Reacties voor: iPhone 5 toch een grote update, verkrijgbaar in augustus?

De iPhone 5 wordt toch een grote update, beweert de website BGR. Het toestel krijgt een compleet ander uiterlijk en zal in augustus worden aangekondigd. In de laatste week van augustus komt het toestel dan op de markt, beweert BGR.

Reacties: 47 reacties

  1. We zullen het wel zien.

  2. iPodevent is toch altijd september??

  3. Ziet er gaaf uit. Ligt vast ook beter in de hand en zo voel je tenminste het verschil tussen voor- en achterkant als je hem uit je zak haalt. En er moet toch ook wel echt een goede reden zijn voor de uitgestelde release? Alleen interne wijzigingen kunnen ze zo doorvoeren. Nu alleen nog updaten naar 128 gieg en ik ben verkocht.

  4. Ik hoop t, mag al een tijdje verlengen, maar vind dat de iPhone 4 nog zo duur is. Dezelfde prijs voor een eventuele iPhone 5 zou ik wel chill vinden.

  5. Indd eerst zien dan geloven

  6. Ik hoop niet dat die nieuwe iPhone er zo uit gaat zien. Hij lijkt net zo dun als een iPod Touch en die ligt niet bepaald lekker in de hand.

  7. Ik hoop het! En ook dat vodafone hem gaat aanbieden, het netwerk van tmobile is de laatste maanden echt bagger, constant geen service (in de stad)… Mocht 2 maanden geleden al nieuwe telefoon uitzoeken…

  8. Druppelvorm, oké, maar zo dun als deze mockup, dat gaat em niet worden..

  9. Echt? IK HOOP HET.
    Maar dan moet er ook gelijk een iPod touch 5 uitkomen

  10. @Yan: Dit kan wel als het gerucht van de interne simkaart klopt dan heb je namelijk de simkaart sleuf al niet meer nodig scheelt ook weer een hoop.

    Mijn abonnement verloopt in oktober dus ik hoop dat de iPhone (..) dan word aangekondigd dan ga ik die gelijk meenemen.

  11. Al die geruchten… Ik geloof alles pas als de nieuwste iPhone ook daadwerkelijk is gepresenteerd.

  12. Ben het wachten meer dan zat dus heb gewoon een mooie witte 4 voor 1 jaar bij vodafone gedaan zie ik volgend jaar wel weer verder!!!!

  13. @Danny Bevers: De simkaart blijft voorlopig nog wel, daar zorgen de providers wel voor. En mocht je daar dan wel gelijk in krijgen is de mockup nog steeds veel te dun waar wil jij alle hardware, met name de accu, plaatsen..

  14. @Jonan van der Burgh: Die zal precies hetzelfde met alleen Wi-Fi.

  15. Waarom zou de iphone niet zo dun kunnen worden?

    Kijk eens naar die nieuwe laptops van ze, dat was toch ook ondenkbaar?

  16. O! Iemand die mogelijk iets met Apple te maken heeft, liet weer een scheet, en de geruchtenmolen krijgt weer een ruk….! 🙂

  17. ik ben benieuw ik hoop zeker op een 4 inch + scherm. 1080 p filmen in minimaal 8 MP cam. hopelijk komt hij gelijk simlock vrij in de apple store.
    Hij komt er zeker weten niet precies zo uit te zien als op de afbeelding, dat is gewoon slechte en lelijke photoshop.

  18. Ben benieuwd… Niet zo lelijk als de mock-up mag ik hopen 😉

  19. Ik kan echt niet wachten tot de 5! Ik ga dood van nieuwsgierigheid :p

  20. Wow blij dat ik mn abbo maar voor een jaar verlengd heb, toch volgend jaar de iPhone 6 dan 😀

  21. Niet vreemd aangezien het huidige ontwerp voor problemen zorgde/zorgt. Zou mooi zijn als deze dit jaar nog uitkomt.

  22. Lijkt me zeer onlogisch dat ze de verhoudingen van lengte en breedte gaan wijzigingen, gezien de vele apps die er verkrijgbaar zijn in de app store.

  23. Zo dun wordt ie nooit. dan past de 3,5 mm oortelefoon plug niet eens meer. Maar hij wordt misschien nèt iets dunner dan de Galaxy S II…

  24. @vincent: Tuurlijk past hij dan wel, bovenkant is nog wel redelijk “dik”!! Verschilt nogal met de onderkant

  25. ik dacht dat druppels altijd van de bovenkant dunner en van de onderkant dikker waren, maarja ik zal het wel weer verkeerd gezien hebben…

  26. Leuk, een mini iPad 😉

  27. lijkt wel een iphone 4 op die foto

  28. Lelijk, hoop niet dat ie hierop lijkt uiteindelijk. Maar er kan zoveel gezegd worden, zolang er niets officieel vanuit Apple naar buiten komt is het afwachten. Maakt het speculeren echter niet minder leuk..

  29. “…zal de volgende generatie iPhone er tóch aanmerkelijk anders uitzien dan de huidige iPhone 4.”

    Ten tijde van de introductie van de iphone 4 zei Jobs in een interview al dat ze al hard aan het werk waren aan de iPhone 5 en dat deze er heel anders uit zou zien…

    Dankzij (nou…) de tomeloze (onzin-)geruchtenstroom en speculaties is die opmerking de meesten kennelijk ontgaan. Derhalve geen nieuws… Maar ach, we zien wel!

  30. gaat niet gebeuren. Het wordt immers alleen maar duurder. Bijbetaling zal ook dit keer waarschijnlijk starten rond de 200,- euro en na aantal maanden zakken naar 150 tot 100 euro… Hij blijft nu nog hangen op 100,- voor Iphone 4 met gemiddeld abo…. Succes

  31. Origineel geplaatst door ProGunNL
    lijkt wel een iphone 4 op die foto

    Dan heb jij zeker geen iPhone 4?

  32. Ik denk dat Apple alle iOS devices in 1 keer willen lanceren, en daar hebben ze september voor gekozen ivm de iPod Touch.
    Maar nu er in iOS 5 geen codes staan voor een nieuwe iPod Touch (5) vind ik het heel erg jammer als die er niet meer komt, want dat was (en is) hét product voor jongeren (en ouderen) die een game- en mp3device willen. Zoals ik, ik wacht tot de 5e generatie iPod Touch, dus ik hoop écht dat er nog een nieuwe iPod Touch komt, omdat er nog heel wat kan worden verbeterd aan de iPod Touch.

  33. Origineel geplaatst door Ted
    Ik hoop niet dat die nieuwe iPhone er zo uit gaat zien. Hij lijkt net zo dun als een iPod Touch en die ligt niet bepaald lekker in de hand.

    Ik vind juist wel dat de iPod Touch lekker in de hand ligt. Ik vind het juist weer niet van de iPhone 😛

    Maar het eerste design is afschuwelijk, als ik eerlijk mag zijn.

    Origineel geplaatst door Joerie
    Ik denk dat Apple alle iOS devices in 1 keer willen lanceren, en daar hebben ze september voor gekozen ivm de iPod Touch. Maar nu er in iOS 5 geen codes staan voor een nieuwe iPod Touch (5) vind ik het heel erg jammer als die er niet meer komt, want dat was (en is) hét product voor jongeren (en ouderen) die een game- en mp3device willen. Zoals ik, ik wacht tot de 5e generatie iPod Touch, dus ik hoop écht dat er nog een nieuwe iPod Touch komt, omdat er nog heel wat kan worden verbeterd aan de iPod Touch.

    Ik zeg niet dat er niks verbeterd kan worden in de iPod Touch, maar er zijn niet zoveel verbeteringen.
    Je kunt er een Samsung Wave 525 naast leggen (die ik heb), dan zie je pas wat een kracht de iPod heeft.
    Maar een RAM upgrade naar 512 MB zou wel fijn zijn.

  34. Net 5 4’s gekocht voor het bedrijf. Ik wil nog wel eens zien of hij nog in 2011 uitkomt 🙂

  35. Origineel geplaatst door Vincent: Zo dun wordt ie nooit. dan past de 3,5 mm oortelefoon plug niet eens meer. Maar hij wordt misschien nèt iets dunner dan de Galaxy S II…

    Een tijdje geleden heeft apple een “extendable 3.5mm port” patent ingedient..een soort van vagina effect bij het inbrengen van de penis….beter kan ik het niet uitleggen..stonden toen ook plaatjed bij enzo…zeg nooit nooit.

    Ikzelf ben nog steeds tevreden met de 4. Een druppelvormig design zal weer niet deftig bruikbaar zijn als hij op tafel of zo bedient wordt..ook zullen er enkel rekbare hoesjes mee werken dan, of openklapbare.

    Hoedanook, voor mij zit er geen haast achter. Dat ze er maar iets moois en goeds van maken!

  36. Ligt het nou aan mij, of is er nog nooit een iphone geweest die voor of achter liep op de naam van de software?

  37. Ik gok dat zowel de iPhone 5 als de iPod Touch 5 hetzelfde model krijgen als de iPad 2 en de iPod Touch 4g. Misschien iets dikker maar dat is dan ook alles.

  38. Origineel geplaatst door Remmelt Koenes
    We zullen het wel zien.

    En zo is t maar net..

    Kom ik hier gewoon een Wenckebach bewoner tegen… 😉

  39. jullie hebben het allemaal mis!
    hij gaat eruit zien als de SAMSUNG galaxy s3 😉

  40. Doe mij maar de iPhone6…is echt veel beter hoor!

  41. Waarom komt hij niet tegelijkertijd uit samen met iOS 5. Lijkt me een betere optie.

  42. “Op de afbeelding hiernaast zie je een uitsnede van deze foto waarop een nog onbekend toestel te zien is.

    Volgens mij is dat gewoon de Iphone4?? Als ik de mijne zo houd ziet hij er ook zo uit. Dus dat is definitief geen IP5!!! of hij is qua uiterlijk niet veranderd, maar daar gaat dit stuk niet over.

  43. De volgende iPhone heet gewoon de iPhone 5. De enige reden dat de 3GS de 3GS heet is omdat ze pas na de benoeming van de 3G besloten om te gaan nummeren. De 3GS had moeilijk de iPhone 3 kunnen heten, aangezien de 3G al op de markt was (3 klinkt ‘minder’ dan 3G), en dus werd het de 3GS.

    iPhone 5, 7 september.

  44. Origineel geplaatst door Boontjes
    Doe mij maar de iPhone6…is echt veel beter hoor!

    kansloze opmerking.

    laten we maar rustig afwachten, er zijn nu zoveel speculaties gaande dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ja, tuurlijk sta ik te popelen om de nieuwe iPhone aan te schaffen.

  45. Op zich toch niet echt een verrassing dat de iPhone 5 ‘druppelvormig’ wordt? Kijk gewoon eens goed naar een iPad 1. Deze is ten tijde van de iPhone 3GS uitgebracht die nog een ‘bolle’ achterkant had. Maar de iPad was al voorzien van een aluminium rand met ronde hoeken. En toen kwam de iPhone 4 op de markt: precies een kleine kopie van de iPad 1.

    Kijk nu eens naar de iPad 2. Deze is druppelvormig, dus heel voor de hand liggend dat de iPhone 5 een kleine versie wordt van de iPad 2.

    Moeilijk hoor ‘voorspellen’…

  46. Mooi design maar lijkt mij niet echt te kunnen zo plat…

  47. Die Mock-up ziet er wel heel strak uit, ben alleen bang dat the real-thing daarmee vergeleken wat tegen zal vallen. maar ik laat me graag verrassen… 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.