie niet in waarom dat veranderen zou. Een nieuw budget model lanceren terwijl je huidige top model nog in de verkoop is zie ik Apple niet doen. Alleen tegelijkertijd met een nieuw topmodel zie ik een C versie gebeuren. Inderdaad eerder met de lancering van de iPhone 7 dan de 6S. Ze kunnen met zo makkelijk de 5S als budget laten staan en de 6 als tussenmodel. Voor ieder wat wils.

  6. Zou graag ook optische beeldstabilisatie hebben op de 6s gelijk op de 6 plus, zie niemand erom vragen en vind het persoonlijk toch belangrijk als men mooi foto’s wil maken!

  7. Origineel geplaatst door WvB22
    Ik geloof Digitimes voor geen meter. Die gasten zitten er te vaak naast. iPhones worden altijd tegelijkertijd gepresenteerd en ik zie niet in waarom dat veranderen zou. Een nieuw budget model lanceren terwijl je huidige top model nog in de verkoop is zie ik Apple niet doen. Alleen tegelijkertijd met een nieuw topmodel zie ik een C versie gebeuren. Inderdaad eerder met de lancering van de iPhone 7 dan de 6S. Ze kunnen met zo makkelijk de 5S als budget laten staan en de 6 als tussenmodel. Voor ieder wat wils.

    Tsja, de 5C werd ook gelanceerd náást de 5S dus volg je redenering niet helemaal (of eigenlijk helemaal niet) waarom een 6C wel naast de 7 maar niet naast de 6S zou kunnen.

    En het tussentijds lanceren van een C model zou wel een manier zijn om tegenover de overvloed aan nieuwe S……g modellen het jaar door wat vaker de gratis publiciteit van een nieuw model te zoeken en tegelijk om de introductie van het topmodel (met of zonder S) meer onverdeelde aandacht te gunnen.

    Reageren op de concurrentie en zelfs ermee meedoen volgens het ‘beter goed gejat…’ principe is sinds de iPhone 6 (plus) geen taboe meer bij Apple. En gezien het verkoopsucces daarvan is er weinig reden om niet vaker trendvolgend ipv trendsettend te zijn.

    Hoop wel dat nieuwe 4″ modellen niet allemaal budgetmodellen zullen worden met ‘ouwe SoC’ (😉) en beperkte opslagcapaciteit, niet iedereen die bereid is te betalen voor kwaliteit wil dat ook voor kwantiteit (op alle fronten). Vooral het huidige verband tussen opslagcapaciteit en schermgrootte is absoluut niet iedereen blij mee.
    Heb zelf nog nèt op tijd een 5S met 64G gekocht, zou best in zijn voor 128G (of meer) maar zit absoluut niet te wachten op een groter scherm. 32G (als max) is echt te weinig en 4″ echt groot genoeg (voor mij e.v.a.).

  8. Ik zal nooit een C versie kopen… Te weinig opslagcapaciteit en tziet er gewoon goedkoop uit. Ik snap best dat er mensen zijn die niet zoveel geld aan zen telefoon willen geven maar komaan. De iphone 5c had maar 8GB daar ben je toch niks mee!

  9. @Ferryman: bedoel eigenlijk precies hetzelfde als jou. Ik ziener niet gebeuren dat Apple tussentijds een 6C lanceert. Of deze wordt tegelijkertijd met de 6S gelanceerd of gewoon dit jaar helemaal niet. Op zich zou Apple de aandacht met een tussentijdse lancering van een C versie inderdaad op zich kunnen richten maar dan gaat dat gegarandeerd ten koste van het topmodel van dat moment (en daar zit de meeste marge op).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.