Reacties voor: ‘6,1-inch LCD iPhone van 2018 krijgt geen glazen achterkant’

Apple zou van plan zijn om de 6,1-inch iPhone met LCD-scherm te voorzien van een aluminium achterkant. De glazen behuizing zoals van de iPhone 8 zou dan weer ingeruild worden voor dezelfde achterkant als de iPhone 7.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Waarschijnlijk ook andere dingen net niet boord. En een soort van nieuwe SE naast een Xs en een X+? Maar wat zal een nieuwe ‘SE’ wel niet kosten? Ook een MacBook air? Dus ga je er een muis en toetsenbord bij krijgen of een dongle?

  2. Waarom de focus op groot, groter grootst. Over 5 jaar bellen met je iPad? Ik kijk alleen uit naar een nieuwe SE.

  3. De draadloos-oplaad-optie is mijns inziens een gimmick. Een stevigere behuizing en bijbehorende levensduur 1000x belangrijker dan dat.

  4. Heel misschien kan Apple dit keer echt luisteren naar wat hun klanten willen. Door te kijken waarom mensen overstappen op Android.

  5. Ik mis mijn 7+, achterkant van glas voelt naar en is lelijk. Al kan ik me niet veel voorstellen bij metaal, net als dat ik bij de X de rand niet mooi vind.
    Ze mogen van mij terug naar aluminium!

  6. Ik heb nu de 8 plus dus maakt mij niet uit ik kan weer 5 jaar vooruit, en daarbij zit de iphone toch in een apple leren hoesje bij mij altijd(Alleen achterkant)

  7. Tot dit jaar had de iphone lijn een duideijke lijn van nieuwe toestellen. Met komst van X en 8 in plaats van 7S lijkt wel of Apple niet meer goed weet hoe ze de komende iphones moeten noemen en op welke manier ze willen gaan neerzetten.

  8. @Rembert: Ik kijk ook uit naar een nieuwe SE. Heb daarom een jaartje Sim only genomen.

  9. Is het een simpele gedachte dat je draadloos kunt opladen als je je telefoon omkeert? Daar zit toch immers glas?

  10. Origineel geplaatst door Joost
    Is het een simpele gedachte dat je draadloos kunt opladen als je je telefoon omkeert? Daar zit toch immers glas?

    Daar zit ook het scherm..
    Denk door de dikte dat het draadloos laden weinig rendement gaat opleveren.
    Je ziet soms al met wat dikkere cases dat het soms al niet eens meer goed werkt.

  11. Geef mij maar de 6,1 inch met lcd
    Geen inbranden en mooi groot
    Kan niet wachten

  12. Kom maar op met een nieuwe SE met scherm tot aan zijkant 😁
    #wishfullthinking

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Laatst nog een iPhone 5s in mijn handen gehad. Ik moet zeggen, het bevalt me zeker! Als werktelefoon dan, perfecte grote met de zekerheid van Apple. Kan me nu meer dan ooit voorstellen dat mensen een SE upgrade willen. Dat gezegende te hebben, als persoonlijk toestel waar ik elke dag veel mee doe vind ik de huidige grote (6s) persoonlijk fijner in gebruik.

    Als ik ooit nog een telefoon van de zaak mag kiezen, een Apple iPhone SE.

    Android heeft teveel gimmicks met instellen NAAR MIJN MENING, bij iOS weet je wat er wel kan terwijl je bij Android afvraagt wat er niet kan. Persoonlijke voorkeur, ik heb liever minder keus en roei met de riemen die ik heb dan dat ik eindeloze instelmogelijkheden heb met de kans dat ik die verpruts!

  15. Had Apple niet een patent in handen van écht draadloos opladen? Dacht via WiFi of zo. Dan heb je natuurlijk geen glazen achterkant meer nodig!

  16. Ik kan voorlopig wel vooruit met mijn X. Ben daar volledig tevreden over.

  17. De plus versies vindt ik echt te groot. Daarom is voor mij de X het beste formaat. Geweldig stabiel dat ding. Hopelijk jaren ermee voorruit kunnen.

  18. Een high end SE in compact formaat 🤪 en als ik de reacties lees ben ik niet de enige die dat verlangt…

  19. Ik wacht met smart op de 6.1”!!

    In september kan verlengen.. tik tak til tak 😃
    Nu de 7plus

  20. Blij als Apple terug gaat naar aluminium behuizing. Dat heb ik liever én vind ik veel mooier dan glas. En nog eens steviger ook. En waarschijnlijk voordeliger. ‘Draadloos’ laden vind ik minder belangrijk. Ik laad hem toch op als ik slaap. Verder heb ik liever LCD dan OLED. Ik heb zo’n gevoel dat Apple niet bij OLED blijft, hoewel ik over het OLED scherm van de iPhone X nog geen negatieve berichten heb gehoord.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.