iPhone 5 nu toch te reserveren in Nederlandse Apple Store

De iPhone 5 is vanaf nu te reserveren in de Apple Store Amsterdam. Je kunt maximaal twee toestellen reserveren tussen 9 en 17 uur. De volgende dag kun je langsgaan om de bestelde toestellen op te halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

reserveren iphone 5Apple zette de reserveringspagina voor de iPhone 5 in Nederland iets te vroeg online. Maar inmiddels is er goed nieuws: de iPhone 5 is vanaf nu wel te reserveren en deze keer is het officieel. Gisteravond gaf de website van Apple nog aan, dat er door de beperkte voorraad niet te reserveren valt. Inmiddels is die boodschap vervangen door een blauwe reserveerknop. Als je een iPhone tussen 9:00 en 17:00 uur reserveert krijg je om 21:00 uur te horen hoe laat het toestel de volgende dag voor je klaarligt.


reserveren iphone 5Er wordt dus op dagbasis gekeken hoeveel toestellen er beschikbaar zullen zijn. Na het kiezen van de gewenste winkel (Apple Store Amsterdam) kies je het gewenste toestel en het aantal stuks. Je kunt niet een mix van twee verschillende toestellen reserveren. Wil je dat wel, dan zul je twee reserveringen moeten plaatsen. Je zit niet vast aan je reservering. Als je niet komt opdagen vervalt je reservering na een dag. Er wordt dan ook niets in rekening gebracht.

De reserveringspagina was vlak voordat de iPhone 5 in Nederland in de verkoop ging al bereikbaar, door een fout in het websitesysteem. Reserveringen die toen werden geplaatst, werden niet gehonoreerd.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 348 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.