Reacties voor: iPhone 5 nu te bestellen bij online Apple Store

De iPhone 5 kan vanaf nu ook besteld worden via de Nederlandse Apple Store. De levertijd is 3-4 weken. De prijzen zijn respectievelijk 670 euro, 772 euro en 873 euro (prijzen per 1 oktober, 21% BTW)
Lees het complete artikel → iPhone 5 nu te bestellen bij online Apple Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 68 reacties

  1. 3-4 weken XD

  2. Ik zat al vanaf 12 uur te wachten. Nu maar hopen dat ik misschien geluk heb en hem ietsje eerder krijg 😛

  3. Zojuist besteld. Levering pas op 23 oktober. Had verwacht em morgen op te kunnen halen in de store. In m’n enthousiase, niet goed gelezen vooraf. Levertijd wordt vooraf gemeld.

  4. 150?? Echt wel meer!! Op dit moment dan 😉
    ( Red.) Inmiddels aangepast in artikel.

  5. Net besteld, werd toevallig wakker voor een pitstop en heb meteen voor de zekerheid de internetten bekeken. Ik dacht er lekker vroeg bij te zijn om zo een leertijd van 1 a 2 weken te krijgen. Mooi niet dus… Voor mij geldt ook een datum van 23 oktober. Crap, m’n huidige iphone reageert niet meer en belt/smst zelf mensen. Duurt dus te lang!

  6. Morgen eerst even langs de reseller kijken of ze er daar nog 1 hebben liggen anders maar via internet bestellen en 3 a 4 weken wachten

  7. Heb net via bank afschrijving betaalt krijg je zeker pas te horen als ze het binnen hebben wanneer die verstuurd word?

  8. Eerste iPhone 5 live gestolen @apple store amsterdam! Handelaar wou stoer doen en te showen maar is geript door een voetganger!

  9. Ook besteld(belgie)levering 29 oktober

  10. Verzendklaar — 3-4 weken

    Levering — 23 Okt, 2012 – 29 Okt, 2012 door Expreslevering

    iPhone 5 64 gig zwart/antreciet. Ik werd toevallig ff wakker en dacht even snel apple.nl checken. Toch tegenvaller dat we lang moeten wachten..maarja, wat om naar uit te kijken! Mooi dat hij toch geen 900euro is (had ik verwacht ivm Duitse A store) maar 40e goedkoper.

  11. @Frederik: iemand enig idee waarom apple al direct zo’n lange levertijd aangeeft?! Zijn er dan echt maar 0 iPhones in het “magazijn” op launch day?

    Edit: typo

  12. Eindelijk de iPhone 5 16GB zwart besteld! Kan niet wachten tot ik hem heb! Nu maar hopen dat Apple de iPhone’s binnen een week versturen!!!

  13. Zo besteld ! 16gb zwart nu maar weer snel mijn mandje in !
    idd lang wachten maar helaas…… 23-29 okt.

  14. Ik heb zojuist ook besteld.
    Grappig details was de de Apple Store pagina niet bereikbaar was vanaf een Mac, en met een windows laptop was het geen probleem..

    Ik kreeg een levering te zien binnen 1 – 3 Werkdagen na verzending, en de leverdatum staat op ‘Oktober’

  15. Maak er maar 400-500 man van!

  16. Pff net via een verschrikkelijk Windows 7 toestel de iPhone besteld, waarmee ik dus helaas nog een paar weken loop.. Ach vanavond nog maar even kijken wat de andere opties zijn.

  17. Waar zou je hem nog meer kunnen kopen? De ressellers? Of is die alleen bij de Apple store Amsterdam te koop?

  18. Zojuist besteld op de site. Ook levering vanaf 23 oktober

    @Kjeltt: die 1-3 dagen gaan over jouw ontvangst nadat Apple de iPhone heeft verzonden aan je

  19. De Lightning-naar-30-pins-adapter kost €29. Als de iPhone pas op 23 okotober komt wordt hij waarschijnlijk meteen meegeleverd.

  20. Vind het best schandalig die levertijd.
    Ik kan um gelukkig om 10 uur ophalen bij belcompany.
    Blij dat ik niet bij de Apple store besteld heb.

  21. Hier ook 3tot4 weken, maar vind dit helemaal niet erg. Heb ik wat om naar uit te kijken en ik hoef niet de eerste te zijn, leuk hoor!!

    En uit ervaring weet ik dat ze altijd een ruime marge nemen bij Apple. Bestel vaak online in de store en dan staat er vaak 2 weken voor en dan heb ik na 1 week al bericht dat het komt. Dus gewoon lekker afwachten.

  22. 6.45u besteld; in 1 minuut door het script geraced.
    Levertijd indicatie 3-4 weken, wat heel goed slechts 2 weken kan betekenen bij vroegbestellers, zo is mijn ervaring.

  23. En in België duurder via de Applestore dan in Nederland, tenzij je via bijvoorbeeld Vandenborre besteld

  24. 3 tot 4 week!!??!!, was dat nou voor release

  25. Na de 2g, 3gs en 4s nu ook de 5 besteld. Ik kan niet wachten tot hij binnen is. (staat nog steeds op levering 23-28 oktober)

  26. Prijs in België is schandalig duur !! Zelfs als je de prijs in Nederland aanpast naar 21% tax dan nog kom je een stuk goedkoper uit. Ik ben wel fan van Apple maar hun prijszettingen zijn echt van de pot gerukt.

  27. vanochtend ook de iPhone 5 besteld, er staat idd 3-4 weken, maar je hebt kans dat ze dit aangegeven omdat mocht de voorraad op zijn, dan duurt het zo lang.
    Je hebt kans dat die volgende week of de week erop al verzonden zal worden.

  28. Heb hem ook net via internet besteld, 3-4 weken. Levering 23-29 oktober 2012. We wachten het gewoon lekker af. Maakt het alleen maar spannender! En, Oja, ik moet ook nog een nano-sim kaart bestellen, dus heb ik daar ook nog even tijd voor!

    Wel vraag ik me af, zal apple de prijs aanpassen nu mijn bestelling pas na 1 oktober wordt geleverd? Want volgens de BTW wet moet er 21% betaald worden over producten die na 1 oktober worden geleverd, zelfs als je ze ervoor besteld. Zie hier. Zou toch wel jammer zijn als hij opeens nog even duurder wordt. Maar we wachten het gewoon af.

  29. Ik heb hem net besteld via de Apple Store en ook bij mij is de levertijd 3 – 4 weken. Vorige week heb ik wel het abonnement van mijn vrouw verlengt bij Typhone, met de hoop dat die er een paar zouden hebben. En wat blijkt dus, die hadden ze al en er is er op dit moment 1 onderweg naar hier.

    Dus de eerste iPhone 5 komt vandaag binnen, de volgende pas over een week of 3 – 4.

  30. Besteld bij CoolBlue vorige week, en krijg hem vandaag of morgen geleverd 🙂

  31. Damn, de prijzen in Zwitserland al eens bekeken? Die zijn tegen de huidige wisselkoersen voor de 16, 32 en 64 GB omgerekend 602, 701 en 800 euro :s Denk dat ze daar veruit het goedkoopste zijn van heel Europa

  32. Ik lig in mijn warme bedje op een iphone 5 (64 wit uit duitsland) te volgen hoe het gaat in amsterdam. Success iedereen daar.! Dapper met dit weer. Kan me iemand vertellen waarom het prijsverschil 40€ is met duitsland?

  33. Wat is nu de beste kans om vandaag nog een iphone te bemachtigen? Krijg ‘m zelf vandaag al toegestuurd via Vodafone, maar gaat om mijn vriendin.

    Graag alleen serieuze reacties. Dank!

  34. Besteld, verwacht echt dat het nog wel verandert.
    Eerste dagen maar even afwachten, anders bestelling annuleren en toch ergens anders bestellen.

  35. Hoe zit het met de wachtrij in Amsterdam? Zijn er nog foto’s geupload? En kunnen mensen aangeven als er iets uitverkocht is?

  36. Is de iphone 5 vandaag ook al te koop bij een apple premium seller zoals Amac of Ifactory?

  37. Origineel geplaatst door Robin
    Hoe zit het met de wachtrij in Amsterdam? Zijn er nog foto’s geupload? En kunnen mensen aangeven als er iets uitverkocht is?

    Even naar een ander artikel gaan 🙂

    En ik ben blij dat ik gewoon in mijn bedje ben blijven liggen… 300 toestellen in Amsterdam in de verkoop, wat zijn dit voor aantallen. Laten we zeggen dat iedereen er 2 koopt dan zit je aan 600 toestellen. Oh ja, het is en blijft een hype 🙂

    Wacht gewoon lekker af en komt vanzelf wel binnen via de post.

  38. Ik vind de leverdatum een tikkeltje absurd. maargoed, hij is in ieder geval besteld! Kan ik nog op me gemak die nano sim aanvragen bij KPN zodra ik over ben 8 oktober.

    en misschien is het wel gewoon een ruime marge

  39. Jammer dat de levertijden op de Apple site tussen de 3 en 4 weken liggen. Had toch wel verwacht dat er een voorraad beschikbaar was :(. Helaas… Maar ik heb hem besteld en we wachten het wel af :). Als ik de rij zie in Amsterdam ben ik blij dat ik daar niet sta :P. De kans dat je nu aansluit en wegloopt met een iPhone 5 is erg klein. Ik ga wel 26 oktober op vakantie, dus ik hoop heel erg dat ik hem heb voor die tijd 😉

  40. Ik krijg mijn 32 GB Zwart vanavond geleverd tussen half 4 en half 9. Besteld via GSMeasy. 🙂

  41. €699 voor een iphone? Doe normaal!!

  42. Ikzelf ben een belg. Als ik nu via de nederlandse apple store een iPhone bestel. Kan ik deze dan in belgie gebruiken?

  43. Uff… levering tussen 29/10 – 5/11, net wanneer je 2 weken op vakantie gaat !

    Zijn er in Belgie nog andere opties ?

  44. Heb helemaal niks tegen Nederlanders hoor, maar misschien wel goed dat ie in België duurder verkocht wordt dan in Nederland :

    Bij de lancering van de iPhone4 bij Mobistar stond ik 2 jaar geleden ook reeds om 6 uur aan te schuiven aan een Mobistar winkel in Roeselare ! Ik dacht dat ik eerste in lijn zou staan : niet dus, voor mij stonden 3 jonge gasten uit Amsterdam, die dringend terug naar NL moesten om te gaan werken ! respect !

    Misschien is de duurdere prijs wel een middel om de Nederlanders uit de Belgische shops te houden ?

  45. Bij belsimpel is het 799 euro voor 16gb das wel erg veel

  46. Wat? 39euro voor die adapter? Das nog erger dan de prijs dat wij Belgen gaan betalen voor de iPhone 5

  47. Verder is het handig om een Lightning-naar-USB-kabel (€19) aan te schaffen

    Die zit toch al bij de iphone zelf?
    Waarom zou je er dan nog 1 gaan kopen?

  48. Origineel geplaatst door stijn
    Na de 2g, 3gs en 4s nu ook de 5 besteld. Ik kan niet wachten tot hij binnen is. (staat nog steeds op levering 23-28 oktober)

    Precies mijn lijstje.. 🙂

  49. Deze morgen de belcompany winkel binnengelopen geen file geen fuss buiten met witte en zwarte iphone 5 64Gb

  50. Origineel geplaatst door Olivier
    Deze morgen de belcompany winkel binnengelopen geen file geen fuss buiten met witte en zwarte iphone 5 64Gb

    Met abbo zeker weer?!?!

  51. Laat je niet gek maken door mensen die beweren ergens zomaar binnen te stappen en met een toestel naar buiten komt. Meestal zijn het bestelde toestellen of eentje met een abonnement.

    Heb zelf verschillende bedrijven aan de lijn gehad en die zeggen allemaal dat ze de toestellen, die ze binnen hebben gekregen, eerst willen verkopen met abonnement (net zoals Apple Store in Amsterdam doet, want die geeft nu ook niet los meer weg, alleen met abonnement)

  52. ik kon er een bij de kpn winkel scoren. Die hadden gewoon voorraad. Ik snapte bij de kassa ook waarom: 847 euro voor een witte 16gb. Beetje van de pot gerukt!

  53. Volgensmij verkoopt geen enkele winkel deze tel nog los op de Apple Store na…

  54. In Brussel vrij te koop voor 999 € (16 GB)…..

  55. Bij studentenmobiel.nl kan je hem los kopen is nog beschikbaar voor 749 euro, en bij belsmipel.nl niet meer.

  56. @Walter: nope simlockvrij ik haat abbo’s

    @marc: het voordeel als je in een uithoek van Belgie woont zeker ik ga hier vooral niet voor liegen het is ook wel zo dat ik 2 van de 6 beschikbare toestellen mee had dus er is ook wel wat geluk mee gemoeid.

  57. Vandaag kon de iphone zwart 32gb bij de belcompany halen. Unbox ik de iphone zie ik gelijk een beschadiging waar al tig mensen over klagen. Was de medewerker zo vriendelijk om een andere aan mij te geven, zaten er twee beschadigingen/deuken op het toestel. Nu maar wachten op de volgende. Telleurgesteld!!
    Niemand hier last van gehad??

  58. Ik ben nooit een van de eerste.
    Ik wacht altijd even af tot dat de kinder ziektes verholpen zijn.
    Het is gebleken dat de achterkant en de alu ring eromheen zeer kras gevoelig zijn.
    Tip : als je de iphone 5 hebt , glijk een hoes of foli aanschaffen.
    Ik ben nu nog blij met mijn 4 S en blijf op 5.1.1 omdat ios 6 voor mij nog niet compleet is.
    Succes allemaal met je iphone 5

  59. Eerste wat ik ochtend deed is gelijk naar apple.nl en gelijk de iphone 5 32 Gb zwart besteld kan niet wachten levertijd stond ook 23 oktober ik hoop eerder

  60. Vanmorgen om 05.30 heel relaxt in 30seconden uit de Apple store app gekocht jammer dat ik er zo lang op moet wachten maar heb mijn simkaart ook nog niet binnen van t-mobile

  61. Weet iemand mischien of het CDMA model ook besteld kan worden in de Nederlandse store?

  62. Vanmorgen bij de apple store besteld, toen was levering 29/10 – 5/11 (standaard verzending).

    Zonet keek ik even op mijn account is dit -expreslevering- geworden en dus ook 23/10-29/10…. hopelijk morgen weer een wijziging 🙂 nog een weekje vroeger!

  63. Waar zien jullie die datum van 23-10 staan? Misschien kijk ik er overheen maar bij mij staat alleen verzendklaar: oktober.

    Vanmorgen om 7:15 besteld.

  64. @JB: Bij mij net het zelfde : ook gewoon Oktober. Eerst stond er levering van 29/10…5/11 Ik weet ook niet wat ik er van moet denken. Nu lijkt het voor mij dat het elke dag van oktober kan verzonden worden en dus ook vroeger dan eerst 29/10?

  65. @JeroenDB:
    Ik zie het al. Ik had een connector erbij besteld met die levertijd indicatie. Die heb ik nu verwijderd en nu staat er wel gewoon 23 oktober. Ik laat men iPhone iig niet ophouden door een stomme dure lightning connector.

  66. @JB: Bij ook hetzelfde,had ook die connector bijbesteld en heb deze verwijderd.Nu staat er 24 oktober. Een week vroeger. Dank voor de tip!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.