Reacties voor: ‘Scherm van iPhone 5 mogelijk toch kleiner dan 4 inch’

Gerucht na gerucht beweert dat de iPhone 5 een groter scherm zal krijgen, maar bronnen beweren tegenover nieuwssite Digitimes juist het tegendeel: de volgende iPhone krijgt een scherm tussen de 3,5 en 3,7 inch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. teveel geruchten je weet nooit of dit waar is

  2. Laat maar komen!!! Ik lig in de rij!!!!

  3. Kleiner scherm dan eerst gedacht (4″) bedoelen ze. Scherm van huidige iPhone is 3.2″.

  4. nou kleiner scherm dacht het niet. Groter zou ik hem ook niet willen dan de huidige scherm maar apple gaat echt geen iphone 5 uitbrengen met kleiner scherm.

    misschien wel de budget model ofzo maar niet de nieuwe iphone 5

  5. Whatever
    groter scherm, kleiner scherm.. het feit is dat NIEMAND weet hoe de iPhone 5 er zal uitzien.
    Er zal natuurlijk wel een of andere bron straks “gelijk” krijgen, aangezien alle mogelijke vormen en matrialen al in een of ander gerucht zijn opgedoken.

  6. Waarom heeft iedereen het altijd fout! Het scherm van de huidige iphone is 3,5 Inch!!!!!!

  7. Origineel geplaatst door Hemmik
    Kleiner scherm dan eerst gedacht (4″) bedoelen ze. Scherm van huidige iPhone is 3.2″.

    Inderdaad erg verwarrend. Het huidige scherm is echter 3.5 inch.

  8. iPhoneclub, mag ik vragen waar dit artikel op slaat? 3,7 inch is toch echt groter dan de huidige 3,5! De artikelen worden steeds slechter…

  9. Ik zou willen dat ik voor elk gerucht een euro kreeg! Dan had ik nu zo onderhand wel een nieuwe Iphone 5,6,7,8, of wat dan ook bij elkaar

  10. Een maatje groter zou lekker zijn. Zeker als ze groot in gaan zetten op gaming (bericht premium games oid).

  11. dit is het zoveelste gerucht al.. het zal wel..

    Maar ik kan niet wachten tot Apple het gaat aankondigen!

  12. Erg verwarrende titel inderdaad. Huidige iPhone scherm is toch echt 3,5″. 3,7″ zou een mooie vergroting zijn maar 4″ zou helemaal mooi zijn! We gaan het zien.

  13. Hmmmm, ik denk dat ik maar een nieuwe case ga ontwerpen voor de iPhone5 . . . eentje met uittrekbaar handvat, wieltjes eronder en voor alle zekerheid ook maar een schouderriem. Dit alles natuurlijk pasklaar voor in een handig tasje, of zo. Tjongejonge . . . pfffff.

  14. Ik vraag me af wanneer apple er mee gaat afkomen want het hangt serieus mijn voeten uit zenne,pf, er zijn ondertussen al andere toestellen die ver voor zitten op de iphone 4, ik ben iemand die altijd de nieuwste snufkes wil, ik ga nog effe wachten maar het zal toch geen 2maand meer mogen duren eer ze mee een nieuwe aankondiging komen voor de nieuwe iphone.
    En de iphone heeft toch al een scherm van 3.5inch? Als dat 3.5 inch is is die toch nie kleiner maar even groot en als het 3.7inch is is de iphone toch groter van scherm? :-). Ik snap de titel nie goed de iphone kleiner zou zijn dan? Tis nog altijd het scherm dat telt he, zolang deze niet verkleint ist goed voor mij, ik zou het liefste hebben deze wat vergroot.

  15. Mijn 3GS leg ik pas in het laatje als de nieuwe iPhone een groter scherm heeft 😀

  16. @broem: Met een kleiner scherm bedoelen ze nu, kleiner dan vermeld in de eerder geruchten. Dus ipv de 4″ in de geruchten een 3,5″ of 3,7″. Metalen achterkant is wel mooier, maar dat kan eventueel ook met de iPhone4 als je niet bang voor het vasthouden van een schroevendraaier

  17. Origineel geplaatst door Hemmik
    Kleiner scherm dan eerst gedacht (4″) bedoelen ze. Scherm van huidige iPhone is 3.2″.

    Kom op zeg, wat een fout. Met desinformatie is niemand gediend. Als je niet weet hoe groot het scherm is zwijg dan gewoon.

  18. @Skoezie: Ach oke
    Hemmick: de iphone heeft een 3.5inch zenne.

  19. Origineel geplaatst door Hemmik
    Kleiner scherm dan eerst gedacht (4″) bedoelen ze. Scherm van huidige iPhone is 3.2″.

    De huidige is niet 3.2 maar de 4 hé

  20. Ja, maak het nog wat warriger dan het al is. ; )

    Ik heb ook geen idee wat je bedoeld.

  21. If the screen is smaller then its bye bye apple , have an iphone 4 which i can see ok , but just sold my android phone which had a slighly smaller screen as i dont want to wear glasses just to look at the text on my phone , i hope this is just more bull , and apple dont shrink the screen or they will loose customers

  22. They won’t. Don’t worry.

  23. Ze hebben geleerd van de falende glazen achterkant.

  24. “nu dat de volgende generatie iPhone een kleiner display zal krijgen dan eerdere geruchten suggereerden”

    Kan niemand meer lezen hier? Er staat toch duidelijk groter dan het huidige 3,5″ scherm!

  25. Oftewel, de iPhone 5 is een mini iPad.

  26. oooh.. als dit em wordt, koop ik hem meteen.. wat een verschrikkelijk mooi design.. schitterend..!

  27. Ik vind de zwarte (of witte) glazen voor- en achterkant van de iPhone 4 qua design al prachtig en een aluminium achterkant zou ik een achteruitgang vinden. De iPhone 5 zal – denk ik – qua uiterlijk misschien alleen dunner worden en waarschijnlijk in meer kleuren beschikbaar komen (kijk maar naar de geschiedenis van de iPod).

  28. Iets groter dan de 3,5″ van nu is voor mij ook wel wenselijk. Of 3,7″ dan genoeg is zal moeten blijken met uitproberen van de nieuwe. Het getoonde model past wel weer goed bij de iPad2.. Het blijft nog even koffiedik kijken!

  29. @Piet: zelfs de medewerkers van ipc zijn ergens wel enthausiast over. Dit is er een van

  30. Apple stelt alles expres uit zodat de mensen( wij ). De iphone 4 kopen en dan als de iphone 5 uitkomt. De meesten die de iphone hadden gekocht gaan dan weer over naar de iphone 5. Hahaha apple zo achterlijk zijn wij ook weer niet (niet persoonlijk bedoeld)

  31. stom dat ze de knop niet hadden weggehaald he

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.