Reacties voor: Foto’s en video tonen behuizing 4,7-inch iPhone 6

Op nieuwe foto's en in een video is de achterkant van de iPhone 6 te zien, die misschien wel in een uitvoering met volledig zwarte achterkant komt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Waarom die strepen op de achterkant. Dat vind ik jammer en lelijk. Verder lijkt het toestel veel op de iPhone 5s en lijkt die lekker dun.

    Leuk dat de Apple icon uitgesneden is aan de achterkant. Daar zou weleens een led lampje in kunnen komen net als bij de MacBooks.

    De afgeronde randen aan de zijkant vind ik ook fijn. Zo lijkt het toestel dunner en voelt die fijner in de hand, niet zo scherp.

    Verder is het afwachten tot het echte werk.

  2. Origineel geplaatst door Wouter
    Leuk dat de Apple icon uitgesneden is aan de achterkant. Daar zou weleens een led lampje in kunnen komen net als bij de MacBooks.

    Dat dacht ik inderdaad ook. Ik hoop het. Lijkt me super! 🙂

  3. Toch weer dikke randen op achterkant. Het veranderd elke dag…

  4. …ben ik de enige die de camera / flits opening mist in deze ‘onderdelen’?

  5. Ik zie geen speakers meer aan de onderkant. Zou dit betekenen dat hij waterdicht wordt?

  6. @Wouter: sterk vermoeden dat de lijnen en het uitgeholde logo dienen voor de signalen (netwerk, gps,…) door te laten vermits aluminium veel blokkeert.

  7. @justin: Dit heeft niets met elkaar te maken. Ook als die waterdicht wordt zullen er speakers op zitten.

  8. De dikke witte lijnen die op de achterkant van dummy-modellen vand de iPhone 6 te zien zijn, worden geen onderdeel van het definitieve ontwerp. Dit meldt Nikkei in een nieuw rapport over de accuraatheid van de vele dummy’s die op internet verschenen.

    Volgens het Japanse zakenblad geven de dummy’s een aardig idee van de vorm van de iPhone 6, maar is de kwaliteit en accuraatheid geen afspiegeling van wat Apple voor ogen heeft. De dikke witte lijnen op de achterkant van de vermeende toestellen waren vaak onderdeel van discussie, over het algemeen werden deze lelijk gevonden.

    Op de achterkant van de iPhone 6 zal volgens Nikkei op die van de iPhone 5s lijken en een subtiele overgang tussen de boven- en onderkant bevatten. De stroken aan de boven- en onderkant zijn nodig om de antenne’s achter te plaatsen. Aluminium laat weinig tot geen signaal door.
    De Japanse bron claimt verder dat de iPhone 6 een subtiel gebogen scherm, dat perfect op de ronde randen van het toestel aansluit, zal bevatten.

    …aldus een collega website..” the truth is out there”

  9. Jullie hebben het verkeerd gespeld het is Feld & Volk niet Feld & Folk!

  10. Ik vind het allemaal erg raar.
    Als de maker in het filmpje bij 1:00 de simkaarthouder erin schuift, kun je nog net zien dat deze niet goed sluit. Vervolgens wordt het beeld wazig. Ook de tweede keer is niet goed te zien of het sluit.
    Daarbij blijf ik hopen dat die witte strepen niet in het uiteindelijke model zichtbaar zijn.
    Wellicht is de wens de vader van de gedachte…

  11. Tuurlijk gaan die dikke witte randen er niet komen. Wel de afgeronde hoeken ipv 90 graden. En dat is echt zo’n enorme ergonomische verbetering ten opzichte van het huidige ontwerp. Kan niet wachten!!

  12. @Mike: ..eens! Deze back shell is volstrekt fake, d.w.z.het gaat hier m.i. niet om de definitieve versie al was het alleen al om de SIM tray die niet past en niet op de laatste plaats omdat het hier om een “rechte” Sim tray gaat terwijl de zijkanten “rond” zijn…opmerkelijk!!

  13. aangezien de witte en de zwarte achterkant van 2 verschillende bronnen afkomstig zijn en ze zo goed als identiek zijn kan je verwachten dat ze het finale ontwerp goed zullen benaderen. Alleen zie ik geen gat voor de camera en lijkt me zeer vreemd.

  14. Lijkt mij toch allemaal maar fake. De manier alleen al hoe die persoon dat “ding” vasthoud, komt heel ongeloofwaardig over.

  15. In iOS8 zit een functie die apps afsluit die te veel batterij verbruiken. Als de batterij minder sterk wordt, maar de OS beter lijkt het beter om een ouder toestel te behouden voor levensduur.

  16. Dit is niet DE achterkant, een volledige aluminium achterkant laat geen signalen door.

  17. @Crp: Waar denk je dat die lijnen voor dienen op de achterkant?

  18. Mensen 2 maanden vol houden. Laat je niet gek maken door al die geruchten en ge LEKTE onderdelen!

  19. Origineel geplaatst door Didier
    Waar denk je dat die lijnen voor dienen op de achterkant?

    Alleen die lijnen zijn niet voldoende om een signaal door te laten. Je kan ook aan de binnenkant zien dat die lijnen niet eens volledig doorkomen dus zit er nog aluminium voor de antennes

  20. Tevens zijn die grote bevestigings punten binnen in de body vrij fors en net zo hoog als de body zelfs. Dat zou betekenen dat het scherm bovenop de behuizing komt en dus vrij ver eruit steekt. Is niet in lijn met de huidige iPhones en dus nog een punt waarvan je kan zeggen dat dit een namaak is.

  21. Origineel geplaatst door Crp
    Alleen die lijnen zijn niet voldoende om een signaal door te laten. Je kan ook aan de binnenkant zien dat die lijnen niet eens volledig doorkomen dus zit er nog aluminium voor de antennes

    Het is dan ook nog geen afgewerkt product. Het zou kunnen dat ze nog een stuk wegfrezen en daar dan ook een lijn maken. Er zijn nu al zoveel bronnen/leaks over de iPhone 6 en die lijnen dat we wel kunnen aannemen dat de volgende iPhone er zo zal uitzien denk ik.

    Overigens zie je in de binnenkant van de behuizing onderaan en bovenaan plastic. Net zoals bij de htc one. Bekijk de schematische tekeningen van de 6 maar eens. Daar loopt die lijn ook niet helemaal door. Maar hang de hele behuizing aan elkaar vast

  22. Oke oke, maar 1 ding. T wordt niet iphone 6, maar iphone air.

  23. Origineel geplaatst door alvani
    Dat dacht ik inderdaad ook. Ik hoop het. Lijkt me super!

    Lijkt me niet zo interessant voor de batterijduur. Daar al aan gedacht? 😉

  24. een lampje als apple logo, now were talking Jony!

  25. Lijkt me sterk dat deze backshell klaar is voor assemblage zonder speaker en camera opening….

  26. het is zeer onwaarschijnlijk dat het apple logo een led lampje word, waarschijnlijk word het net als bij de 5 van glas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.