‘iPhone 5S en budget-iPhone inderdaad in meerdere kleuren’

Zowel de budget-iPhone als de iPhone 5S krijgen meerdere kleuren. Dit vertelt Macotakara. Naast zwart en wit komen er nog drie kleuren beschikbaar.

iPhone 5S colors

De iPhone 5S zal naast het traditionele zwart en wit ook andere kleuren krijgen. Dit vertellen anonieme bronnen aan het Japanse Macotakara. De website is niet de eerste die het over een iPhone 5S in meerdere kleuren heeft: Topeka Capital Markets-analist Brian White zei in januari 2013 nog hetzelfde te hebben gehoord. Volgens de bronnen komt de budget-iPhone ook in meerdere kleuren – wederom een bewering die eerder voorbijkwam.

De nieuwe geruchten maken het iets waarschijnlijker dat White het eerder bij het rechte eind had. Het nieuwe rapport beaamt ook een eerder gerucht, waarin werd gesteld dat de iPhone 5S vanaf augustus wordt verkocht. Volgens Macotakara wordt de iPhone 5S in juli al gepresenteerd door Apple, zodat de verkoop de maand erna van start kan gaan.

Wat voor kleuren Apple naast zwart en wit wil gebruiken, wordt niet gezegd. De vorig jaar onthulde iPod touch vijfde generatie kreeg de kleuren geel, blauw, roze, zwart en wit. Mogelijk dat Apple hier bij de iPhone 5S ook gebruik van zal maken. De iPod touch heeft ook een zesde kleur – rood – als deel van de Product(RED)-lijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2013, 8:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen budget iphone, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.