Reacties voor: ‘iPhone 6 krijgt 128GB-model’

De iPhone 6 krijgt 128GB opslag. Dit blijkt uit gelekte documenten over de iPhone 6. Tot voorheen had de iPhone hooguit 64GB.
Lees het complete artikel → ‘iPhone 6 krijgt 128GB-model’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Zou tof zijn als dat werkelijk zo is 😉 Had er vorig jaar al op gehoopt met de iPhone 5s.

  2. Woei! Dat is veel! Wel fijn! 🙂

  3. Geduld is een schone zaak.

  4. Ik wil de prijs niet weten…. :O

  5. 16gb voor het budget model. iPhone 6 in 32/64/128 varianten

    Anders krijg je straks een iPhone 6 van 1100-1200 euro. Dat is toch niet normaal meer..

  6. En wat gaat hij kosten? 999€ zeker in nog geen 999 jaar. Schande wat ze er voor vragen. Wacht met smart op de note 4 goedkoper kan zelf je opslag bepalen en veel meer mogelijkheden.

  7. 128GB…
    Zal wel heel erg lang duren voor je dit allemaal gesynchroniseerd krijgt…
    en voor zijn die hem niet synchroniseren, is het wel erg jammer dan als je hem verliest…

  8. Ik heb nu de 5s met 64 gig en die zit bijna vol. Ik houd van de iphone, het is mijn type apparaat, heerlijk ding! Ik koop dus ook sws de nieuwe iphone (call me crazy, maybe) maar dan zou het inderdaad wel eens die met 128gig kunnen worden.

    Wat denken jullie over het volgende?:

    1) als er en 128 gig model komt, wordt het dan niet eens tijd dat Apple de icloud mogelijkheden qua opslag uitbreidt? Nu kan je maximaal 55gb aan Cloud ruimte kopen a raison de 80€ per jaar. Of denken jullie dat, aangezien er ook al een 128 gig iPad is, dat Apple de icloud opslag groottes niet gaan uitbreiden?
    2) Wat zou de 5.5 inch 128gig versie wel niet kosten? Die moet toch wel over de 1000e zijn?!

    Ben benieuwd wat jullie denken.

  9. Met een beetje mazzel zien we een verschuiving van opslag waarbij de 16GB vervalt en de 128GB erbij komt. Hierover is ook al eens gespeculeerd. De prijzen zouden dan in dezelfde range blijven. Mij lijkt het ook mogelijk de prijzen van de toestellen in dezelfde range te houden, het geheugen is immers ook goedkoper geworden(neem ik aan). Het is anders toch echt van der zotte als we voor een telefoon nu echt meer dan 1000 euro moeten gaan betalen, iPhone 12 voor 1500 euro?

  10. Origineel geplaatst door Frederik
    Ik heb nu de 5s met 64 gig en die zit bijna vol. Ik houd van de iphone, het is mijn type apparaat, heerlijk ding! Ik koop dus ook sws de nieuwe iphone (call me crazy, maybe) maar dan zou het inderdaad wel eens die met 128gig kunnen worden.Wat denken jullie over het volgende?:1) als er en 128 gig model komt, wordt het dan niet eens tijd dat Apple de icloud mogelijkheden qua opslag uitbreidt? Nu kan je maximaal 55gb aan Cloud ruimte kopen a raison de 80€ per jaar. Of denken jullie dat, aangezien er ook al een 128 gig iPad is, dat Apple de icloud opslag groottes niet gaan uitbreiden?
    2) Wat zou de 5.5 inch 128gig versie wel niet kosten? Die moet toch wel over de 1000e zijn?! Ben benieuwd wat jullie denken.

    wbt prijzen icloud:

    Prijzen

    iCloud heeft een nieuw prijsbeleid gekregen die aansluit op iCloud Drive, maar ook de MailDrop-service van OS X Yosemite waarmee je bestanden tot en met 5 gigabyte kan versturen. Extra iCloud-ruimte naast de gratis 5 gigabyte die je krijgt, gaat het volgende kosten:

    20GB voor €0,89 per maand
    200GB voor €3,59 per maand
    Prijspeil tot 1TB

    Zie dit artikel.

    Ik hoop juist dat met de 128GB dat de 32GB e.d. goedkoper worden…. Heb ook een 5S maar wil toch een grotere iphone dat is het gemis nu juist, dus ondanks de dure prijzen en misschien gekte, wil gewoon een groter scherm en alle nieuwigheden v.d. Iphone 6 zijn mooi meegenomen (hogere snelheid, iets betere resolutie, betere camera, nieuwer uiterlijk, sinds iphone4 niet wezenlijk veranderd)

  11. Erg goed nieuws laat maar komen, 64 gb zit zo vol helaas. En met een 100gb dropbox blijft het ook altijd schuiven. Ik juig het alleen maar toe meer opslag, is de prijs belachelijk neem je een kleinere opslag mogelijkheid wat wel in je budget past.

  12. Hoewel het mij vaak voor moeilijke keuzes stelt, redt ik het momenteel nog steeds met m’n 16GB. En dat heeft alles te maken met die belachelijke prijs die Apple vraagt voor 16 GB meer. Ik moet er niet eens aan denken wat 128 GB gaat kosten.
    En ook al wordt ik er toe gedwongen uit financiële overwegingen, vind ik het nog steeds raar als iemand 128 GB nodig heeft in z’n TELEFOON. Met een beetje datamanagement heb je dat toch helemaal niet nodig?

    Maar goed, zoveel mensen zoveel wensen…
    Als de standaarduitvoering van de 6 nog duurder wordt, laat ik deze sowieso aan mij voorbij gaan. Mijn 5 houdt t nog wel een tijdje uit.

  13. Origineel geplaatst door Mike
    En ook al wordt ik er toe gedwongen uit financiële overwegingen, vind ik het nog steeds raar als iemand 128 GB nodig heeft in z’n TELEFOON.

    Om te telefoneren met een TELEFOON zou 2 GB meer dan voldoende moeten zijn (voor contacten). Als je de iPhone ook gebruikt als kleine supersnelle zakcomputer is iets meer opslaggeheugen soms wel welkom.

  14. Die cameralens op de afbeelding = doorn in mijn oog :\

  15. @Paz: We “moeten” helemaal niks betalen hoor, is allemaal vrijwillig.
    Ik koop al 2 jaar geen nieuw model iPhone meer maar een model van 2 jaar oud.
    Ik vind het te gek worden die prijzen voor een telefoon.
    Maar dat is voor iedereen persoonlijk.
    Mijn “nieuwe” iPhone word een iPhone 5 volgende maand 🙂

  16. @ronald: Inderdaad volgende maand ga ik van de 4S naar de 5… een grote stap voor mij 😀
    Maar ook ik zal blij zijn als kind met een lolly! Een 4inch scherm. Super!

  17. Mijn voorspelling:iPhone 4,7 inch16GB €69932GB €79964GB €899iPhone 5,5 inch32GB €84964GB €949128GB €1.049

  18. 128GB (tegen een redelijke prijs) voor de iPhone6 (kleinste model sowieso graag!!) zou voor mij echt wel het absolute minimum zijn, liever nog een 1TB versie! Als 64GB het maximum blijft op de kleinste modelversie dan ben ik definitief weg bij Apple het wordt het snel een Note 4!!

  19. Ik vraag me af wat die officiële koste zullen zijn. ik denk zelf rond de €800 á €900. Ik ga toch liever sparen voor de 32gb versie. Verder moet de batterijen lang mee gaan en een betere wifi-chip hebben.

  20. YES nog meer plek voor mijn #Selfies :$

  21. Origineel geplaatst door Rob
    16gb voor het budget model. iPhone 6 in 32/64/128 varianten
    Anders krijg je straks een iPhone 6 van 1100-1200 euro. Dat is toch niet normaal meer..

    Je bedoeld net zoals de iPod Touch op dit moment? Dat is inderdaad best logisch.

  22. @Frederik: Ik denk het inderdaad wel. Ook vanwege iCloud Drive

  23. @Frederik: Je vragen zijn puur speculatief. Niemand weet wat de nieuwe 128 gb iPhone (als ie er al komt, want zelfs dat is nog maar de vraag) gaat kosten en niemand kan dat nog weten (op mensen van Apple na natuurlijk).

    Als je even had gegoogled, had je daarnaast antwoord gevonden op je iCloud vraagje. Hierboven wordt het antwoord trouwens al gegeven…

    Behalve bovenstaande loop je in mijn optiek puur te ‘pochen’ / de ‘fan boy’ uit te hangen met het feit dat je zo lekker over dat ‘heerlijke apparaat’ van je loopt te praten en toch zeker wel weer de nieuwste moet hebben. Natuurlijk mag je zelf weten wat je met je geld doet, wat mij betreft smijt je hem kapot en post je dat op youtube.

    Waar ik me aan ergerde is het feit dat je 2 ‘nutteloze’ vragen stelt, die dus niets toevoegen. Het enige wat dan overblijft is het gebabbel over dat ‘heerlijke apparaat’ van je.

    Wat betreft mijn leven, dat is inderdaad ontzettend taai 🙂 😉
    En guttegut, nu zit ik een discussie te voeren over het internet met iemand die ik niet ken en eigenlijk ben ik niet eens boos/chagrijnig/geïrriteerd.

    Daarom, veel plezier met je aankomende aankoop, wat ik oprecht meen.

    En om natuurlijk nog even inhoudelijk te reageren:
    Het zou mij niets verbazen als het standaard model 32 GB gaat worden. Gezien de niet uitbreidbaarheid van het geheugen (wat bij concurrerende merken wel kan), steeds hogere resolutie camera, verbeterde opslag mogelijkheden / file integratie en de daling van prijzen van flash-geheugen in zijn algemeenheid lijkt me dat een reële optie.

    Het 128 GB model zou daarmee, mijns inziens, komen te liggen op ongeveer het prijspeil van de duurste 5s die op dit moment beschikbaar is met 64 GB. We hebben immers wel vaker gezien dat Apple dezelfde prijzen blijft houden, maar de specs opvoert.

    iCloud vraagje was al beantwoord, nogmaals scroll naar boven.

  24. Apple mag het event voor de iPhone 6 stilletjes aan wel officieel gaan maken. 9 september is niet veraf.

  25. @Techfreak: Gebeurt een altijd een week van tevoren. Waarschijnlijk weet je het twee september dus

  26. @Geheugenvreter: Wat moet je met een Tb op een iPhone?Ben erg benieuwd waarvoor jij dat zou willen.

  27. Origineel geplaatst door Daan
    @Geheugenvreter: Wat moet je met een Tb op een iPhone?

    1 Tb (Terabit) = 128 GB (Gigabyte). Ik kan wel 128 GB gebruiken op een iPhone (maar dat schreef ik al). 😉

  28. @Timosha: Nee hoor, een terabyte is 1024 GB. Bijna 10x zoveel dus. Die komt pas in de iPhone 11

  29. Origineel geplaatst door Timosha
    1 Tb (Terabit) = 128 GB (Gigabyte). Ik kan wel 128 GB gebruiken op een iPhone (maar dat schreef ik al).

    Waar heb jij leren rekenen? Ken je er wel iets van? Denk het niet!

  30. Ach €100 extra voor verdubbeling opslag is maar relatief. Gebruik dat ding 2 jaar dus kost me €4 per maand extra waar ik veel gemak van heb.
    Levert ook iets meer op bij verkoop dus al met al geen slapeloze nachten van

  31. Origineel geplaatst door tyastg
    @Timosha:Nee hoor, een terabyte is 1024 GB. Bijna 10x zoveel dus. Die komt pas in de iPhone 11

    1 Tb (Terabit) = 128 GB en 1 TB (Terabyte) = 1024 GB. Dus, ja hoor. 😉

  32. @Timosha: Wat hij zegt inderdaad. Je hebt Terabit (Tb, let op kleine letter b) en TeraByte (let op hoofdletter B). Een bit moet je delen door 8 dus dan kom je op 128 GB (GigaByte).

    Zo wordt je Internetverbinding ook in Bits uitgeschreven. Soms wel eens misleidend voor consumenten omdat die over het algemeen voornamelijk de byte kennen, waardoor sommige mensen dus denken dat ze een 200 MB downstream hebben :p

  33. Origineel geplaatst door jules
    Waar heb jij leren rekenen? Ken je er wel iets van? Denk het niet!

    Ik heb in de kleuterschool bij de nonnekes leren rekenen. En die lieve nonnekes hebben mij ook geleerd wat het verschil is tussen een bit (b) en een byte (B).

  34. Oei! Jules en tyastg; als je hier niet vaak komt en je niet vaak mengt in discussies, blijf dan maar liever weg! Op zo’n toon jezelf afvragen of iemand gelijk heeft… Ja, timosha heeft gelijk, zoals altijd trouwens 😉
    Inhoudelijk op het bericht; voor mij is 128 te veel en ook geen meerwaarde, meerwaarde zou er wel zijn als er inderdaad een prijsverschuiving plaats zou vinden. Dus een 32 voor de prijs van een 16. Wat imo eigenlijk bij de 5s al had moeten gebeuren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.