iPhone 5 nu toch te reserveren in Nederlandse Apple Store

De iPhone 5 is vanaf nu te reserveren in de Apple Store Amsterdam. Je kunt maximaal twee toestellen reserveren tussen 9 en 17 uur. De volgende dag kun je langsgaan om de bestelde toestellen op te halen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reserveren iphone 5Apple zette de reserveringspagina voor de iPhone 5 in Nederland iets te vroeg online. Maar inmiddels is er goed nieuws: de iPhone 5 is vanaf nu wel te reserveren en deze keer is het officieel. Gisteravond gaf de website van Apple nog aan, dat er door de beperkte voorraad niet te reserveren valt. Inmiddels is die boodschap vervangen door een blauwe reserveerknop. Als je een iPhone tussen 9:00 en 17:00 uur reserveert krijg je om 21:00 uur te horen hoe laat het toestel de volgende dag voor je klaarligt.

reserveren iphone 5Er wordt dus op dagbasis gekeken hoeveel toestellen er beschikbaar zullen zijn. Na het kiezen van de gewenste winkel (Apple Store Amsterdam) kies je het gewenste toestel en het aantal stuks. Je kunt niet een mix van twee verschillende toestellen reserveren. Wil je dat wel, dan zul je twee reserveringen moeten plaatsen. Je zit niet vast aan je reservering. Als je niet komt opdagen vervalt je reservering na een dag. Er wordt dan ook niets in rekening gebracht.

De reserveringspagina was vlak voordat de iPhone 5 in Nederland in de verkoop ging al bereikbaar, door een fout in het websitesysteem. Reserveringen die toen werden geplaatst, werden niet gehonoreerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2012, 14:43
Categorie Apple
Onderwerpen apple, apple store, reserveren

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.