Reacties voor: ‘iPhone 5S en budget-iPhone inderdaad in meerdere kleuren’

Zowel de budget-iPhone als de iPhone 5S krijgen meerdere kleuren. Dit vertelt Macotakara. Naast zwart en wit komen er nog drie kleuren beschikbaar.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 37 reacties

  1. Hondslelijk.

  2. Zijn de afbeelding van AnoStyle of is dat hoe jullie denken dat ze eruit komen te zien? Zou het niet logischer zijn dat ze de ‘eigen’ kleur veranderen? Dus de band eromheen hetzelfde houden en het zwart/wit aanpassen.

    Overigens hoop ik dat ze niet aan dit soort dingen gaan beginnen met de iPhone..

  3. Ik ben benieuwd of Apple daadwerkelijk deze weg inslaat. Zo ja, wat zouden dan premium en wat zouden dan ‘budget’ modellen zijn? De combi van zwart-rood lijkt me wel een mooie Iphone. 🙂

  4. Ik vind die kleuren wel mooi en vooral mat en glanzend samen. Zo iets heeft mij ipod nano 6.

    Alleen jammer dat voorkant wit blijft.

  5. Fugly! Ik hou het wel lekker bij zwart.

  6. @ward: Wat lelijk? Niet toch? Iedereen zijn eigen smaak. Zwart en wit bestaan ook nog he. En anders een mooie witte plastic samsung s4…

  7. Ik twijfel echt over de budget iPhone. Aangezien deze markt al opgevangen wordt door oudere modellen van de iPhone. Waarom nog 1 op de markt brengen? Je kan beter het geld en tijd in een nieuwe topmodel stoppen en de oudere topmodellen als budget verkopen. Inplaats dat er een goedkope plastic iPhone komt. Hebben de budget klanten toch ook liever?

  8. Apple gaat gewoon het iPod-trucje herhalen. Meerdere modellen. Kleuren. Mini’s en Nano’s (iWatches). Succesformule. Toen.

  9. Zwart en wit is gewoon mooi. Niemand klaagt over de kleuren. Maar wel bijvoorbeeld over de batterijduur, doe daar maar eens iets aan. En iedereen weet wel dat julie allang al een oplossing voor hebben maar gewoon niet willen toepassen om zo bij iedere model weer te zeggen van “betere batterij duur” om maar weer een reden te noemen waarom je een nieuwe iphone moet kopen.

    Het is echt wel de tijd om te zeggen dat er geen batterij problemen meer zijn! Zover is de technologie wel ontwikkeld inmiddels!

  10. Leuk voor voornamelijk de puber en de vrouwelijke iPhone gebruikers, maar ik blijf gewoon lekker bij een zwarte versie!

  11. Ik vind die kleuren best mooi. Bij de iPods ziet het er ook leuk uit. Doe maar hoor!

    Alhoewel ik die budget iPhone nog niet zie komen.

  12. @Zaandammer: Maak je niet zo druk joh! Je hebt geen Nokia van vroeger die je eens in de week hoefde op te laden. Gewoon ‘s nachts aan het snoertje hangen is dat nu zo erg?

  13. Origineel geplaatst door Mona
    @ZaandammerMaak je niet zo druk joh! Je hebt geen Nokia van vroeger die je eens in de week hoefde op te laden. Gewoon ‘s nachts aan het snoertje hangen is dat nu zo erg?

    Nee het is niet erg maar het begint wel tijd de worden dat ze daar wat aan gaan doen. Ze moeten eens ophouden om alles stap voor stap te gaan doen zodat ze ons kunnen gaan uitmelken.

  14. @Mona: Was het alleen maar s’ nachts ik moet hem 2x opladen per dag ;0 terwijl ik hem op school zelfs uitzet.

    On-topic: Ik hou het gewoon bij zwart en hopelijk komt hij niet al in augustus uit.

    Origineel geplaatst door Zaandammer:
    Nee het is niet erg maar het begint wel tijd de worden dat ze daar wat aan gaan doen. Ze moeten eens ophouden om alles stap voor stap te gaan doen zodat ze ons kunnen gaan uitmelken.

    Apple melkt nou eenmaal uit, dat is algemeen bekend ;p

  15. Wat zou Steve Jobs hiervan vinden? #exitapple

  16. Origineel geplaatst door Henk
    @Zaandammer: bron?

    logica en een beetje tech nieuws volgen af en toe

  17. Ooh eindelijk! Wit-blauw lijkt me echt gaaf! zeker kopen als hij uitkomt. (hopelijk)

    als je het maar niks vind kun je gewoon een hoesje kopen en gebruiken? (: no worries.

  18. @Jelmer: Dan is er iets niet goed hoor! Ga er ‘s mee naar de Apple Store in Adam. Wellicht krijg je (mits garantie) meteen een nieuwe, anders kun je voor 150 EUR een refurbished model kopen. Zou ik doen, dit is niet normaal.

  19. Origineel geplaatst door Henk
    @Zaandammer: bron?

    je kunt dus wel iets als iphone maken en geen betere batterij?? Hou toch op. Je hebt genoeg aparatuur dat met licht energie maakt of horloges waar geen batterij in zit. Dat soort dingen kan je ook makkelijk toepassen aan smartphones hiervoor hoef je echt geen grote kennis voor te hebben.

    Het is gewoon duidelijk dat ze dat niet willen doen voorlopig.

  20. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Nee het is niet erg maar het begint wel tijd de worden dat ze daar wat aan gaan doen. Ze moeten eens ophouden om alles stap voor stap te gaan doen zodat ze ons kunnen gaan uitmelken.

    Ten eerste MOETEN ze helemaal niets, ten tweede bepaal jij altijd zelf nog of je een iPhone aanschaft. Als je dat uitmelken vindt ben je altijd nog ZELF degene die dat doet!

  21. Alleen de rode is nice

  22. Kleurtjes denk niet dat Steve dut ooit goed gekeurd zou hebben

  23. Origineel geplaatst door Jos
    Ten eerste MOETEN ze helemaal niets, ten tweede bepaal jij altijd zelf nog of je een iPhone aanschaft. Als je dat uitmelken vindt ben je altijd nog ZELF degene die dat doet!

    je hebt gelijk JOS

  24. Wow ziet er heel nice uit die kleuren!! Kom maar op ik neem een groene of blauw 😀

  25. Origineel geplaatst door Barend
    Kleurtjes denk niet dat Steve dut ooit goed gekeurd zou hebben

    Jobs heeft zeer zeker ook veel invloed gehad op komende iPhones. En Apple heeft ook al vaker kleuren gebruikt toen Jobs er nog wel was. Denk aan de iPods, en niet te vergeten de eerste iMac.

  26. Iedereen heeft toch een hoesje..

  27. @Barend: @Jos: Hou nou eens op met Steve dit en Steve dat!
    STEVE IS DOOD !

  28. Origineel geplaatst door puccini
    @Barend en @Jos Hou nou eens op met Steve dit en Steve dat! STEVE IS DOOD !

    WAT? Steve is dood?! NEEEE!!!

  29. Origineel geplaatst door puccini
    @Barend en @Jos Hou nou eens op met Steve dit en Steve dat! STEVE IS DOOD !

    En wat is je punt? Dat zodra iemand dood is er niet meer over gesproken mag worden?? Doe eens even gewoon man!

  30. ja Steve is dood, maar heeft nog wel even zijn stempel gedrukt op de komende twee iPhone modellen (was eerder al in het nieuws), dus lekker veel kleurtjes, budget modelletje, grotere schermen enz… Iedereen een hoesje eromheen en alles is weer bij het oude… wat een drukte maken we ons allemaal, koop je toch lekker een Nokia als je het niets vind 😉 of beter nog een Windows telefoon hahahahaha LOL
    PS doe mij maar een groene, ik vind ze wel kicken!!

  31. Om eerlijk te zijn vind ik ze best leuk. Waarom niet eigenlijk?! Misschien is het wel een iPhone 5 met een kleurtje en die verkopen ze dan goedkoper en noemen ze iPhone 5S.

    We zullen het wel zien, ik vind ze wel leuk in ieder geval 🙂

  32. Heb zelf een rode, me zusje een roze, me broer chrome. T kan allemaal allang en zijn super reacties op

  33. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Origineel geplaatst door Henk@Zaandammer: bron? je kunt dus wel iets als iphone maken en geen betere batterij?? Hou toch op. Je hebt genoeg aparatuur dat met licht energie maakt of horloges waar geen batterij in zit. Dat soort dingen kan je ook makkelijk toepassen aan smartphones hiervoor hoef je echt geen grote kennis voor te hebben.Het is gewoon duidelijk dat ze dat niet willen doen voorlopig.

    • ik zie de opwind-iPhone al komen ahahhahaha

  34. Lijkt te veel op een ipod en oogt kinderachtig als je het mij vraagt.

  35. Ik heb vernomen dat de verpakking doorzichtig gaat worden!

  36. @ipadistop: dat kunnen degene die een kleurtje willen nu toch al…?
    Je ziet amper een iphone bovengehaald worden zonder cover of dergelijke,dus waarom moet er zo nodig een circus van gemaakt worden?
    Apple stond voor strak,innovatie,stabiliteit,kwaliteit,… en dat ging allemaal in harmonie met de sobere kleuren. Zwart,wit,alu..
    De meelopers en brandhoppers die geld geven aan Apple stuff zijn maar een klein percentage van diens klantenbestand,maar toch wordt er blijkbaar enkel naar die koekwousen geluisterd.
    Wat met het feit dat de software meer en meer flaws en bugs vertoont,dat de iPhone 5 eigenlijk geen enkele nieuwe functie heeft boven de iPhone 4S…wat zou steve jobs DAAR van zeggen :S

    Normaal gezien (ten tijde van S.J.) zouden ze mooi terug naar hun kantoortje/labo kunnen en nog ‘ns proberen!
    Apple wordt meer en meer een winstgeil bedrijf,net als al de rest,wat jammer is.

    Dan nog dat budget issue. Krijg ik ook een punthoofd van!
    straks ook nog budget MacBooks,iMacs in honderdduizend kleuren met een besturingsysteem dat al even lekker stabiel is als windows.
    De budgettertjes kunnen daar toch hun centen kwijt?!
    Voor een prikje heb je al een laptop.
    Maar nee…iedereen wil nu plots Apple producten maar wil het wel zo goedkoop mogelijk..
    Mensen,dat lukt dus niet!
    Kwaliteit kost nu eenmaal geld,dat is voor alles zo.
    En zonder uit de hoogte te willen doen..indien het prijskaartje te hoog is,dan is het niet voor jou bedoeld,punt!

    iPhones in kleurtjes…laat me niet lachen!
    Hopelijk staat er ooit eens iemand op met dezelfde principes en visies als Steve Jobs.
    Als die dan even een bedrijfje uit de grond wil stampen dan kan ik Apple achter me laten 😛

    Ik heb tal van Apple devices. Niet omdat mensen mij dan cool vinden,gewoon omdat ze goed zijn (nou ja…nu nog,al gaat het zienderogen achteruit, Kijk maar naar die zwarte rand van de iphone 5 welke afbladdert terwijl je’r naar staat te kijken…),vind je’t gek?

    en trouwens…als die “kleurtjes” er zo lekker op blijven als de rand van de zwarte iphone 5 ,dan zie ik er nu al naar uit om hier alle klaagzangen te kunnen lezen 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.