Neutron iPhone magneet

Neutron: compacte iPhone-houder met twee kleine magneten

De Neutron is een compacte iPhone-houder op Kickstarter die slechts twee kleine magneetjes gebruikt om de iPhone vast te houden. J

Neutron iPhone magneetDe Neutron is een compacte iPhone-houder. Zo compact, dat het bevestigingspunt op de iPhone ongeveer zo groot is als een munt. Je plakt namelijk een enkele magneet achterop de iPhone, waarna je hem aan een andere, kleine magneet kunt bevestigen. Deze tweede magneet kun je overal ophangen: aan een muur, in een auto of in een kast.

Wil je de iPhone liever op een plat oppervlak bevestigen, dan is er ook een tweede versie van de Neutron-houder. Deze plak je op bijvoorbeeld bovenop het dashboard van je auto, waarna een bevestigde iPhone recht wordt getoond. De magneten beschadigen volgens de maker niet je iPhone.

Het idee achter de Neutron is nogal simpel. Deze iPhone-houder heeft geen toeters en bellen, maar enkel twee magneten om de boel op zijn plek te houden. Dat blijkt een groot succes: binnen een dag zit het Kickstarter-project al dik boven het streefbedrag van 10.000 dollar.

Neutron iphone magneet 2

Omdat de magneet achterop de iPhone vrij klein is, kun je de iPhone alsnog op een tafeloppervlak neerleggen zonder dat hij raar overeind staat. Maar: ligt de iPhone op een tafel, dan rust het volledige gewicht wel op slechts één punt. Hierdoor kan de iPhone wellicht flink wat extra herrie maken als de trilmotor afgaat. De Neutron eventjes van je iPhone halen lijkt ook geen optie: het magneetje zit met een stuk plaktape op je iPhone bevestigd.

Een donatie van minstens 25 dollar verzekert je van één Neutron met twee magneetjes voor achterop de iPhone. Wil je de iPhone aan bijvoorbeeld een muur hangen. Verzending naar Nederland of België kost daarnaast nog eens 15 dollar extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2014, 13:04
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.