‘iPhone 6 krijgt 128GB-model’

De iPhone 6 krijgt 128GB opslag. Dit blijkt uit gelekte documenten over de iPhone 6. Tot voorheen had de iPhone hooguit 64GB.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6-handApple gaat een 128GB-versie van de iPhone 6 op de markt brengen. Dit blijkt uit technische documenten over de iPhone 6 in handen van reparateur GeekBar. Daarmee krijgt de iPhone eindelijk meer opslag: tot nu toe was je beperkt tot hooguit 64GB aan opslagruimte.

Lees ook: iPhone 6 kopen: verwachte prijzen en abonnementen

Hoewel de iPhone tot nu toe beperkt is gebleven tot 64GB, is de iPad al enige tijd met 128GB verkrijgbaar. Zo gek lijkt de grotere optie daarom niet. De gelekte documenten sluit daarnaast nauw aan op berichten uit juni. Toen werd al beweerd dat de iPhone 6 met 5,5-inch-scherm 128GB aan opslag krijgt. De nieuwe documenten geven niet aan om welk iPhone 6-model het precies gaat.

GeekBar is een wat twijfelachtige bron wat betreft iPhone 6-geruchten. Zo beweerde de reparateur onlangs nog dat de iPhone 6 slechts 1GB RAM krijgt, op basis van andere gelekte gegevens. Dat gerucht werd echter al snel ontkracht, toen bleek dat het document helemaal niet naar RAM refereerde. Deze nieuwe informatie over de iPhone 6-opslag lijkt echter een stuk betrouwbaarder: de genoemde opslagruimte is exact gelijk aan wat er nu voor de iPad wordt aangeboden.

iPhone 6 128GB

Alles wijst er op dat Apple op 9 september de iPhone 6 zal onthullen tijdens een speciaal evenement. Dan zal ook blijken of er inderdaad een 128GB-opslagoptie bij komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 12:01
Categorie Geruchten
Onderwerpen iPhone 6, opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.